Ailesi eşimi elimden aldı!

kızlar ister inanın ister inanmayın
kardeşinin üzerine yemin ettirmişlerdir. zaten askere gidecekmiş kardeşi. Abetayla görüşürsen ölüsünü gör demişlerdir.
bu sebeple asla kendi iradesiyle görüşmez . Böyle bir olay ladaha önce karşılaştığım için söylüyorum.Onu tongaya düşürmekten başka çare yok

ev sahibi arayıp evden koku geliyormuş komşular rahatsız acil bu akşam bakın desin

Son düzenleme:

Sevgili avukat16 Benim düğün takılarım eşimin ve ailesininde baskılarıyla evliliğimin 2. ayında bozdurdular ve 15,000 tl yi bankaya eşim kendi hesabına attı.Fakat ondan sonra o paradan hiç haberim olmadı.Hep bankada dedi bana.Bozdurmadığımız sadece 3 bilezik ve 1 set vardır oda evdeydi dayak yediğim ve evden gönderildiğim gecede yanıma almadım.Şimdi ben altın davası açamazmıyım.Altınlarımı alamazmıyım.Boşanma davasını açtım maddi manevi tazminat ne nafaka talep ettim.Altın davası ayrı görülüyormuş sanırsam.Fakat arkamdan demişlerki altınları yanında götürdü.Halbuki almadım.okadar dayaktan sonra gecenin 1 de aklıma altınları almak nerden gelsin.

benimde altınlarımı bozdurduk evliliğin ilk aylarında ama erkek tarafının yaptığı altınları bunlar elimden aldı.takıların takıldığını düğün cd.sinde ispat edebilirim ama takılarımın onlarda olduğunu ailem ve akrabalarım biliyor.aile ve akrabalarımın şahitliği kabul olunurmu peki.

Sevgili nuriye Senin yine elinde cd ler var.Ben gece 1 de evden gönderildiğim için elimde ne cd nede fotoğraf var.Ailem eşyalarımı geçen hafta aldılar.Düğün albümüm bir geldi bomboş.Herşeyi düşünmüşler ya albümü boşaltmışlar.Fakat avukatım mahkeme yoluyla düğün cd sini istetiriz diyor.Bakalım inşallah hak kaybına uğramam.Millet nasılda düşünüyor ya herşeyi.Eşim olucak şahız ve annesi cin ya albümü boşaltmışlar görünce şok oldum.

kızlar...
ben kararımı verdim..bugün onunla aynı yerde mesaideydik..ve ben hiç yokmuşum gibi davrandı ee bende öyle tabi..ben artık uğraşmayacağım..ne hali varsa görsün..daha da bir şey yapmıycam...özür dilerim hepinizden..baz<en aklıma soldan soldan geliyorlar tabi...bu yuva kurtarma olayı tek olmaz..heleki diger taraf katıysa hiç bir şey yapamayız..benim olduğu kadar onunda yuvası...o istemiyor ve duvar örmüş vaziyette...zten kendimi yeterince ezdirdim..artık umrumda bile değil...ben sadece beni sevdiğini düşündüğüm için böyle yapayım diyordum..lakin bugün gördüm ya..hiç gerek yok...sevse de sevmese de..o insanların yanında öyle kötü hissettim ki kendimi...daha 3 hafta öncesinde yanımdan ayrılmayan eşim..şuan sanki ben yokmuşum gibi dvrandı...hoş bende ondan farksız degildim...megersem ne kadar uzaklaşmışız biz...biz bitmişiz aslında..

hadi iyi akşamlar

Duygu karmaşası yaşıyorsun abeta... Tabi ki seni görmezden gelecek, çünkü set vurdu duygularına.... Eğer çaba harcamazsan ilerde pişman olacaksın...

Abetacığım sen yeterince mücadele ettin bence için rahat olsun.Tamam evlilik bu sevgilik değil biten ama seni istemeyeni sevmeyeni sen hiç isteme sevme.Bağrına taş bas ve sessiz bir şekilde bekle derim.Olayın çok taze daha 3 hafta olmuş.Bunları hissetmen yaşaman çok doğal.Kimse senden hemen sevmemeni soğumanı bekleyemez.Bak ben tam 5 ay olucak annemlerdeyim eşim olucak şahısda aileside bir kez olsun aramadılar.Sanki evlilik değilde flört ettik ayrıldık.Bu kadar rahat oldular.Benmi naptım bende 5 aydır aramadım sormadım hiçbir şekilde iletişime geçmedim.Ama inan zaman herşeyin ilacı.İlk zamanlar bende senin gibiydim nefes alamıyordum adeta.Ama noldu 5 ayda toparladım kendimi.Mantıklı düşünmeye başladım.Çünkü Defalarca dayak yedim eşimden.Annesi bana yapmadığını bırakmadı.Onlar kim oluyorda bana bunları yaşatıyorlar beni bukadar üzüyorlar.Ama ben onları Allaha havale ettim.Boşanma davasıyla beraber maddi manevi tazminat davası açtım ve geçen haftada eşyalarımı aldırdım.Boşanmıycam diye diretmek istemedim.Çünkü inan boşanmayarak zannetmeki onun ailesini sinirlendiriyorsun.Aslında suç eşinin ne ailesinde nede abisinde nede görüştüğü sevgilisinde sorun yalnızca eşinde.Çok sevseydi evliliğinin arkasında dursaydı seni sahiplenseydi şu an bu durum yaşanmazdı.Ailesine rest çekebilirdi.Benim eşimde ailesini tercih etti.Kendi bilir yaa.Hayat felsefem beni istemeyeni ben hiç istemem boşanırım ve kendi önüme bakarım.Bunlar sadece benim fikrim canım.

abeta önemli olan senin mutluluğun kararına çok sevindim aman sen üzülmede gerisi boş inş. bir an önce toparlanırsın iyi haberlerini bekliyorum :)

çok mutlu oldum sizin adınıza, kendinizi daha fazla ezdirmezsiniz artık. kimseye ihtiyacınız yok, özellikle sizi yok sayan bir eşe hiç ihtiyacınız yok. siz de onu silin, artık allahından bulsun..

çok mutlu oldum sizin adınıza, kendinizi daha fazla ezdirmezsiniz artık. kimseye ihtiyacınız yok, özellikle sizi yok sayan bir eşe hiç ihtiyacınız yok. siz de onu silin, artık allahından bulsun..

Sevgili avukat16 size özelden msj yollayamıyorum.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Hangi fotoğrafçı olduğunu bilmiyorum ama öğrenebilirim.Korktuğum tek şey maddi manevi tazminatı ve nafaka istediğimi görünce karşı tarafın buna ne cvp vereceği.Siz bir avukat olarak bilirsiniz genelde ne cevaplar veriliyor.Korkuyorum çünkü boşanmak istiyorumda diyebilir diye.Dememesi lazım çünkü 5 ay olucak nerdeyse annemlerdeyim ne kendisi nede ailesi 1 kere bile aramadılar.Bana özelden cvp yazarmısınız yine...

Abetacığım özür dilerim canım.Konunu dağıttım.Bir daha olmaz.

Abeta,

Ne yaparsan yap arkanda olmaya devam edeceğiz, istersen gururunu hiçe sayıp git konuş gerekiyorsa yalvar yakar. İstersen sende onun gibi umursamaz davran olayları yaşayan sensin ve karşı tarafı tanıyanda sensin burda sana ne önerirsek önerelim senin yaşadığın acıyı biz yaşamıyoruz. o yüzden bence aklın ve mantığın ortak ne karar verdiyse onu yap ve asla pişman olma.

Bazen sana yaptıklarını düşünüp kesinlikle arkasına bakmamalı diyorum. Bazende ailesinin yaptıklarını düşünüp bu kararı kendi başına vermemiş olduğuna inanıp yuvası için savaşsın diyorum. durumun gerçekten zor.

benim önerime gelince ben bağrına taş basıp beklemeni zamanın başı şeylere çare olmasını ummanı bekliyorum şu an çok taze eşinde aldığı kararın sonuçlarını daha görmedi hele bir duygusal açıdan boşluğa düşsün o zaman anlar anyayı konyayı çünkü şu an zaten seviyor (??? senin anlattıklarından çıkardım) seviliyor bunun bilincinde o yzüden bu kadar sıkı ayakta duruyor zamanla inan bana duygusal olarak boşuğa düşecektir . Fakat eğer savaşmak istiyorsan savaşmalısın yuvan için bunu en iyi tartacakta sensin. Sanırım eşinde aileside çok pişman olacaktır zamanla fakat o zman senin içindekiler bitmiş olabilir.

zamanla her acı unutuluyor yada hafifliyor sana buradan Candan ablamızın şu şarkılarıyla destek olmak istiyorum :)))

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur bu hayatta söyleyin bana ??

eşimin ailesi beni istemedi. düğünüm sayenlerinde kötüydü alışverişte beni çıldırttılar kuruş harcamadılar ama herşeye pahalı die laf ettiler daha bi sürü şey şuan eşim anladı onları görüşmüyor. bu duruma eşim adına üzülüyorum ama elbet birgün görüşecekler ve hakkı eşimin ailesiyle görüşmek. işte o zman ben onlarla nasıl uğraşacağm bilmıyorum bazen düşünürken yoruluyorum

canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle.. dün gece konunu fark ettim saatlerce okudum..
senin yerinde değilim biliyorum ama olsaydım eğer senin kadar mücadele edemezdim sanırım. çok sabırlısın..
ve bence sen yuvanı kurtarmak için elinden geleni yaptın..
bence en doğru kararı vermişsin hayırlı olur inşaallah..
peki şuan nasılsın? iyi misin? durumundan bizleri haberdar et..sevgilerimle...

Abetacığım umarım iyisinidir canım.Seni çok iyi anlıyorum hemde çokk.Ne hayallerle dizdim evimi bende 1 sene önce.Şimdide düşman gibiyiz.Boşanma davasını açarken okadar zorlandım ki...Gözyaşlarımı tutamadım avukata vekalet verirken.Kalbim istemesede bu boşanmayı mantığımla hareket etmek zorundayım.Karşımda beni sevmeyen istemeyen yaşananları bir anda silip atan bir adam var.Ve 5 aydırda benle hiç dialoğa geçmedi.Ne aradı nede sordu.Bende açmak zorunda kaldım davayı.Umarım bundan sonra yüzümüz güler...Allahım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bu devamlı telefonla konuşması da neyin nesidir..fikirlerinizi bekliyorum..yalnız bırakmayın beni lütfennn

kişiliksizliğinin, karektersizliğinin, kendi başına kararlar alamayacak kadar ana baba kuzusu olduğunun, anası babası kardeşi Allah bir değildir dese, beyaza siyah siyaha beyaz dese bile sonuna kadar inandığının, ama eşin ömrünün sonuna kadar yanında olacak, iyi gününde kötü gününde hep birlikte yol alacağını bilemeyip anasının babasının ömrünün sonuna kadar popişinin yanından ayrılmayacağını sanması, anne baba gider (vefat eder) ama eşin ve çocukların senin ailen kalır öngörüsünü yapamayacak kadar sığ olduğunu, kardeşinin askerliği işini halledip evlendikten sonra şimdiki gibi yanında olmayacağını, herkesin artık eşiyle bir aile kurmaya gittiğini ve yalnız kalacağını görememesi..

şanslıymışsıni çoluğun çocuğun yokken direkten dönmüşsün, Allah o kişinin gerçek yüzünü daha fazla geç olmadan sana göstermiş, duaların kabul oluyor, seni gerçekten seven bir ailen var, ve bundan sonra karşına çıkacak kişilere de önyargılı yaklaşma sakın, senin bu eşin ve eşinin kaçık ailesi cidden numunelik..

bu arada arkadaşlar lütfen yorum yapmadan önce konuyu bir baştan okuyun, her tekrar sorunuzda her tekrarda tekrar tekrar tekrar arkadaş geçmişine dönüyor, onun şu anına ve geleceğine bakması lazım..

eşini elinde telefon (annesi) bir yanında kardeşi bir yanında babası mı işe götürüp getiriyor, evet dersen hiç şaşırmam, beklerim

Son düzenleme:
EEE sonuc noldu okadar sayfayi okucem diye canim cikdi vallah bi gelisme varmi ???? insallah hersey yoluna girmistir !!!

herkese iyi akşamlar..sizlere bir vefa borcum olduğunu düşündüğüm için yazıyorum...evet eşimin gözü şuan beni görmüyor ve beni arzulamıyor bile...hatta annesinden başka kimseyi görmüyor desek yeridir.. bir çoğunuzun yaptıgı tahmin dogru çıktı...yazmayacagım buraya rica ediyorum sizlerde anladıysanız neden bahsettiğimi sizlerde yazmayın olur mu??....ve hep demiştim size eşim birden değişti...gözümün içine bakan adam yok artık demiştim...ve o psikolojim bozuldu demeleri...onun gerçekten çok zor durumda oldugunu gösteriyormuş bana..ama ben anlamamıştım hiç böyle bir şeyin olabileceğini anlamamıştım...ve gerçekten çok zor eşimin bana dönmesi..inanın gözlerimle birşeyi görmesem inanmazdım..ama ben biliyordum eşimin beni sevdiğini ve bana bunları yapan kişinin eşim olmadığını biliyordum...ve şuan eşime ulaşabilecek tek kişi Yüce Mevlamdır...bol bol dua ediyorum..Allah o eşimin ailesine de hidayet versin, yüreklerine vicdan versin, geceleri yastıga başlarını koyduklarında rahat uyuyamasınlar...yüce mevlam eşimi bana tekrar gönderir mi bilmem ama ben onun dönmesi için bol bol dua ediyor olacagım hep...ve son olarakta bir anne kendi evladına bunları nasıl yapabilir..Allaha havale ediyorum...

llütfen ne demek istediğimi anladıgınızı çok iyi biliyorum ve bu konu içinde dile getirmeyin yalvarırım....ve bol bol eşimin bana dönmesi için dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…