Bu cümlelerin içimi acıttı..." bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..
iplerin koptuğu nokta kaynınız ve 8 yıllık kız arkadaşından kaynaklandığını söylüyorsunuz.anlamadığım neden durup dururken orta hiç birşey yokken kaynınız bu lafları sarf etsin.eksik anlattığınız birşey var.siz haklıda olsanız o kızla birşeyler yaşadınız ki sizi suçlucak sözler bulabiliyor.size iftira atabilir.eşiniz kaynınız seni o kızla karşılaştırsın.o zaman yalanı ortaya çıkar.senin söylemediğin lafları olmuş gibi söylemişse haklılığın orataya çıkar.yuvan yıkılmadan bunu yap.konuşmadığın birşey için koorkma o korksun.
konuşmak istedim..o gün kaynımı aramam da o yüzdedir..yüzleşelim dedim...ama kaynım işte bagırdı çağırdı küfredip yüzüme kapadı teli..ve ben bu kıza facebboktan msj attım..herşeyi insanca yazdım..neden böyle yapıyorsun diye..hanfendi dönmedi..ve eşime hep dedim..alnım açık yüzüm ak..gelsin yüzleşelim..kız karşıma bile gelemedi..evime gelmediler işte
konuşmak istedim..o gün kaynımı aramam da o yüzdedir..yüzleşelim dedim...ama kaynım işte bagırdı çağırdı küfredip yüzüme kapadı teli..ve ben bu kıza facebboktan msj attım..herşeyi insanca yazdım..neden böyle yapıyorsun diye..hanfendi dönmedi..ve eşime hep dedim..alnım açık yüzüm ak..gelsin yüzleşelim..kız karşıma bile gelemedi..evime gelmediler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?