evet dediklerin doğru canım.acaba elinde nişan düğün cd.si falan yokmudur.ve evden kovulduğunu dayak yediğini komşuları şahit olabilirseeşya davası boşanma davası ile birlikte açılsa da tefrik edilmesi gerekiyor. ayrıca altınları almadan gittiğinizi ispatlamak zor. dayakla evden atıldıysan o esnada almamış olabiliyorsun (yargıtay kararlarına göre) tabi ama bunu da ispat etmek sana düşüyor. bu arada unutmamak gerekir ki davanızın reddilen kısmı için %12lik karşı vekil ücreti ödemeye mahkum edilirsiniz.
eğer işi birazdaha kolaylaşır.avukatmısın yoksa hayatım sen.
evet avukatlık yapıyorum. yargıtay içtihatları kadının takılarını yanında taşıdığı yönündedir. yani" kadına takılan takıları, kadın evden ayrılırken alıp gitmiştir" şeklinde düşünülür, alıp gitmediğini kadın ispatlamak zorunda. karşı taraf da "aldı gitti" diyecek tabi ki ve onlar da bu yönde sahit gösterecek..
evet avukatlık yapıyorum. yargıtay içtihatları kadının takılarını yanında taşıdığı yönündedir. yani" kadına takılan takıları, kadın evden ayrılırken alıp gitmiştir" şeklinde düşünülür, alıp gitmediğini kadın ispatlamak zorunda. karşı taraf da "aldı gitti" diyecek tabi ki ve onlar da bu yönde sahit gösterecek..
benimde altınlarımı bozdurduk evliliğin ilk aylarında ama erkek tarafının yaptığı altınları bunlar elimden aldı.takıların takıldığını düğün cd.sinde ispat edebilirim ama takılarımın onlarda olduğunu ailem ve akrabalarım biliyor.aile ve akrabalarımın şahitliği kabul olunurmu peki.
kızlar...
ben kararımı verdim..bugün onunla aynı yerde mesaideydik..ve ben hiç yokmuşum gibi davrandı ee bende öyle tabi..ben artık uğraşmayacağım..ne hali varsa görsün..daha da bir şey yapmıycam...özür dilerim hepinizden..baz<en aklıma soldan soldan geliyorlar tabi...bu yuva kurtarma olayı tek olmaz..heleki diger taraf katıysa hiç bir şey yapamayız..benim olduğu kadar onunda yuvası...o istemiyor ve duvar örmüş vaziyette...zten kendimi yeterince ezdirdim..artık umrumda bile değil...ben sadece beni sevdiğini düşündüğüm için böyle yapayım diyordum..lakin bugün gördüm ya..hiç gerek yok...sevse de sevmese de..o insanların yanında öyle kötü hissettim ki kendimi...daha 3 hafta öncesinde yanımdan ayrılmayan eşim..şuan sanki ben yokmuşum gibi dvrandı...hoş bende ondan farksız degildim...megersem ne kadar uzaklaşmışız biz...biz bitmişiz aslında..
hadi iyi akşamlar
kızlar...
ben kararımı verdim..bugün onunla aynı yerde mesaideydik..ve ben hiç yokmuşum gibi davrandı ee bende öyle tabi..ben artık uğraşmayacağım..ne hali varsa görsün..daha da bir şey yapmıycam...özür dilerim hepinizden..baz<en aklıma soldan soldan geliyorlar tabi...bu yuva kurtarma olayı tek olmaz..heleki diger taraf katıysa hiç bir şey yapamayız..benim olduğu kadar onunda yuvası...o istemiyor ve duvar örmüş vaziyette...zten kendimi yeterince ezdirdim..artık umrumda bile değil...ben sadece beni sevdiğini düşündüğüm için böyle yapayım diyordum..lakin bugün gördüm ya..hiç gerek yok...sevse de sevmese de..o insanların yanında öyle kötü hissettim ki kendimi...daha 3 hafta öncesinde yanımdan ayrılmayan eşim..şuan sanki ben yokmuşum gibi dvrandı...hoş bende ondan farksız degildim...megersem ne kadar uzaklaşmışız biz...biz bitmişiz aslında..
hadi iyi akşamlar
kızlar...
hadi iyi akşamlar
çok mutlu oldum sizin adınıza, kendinizi daha fazla ezdirmezsiniz artık. kimseye ihtiyacınız yok, özellikle sizi yok sayan bir eşe hiç ihtiyacınız yok. siz de onu silin, artık allahından bulsun..
bence sen basindan belli evlenmiyecektin esinle eger bir erkegin ailesi bi kizi istemiyorsa ve ellerinden geleni yapiyorlarsa dugunu burnundan getirmek icin masraf yapmak istemezlerse bilki ask sevgi o evliligi ayakta tutmaz cunku benim bildigim her erkek eninde sonunda ailesinin agzina bakar her erkek annesine duskundur yani anliyacan kisacasi esiyin ailesi esiyin kafasini guzel bi yikamislar derim sen bundan sonra onu arama eger ararsada sakin sakin konus sinirlenmeden belkide hatasini anlayip donecektir insallah doner
kızlar...
hadi iyi akşamlar
kızlar bu devamlı telefonla konuşması da neyin nesidir..fikirlerinizi bekliyorum..yalnız bırakmayın beni lütfennn
ya peki bunları yaparsam inadıma yapıyor deyip iyice kin beslerse bana...aman boşuyor mu boşamıyor mu? bri gelse mahkeme celbi ona göre bende yoluma baksam..zaten şuan beklemedeyim..bayrama kadar yaptı yaptı ondan sonra görüşeceğiz onunla..şu ara rahat bıraktım ne yapıosa yapsın..ama bana öyle geliyorki bazı arkadaşlara demiş davayı açacagım diye davayı açar..ve mahkemede görüşürüz bu gidişle
babası ve kardeşi şuan yanında..babası gitmeden ona davayı açtırır eminim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?