herkese iyi akşamlar..sizlere bir vefa borcum olduğunu düşündüğüm için yazıyorum...evet eşimin gözü şuan beni görmüyor ve beni arzulamıyor bile...hatta annesinden başka kimseyi görmüyor desek yeridir.. bir çoğunuzun yaptıgı tahmin dogru çıktı...yazmayacagım buraya rica ediyorum sizlerde anladıysanız neden bahsettiğimi sizlerde yazmayın olur mu??....ve hep demiştim size eşim birden değişti...gözümün içine bakan adam yok artık demiştim...ve o psikolojim bozuldu demeleri...onun gerçekten çok zor durumda oldugunu gösteriyormuş bana..ama ben anlamamıştım hiç böyle bir şeyin olabileceğini anlamamıştım...ve gerçekten çok zor eşimin bana dönmesi..inanın gözlerimle birşeyi görmesem inanmazdım..ama ben biliyordum eşimin beni sevdiğini ve bana bunları yapan kişinin eşim olmadığını biliyordum...ve şuan eşime ulaşabilecek tek kişi Yüce Mevlamdır...bol bol dua ediyorum..Allah o eşimin ailesine de hidayet versin, yüreklerine vicdan versin, geceleri yastıga başlarını koyduklarında rahat uyuyamasınlar...yüce mevlam eşimi bana tekrar gönderir mi bilmem ama ben onun dönmesi için bol bol dua ediyor olacagım hep...ve son olarakta bir anne kendi evladına bunları nasıl yapabilir..Allaha havale ediyorum...
llütfen ne demek istediğimi anladıgınızı çok iyi biliyorum ve bu konu içinde dile getirmeyin yalvarırım....ve bol bol eşimin bana dönmesi için dua edin...
herkese iyi akşamlar..sizlere bir vefa borcum olduğunu düşündüğüm için yazıyorum...evet eşimin gözü şuan beni görmüyor ve beni arzulamıyor bile...hatta annesinden başka kimseyi görmüyor desek yeridir.. bir çoğunuzun yaptıgı tahmin dogru çıktı...yazmayacagım buraya rica ediyorum sizlerde anladıysanız neden bahsettiğimi sizlerde yazmayın olur mu??....ve hep demiştim size eşim birden değişti...gözümün içine bakan adam yok artık demiştim...ve o psikolojim bozuldu demeleri...onun gerçekten çok zor durumda oldugunu gösteriyormuş bana..ama ben anlamamıştım hiç böyle bir şeyin olabileceğini anlamamıştım...ve gerçekten çok zor eşimin bana dönmesi..inanın gözlerimle birşeyi görmesem inanmazdım..ama ben biliyordum eşimin beni sevdiğini ve bana bunları yapan kişinin eşim olmadığını biliyordum...ve şuan eşime ulaşabilecek tek kişi Yüce Mevlamdır...bol bol dua ediyorum..Allah o eşimin ailesine de hidayet versin, yüreklerine vicdan versin, geceleri yastıga başlarını koyduklarında rahat uyuyamasınlar...yüce mevlam eşimi bana tekrar gönderir mi bilmem ama ben onun dönmesi için bol bol dua ediyor olacagım hep...ve son olarakta bir anne kendi evladına bunları nasıl yapabilir..Allaha havale ediyorum...
llütfen ne demek istediğimi anladıgınızı çok iyi biliyorum ve bu konu içinde dile getirmeyin yalvarırım....ve bol bol eşimin bana dönmesi için dua edin...
günaydın kızlar
gereken açıklamayı önceki mesajımda yaptım..lütfen yalvarırım size o konuyu biliyorsunuz artık..o konu hakkında msj yazmayın...sadece ben dua ediyorum sizlerde edin...bundan sonraki gelişmlerden de haberdar etmek istiyorum sizleri..o yüzden bu sayfaya tekrar girerken o acı üzerine bir msj okumak beni yıpratıyor...bundan sonra eşim davayı açsada açmasada benim yapacagım tek şey daha önceden de yaptıgım gibi yüce mevlama sıgınmak olacaktır..
el birliğiyle yüce mevlama yalvaralım lütfen...
bu arada kızlar boşanma davası açıldıgından kaç gün sonra tebligat gelir...hadi bakalım bu konuda yardım edin bana
öncelikle Allah sabır,güç.kuvvet versin..Hakkında ne hayırlısıysa o olsun..şer gibi görünenlerde mutlak bir hayır vardır içinizi ferah tutun..sorunuzun cevabına gelince davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız http://vatandas.uyap.gov.tr adresinden vatandaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa hemen elinize ulaşması için adresi doğru vermiştir ve mahkeme tebligatı emin olun sizi gelir bulur,rahat edin,bekleyin.siz olmadan mahkeme de olmaz. (hukuk sitesinden alıntı vardır)
öncelikle Allah sabır,güç.kuvvet versin..Hakkında ne hayırlısıysa o olsun..şer gibi görünenlerde mutlak bir hayır vardır içinizi ferah tutun..sorunuzun cevabına gelince davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız UYAP Internet Adli Bilgi Sistemi adresinden vatandaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa hemen elinize ulaşması için adresi doğru vermiştir ve mahkeme tebligatı emin olun sizi gelir bulur,rahat edin,bekleyin.siz olmadan mahkeme de olmaz. (hukuk sitesinden alıntı vardır)
tek tek hepsini denedim..dosya bulunamadı dedi..bazı arkadaşlarımda nete hemen verilmiyor dedi..ben olmadan mahkeme olmaz değil mi..elime tebligat gelmediği sürece hiç bitşey yapamaz değil mi?
tek tek hepsini denedim..dosya bulunamadı dedi..bazı arkadaşlarımda nete hemen verilmiyor dedi..ben olmadan mahkeme olmaz değil mi..elime tebligat gelmediği sürece hiç bitşey yapamaz değil mi?
buarada bence daha dava açmamış gibi...
Abeta bence eşin sana dönecek dava falan acmayacak.
şeker pollanyam benim...ama bana dua etmeyi unutmayın...şuan bana bu davarnışları yapan eşim değil zaten...yüce mevlam en kısa sürede eşimin aklını başına getirsin..yazık onada üzülüyorm...bir gün uyanacak bir bakacak yanında ben yokum...işte o zamn kafayı yer benm bitanem ya...bensiz bri dakika bile yalnız kalamzdı...şimdi kalabiliyor...24 saat berbaer olmazmıza bile..herkes zor olmuyor mu aynı iş sonra ev falan derlerdi...eşim ben gayet halimden memnunum...arada özlüyorum yanına bile gidiyorum derdi...kocacım benim...çok üzülüyorum aşkıma ya...çok yazık gerçekten öyle bir anneye sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?