Ailesi eşimi elimden aldı!

işlerim yogun devam edemedim...ilginizden dolayı tşk ederim...eşim çarşamba günü bursaya gidiyor ben hastaneden çıkar çıkmaz ailemin yanına gittim...ailem eşimi arıyor ama ne mümkün açmıyor bile...ben evime tekrar döndüm..çarşamba perşembe cuma evimde kaldım ama gelmedi...cuma günü babam babasını aramış..cahiller bişey yapmış gelin arayı bulalım diye " kayınbabam kesinlikle istemiyorz biz artık oğlumuzda istemio boşanacaklar demiş" babam şok..ardından eşim aradı tabi beni ben canım diye açtım bana dediki " ben konuşmak için aramdım sana son sözümü bildirmek için aradaım dedi.bu zamana kadar evliliğimizi iftirayla yalanla sürdürmüşsün yüzünü bile görmek istemiyorum dedi..ben de bak 3 gündür evimizdeym gel konuşalım dedim gelmiycem bekleme dedi..adam ol erkek olda karşıma geç ailemin karşısına gel konuş..neymiş iftiram yalanım dedim ama suratıma teli kapadı".abimi aradım kesinlikle onun yüzüne bile bakma evimize gel dedi..eşyaları topladım evime döndüm..bu arada kayınvalidemde anneme ben kızınız istemiorum oglumda istemio bitti bu iş demiş...pazar günü evde çizmem kalmış onu alayım dedim..evin oraya bir gittik benim arabam(eşimin üzerine) ailesi oradadurmadık..kıyafetleini koyyordu..tekrar döndük bnmiş hepsi hareket edeceklerken yanlarından geçtim..o yuvamı yıkan kaynımla göz göze geldik ..beni görünce şok oldu...dün iş yerine geldim onu hiç görmedim farklı katlardayız...bugun yemekten çıkarken gördüm arkadaşlarıyla kahkaha atıyordu...nasıl içim acıdı...adam degilmiş...içim yanıyor kızlar..5 ay çıktık 13 ay nişanlı kaldık ve sonuç 3 aylık evliyim....hala yüzüğümü parmağımdan çıkarmadım eve bırakmış aldım taktım..ve tüm arkadaşlarına biz boşanıyoruzz demiş..herkes bana soruyor şok olmuşlar tabi benim gibi..bende herkese kader diyorum...içim yanıoooo

Ya kesin bu isin icinde baska birsey var kesin ailesi kimbilir neler dedi senin hakkında?
Ne kötü insanlarmıs onlar öyle ya!

manyak mıdır nedir
bırak Allah aşkına ruh hastasını
bişey olsa bile anlayıp dinlemeden böyle hareket eden birine hala alttan alma
ne hali varsa görsün

eşime ne dediler ne ettiler bilmiyorum...bayramdan döndüğümüzden beri benim canım sıkılıo benim psikolojm ii degil depresyona girecek galiba deyip duryordu....şunu yapalım bunu yapalım evde bile durmak istemedi hep gezdik..son pazar kahvaltıda şehir dışından gelen bir arkadşımız evlilkten korktugunu söyledi..eşimde korkma bak ben abetayı bulduguma şükürler ediyorum iyiki hayatımda onu çok seviyorum dedi...daha geçen pazar??? pazartesi salı ne oldu bilemiorum eşime...

biliyormusunuz ailesinin bu tavırları yüzünden nişanlıyken ayrılmak istedim..başka şehirdeydim..hemen geldi kapımda yattı yalvardı resmen...herkes diyorki senden bile daha çok seviyordu bu adam seni..gözünn içinde sevgisibelliydi ne oldu diyorlar...şokum hala kendime gelemedim...

bu arada son derece bakımlı alımlı hoş bir bayanım(1.75 boy 60 kilo sarışın amvi gözlüyüm)bir günde evimin temziliğinden yemeginden kıyafetinden ödün vermedim..temiz bir bayanımda..elimden her iş gelir.. eşim bakmaya doyamıyom sana derdi...gögsüme yatıp huzur buymuş derdi...

bu arada kamuda çalışıorum..ailemde burada başka işe gidemem

ooo doldurmuşlar onu. sen ailen iyi niyetle aradıkça da "hatası var ondan alttan alıyor" durumuna düşmüşsün.

arama. ailen de aramasın. bırak açsın davayı. ama iftira ortaya çıkınca ne yapacak bakalım. hiç bir şey ömür boyu saklı kalmaz. yalan atanlar bir yerde ağızlarından kaçırır hata yapar. siz ailecek aşırı yapıcısınız. o da şımarmış. seni bırakan adamı ailen niye arıyor onlar arayacak. anlıyorum iyi niyetinizden ama bu gibi insanlar anlamaz iyi niyetten.

ne iftira atmışsın kime atmışsın.... yeni değil demek ki ne zamandır işliyorlarmış kocanı. arkadaşlarıyla gülüyor öyle mi? zavallı seni değil kendini küçük düşürüyor.

iplerin koptuğu nokta kaynınız ve 8 yıllık kız arkadaşından kaynaklandığını söylüyorsunuz.anlamadığım neden durup dururken orta hiç birşey yokken kaynınız bu lafları sarf etsin.eksik anlattığınız birşey var.siz haklıda olsanız o kızla birşeyler yaşadınız ki sizi suçlucak sözler bulabiliyor.size iftira atabilir.eşiniz kaynınız seni o kızla karşılaştırsın.o zaman yalanı ortaya çıkar.senin söylemediğin lafları olmuş gibi söylemişse haklılığın orataya çıkar.yuvan yıkılmadan bunu yap.konuşmadığın birşey için koorkma o korksun.

iplerin koptuğu nokta kaynınız ve 8 yıllık kız arkadaşından kaynaklandığını söylüyorsunuz.anlamadığım neden durup dururken orta hiç birşey yokken kaynınız bu lafları sarf etsin.eksik anlattığınız birşey var.siz haklıda olsanız o kızla birşeyler yaşadınız ki sizi suçlucak sözler bulabiliyor.size iftira atabilir.eşiniz kaynınız seni o kızla karşılaştırsın.o zaman yalanı ortaya çıkar.senin söylemediğin lafları olmuş gibi söylemişse haklılığın orataya çıkar.yuvan yıkılmadan bunu yap.konuşmadığın birşey için koorkma o korksun.

O nasıl bir aileymiş yaa insan oğlunun mutlu olması için elinden geleni yapar ama bunlar tam tersi davranmış,belki de kaynın saçma sapan laflar uydurdu onlar da inandı..

Sen Allah'a at o nasılsa verir cezalarını daha 3 aylık evliymişsin
Allah yardımcın olsun canım,sen artık iyi davranma konuşsan bile soğuk ve mesafeli davran
Eşin olacak adam çok çocukça davranmış,çok basit görüyor hayatı galiba...

offf bebeğimm yaa
eşinin kişiliği başkalarının dolduruşuna gelmeye çok müsaitmiş
canım keşke hiçbirşey yokmuş gibi aşkım demesen şu adama....belliki şuanda anasını kardeşini almış arkasına kendini güçlü ve
haklı görüyor,egosu tavan yapmış durumda..bence sende onun karşısına çıkma..bırak zaman ver kendine..

kalplerindeki kötülükle bunlar birgün kendilerinide yerler ve kapışırlar...eşin senin değerini anlayıp sana geride dönebilir..
sen mümkün olduğunca görüşme diyeceğim...boşanma meraklısı olmadığını ama boşanmak isteyen birinede hiçbir zorluk çıkarmayacağını söyle..aşkım cicim dedikçe artık nasıl doldurulmuşsa adam sana sinir oluyor....
ayrılığı olgunlukla karşıladığını görsünler...eğer ciddi ciddi boşanmak istiyorsa eşin boşver derim tatlım..
yolver gitsin..anlattıkların kadarıyla zaten çok vasat bir adama benziyor..

Ay manyakmıdır nedir tövbe tövbeeee ortada fol yok yumurta yok

Üzülme be güzelim inanki değmez böyle insan müsveddelerine, senin yerinde olsam bende kahkahalar atardım, içimden gelmese bile bırak salla gitsin ne hali varsa görsün. Hem merak etme yakında çıkar kokusu neymiş seni bırakma sebebi öğrenirsin.

Kim bozduysa aranızı yanlarına kalmaz inşallah ki merak etme kalmayacaktır da. Rabbim Kimsenin ahını yerde bırakmıyor sen bence böyle kişiliği oturmamış birinden tez kurtulduğuna şükret derim ben.

orta da sizden habersiz arkanızdan bir şeyler döndüğü belli
ama bu böyle bile olsa
eşiniz çok afedersiniz ama - adam - olsa
seni karşısına alıp böyle böyle bir şeyler konuşuluyor
doğru mu değil mi diye sorması lazım
o yüzden arkasından ne kadar çok ısrar edersen
onun gözünde değerin o kadar çok düşecektir

orta da sizden habersiz arkanızdan bir şeyler döndüğü belli
ama bu böyle bile olsa
eşiniz çok afedersiniz ama - adam - olsa
seni karşısına alıp böyle böyle bir şeyler konuşuluyor
doğru mu değil mi diye sorması lazım
o yüzden arkasından ne kadar çok ısrar edersen
onun gözünde değerin o kadar çok düşecektir

" bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..
Bu cümlelerin içimi acıttı...

Eşinin bu şekilde kararlı davranmasının başka sebepleri olmalı.

Vazgeçecek insan,evlenmden önce ailesi istemiyor diye vazgeçerdi.

Ya bunun ailesi sana iftira attı eşinde sağlam inandı,

ya da eşin senin hakkında farklı birşey duydu...

Ama tabii bütün bu olasılıklar olsa bile insan bir geçer karşına konuşur.

Tek taraflı başlamadıysa bu ilişki,tek taraflıda bitirilemez.

İnsanlar ne tuhaf oldular ya,ayrılırken oturup adam gibi konuşmayı gerekli

açıklamaları yapmaktan bile acizler...

Annelerimiz babalarımız bizleri ne hallerle büyütüp besliyorlar,

elin oğluda bizi alıyor rezi ediyor...

Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz canım,güçlü ol herseyde bir hayır vardır.

öncelikle Alah yardımcın olsun arkadaşım ya.Arkadaşların da dediği gibi ortada dönen yalan dolanlar var eşinin ailesi tarafından ancak, eşinin bunları gerçekmiş gibi düşünmesi ve senden bir açıklama beklemenden arkasını dönüp gitmesi çok acı.Bu eşinin kişiliğinden kaynaklanıyo malesef.Sana bu acıyı ve ortada olan artık neyse o iftirayı atanlar bu vebalin altından nasıl kalkacaklar ya bu bi de oğulları ya hiç mi vijdan sahibi değiller Allahım sen kötü kalpli fesat insanlardan uzak tut bizleri ve seni de Allahım aydınlığa çıkarır inş.Bu sefer eşin sana yalvar yakar olur ailesi de tabi. offf yaa

konuşmak istedim..o gün kaynımı aramam da o yüzdedir..yüzleşelim dedim...ama kaynım işte bagırdı çağırdı küfredip yüzüme kapadı teli..ve ben bu kıza facebboktan msj attım..herşeyi insanca yazdım..neden böyle yapıyorsun diye..hanfendi dönmedi..ve eşime hep dedim..alnım açık yüzüm ak..gelsin yüzleşelim..kız karşıma bile gelemedi..evime gelmediler işte

kızla hangi konuda yüzleşmek istiyorsunuz anlamadık hiç

Son düzenleme:
Evet anlaşılmayan konu kaynınızın kız arkadasıyla aranızda geçen konu-yaşadığınız anlaşmazlık.

şok oldum resmen diyecek bişey bulamıyorum arkadaşım çok cahilmiş demekki eşin seninle konuşmadan bunlara inandığına göre. sende arama lütfen canı ne istiyosa onu yapsın. pişman olduğunda iş işten geçecek zaten. Allahtan ailen arkanda, sağlıklısın ve çalışıyorsun şükret

tamam işte yüzleşecek yüzü yok.ben sana iftira atıldığına inanıyorum.eşininde onlara değil sana inanması gerekiyordu.sen onun hayat arkadaşısın.ortada dönen birşey var.eşin seni okadar severken bir anda kestirip attırmış.sakın üzülme değmezmiş. bir gün çıkar kokusu.

KK da hergün biraz daha şaşırıyorum. Daha neler göreceğiz acaba?

Ortada fol yok yumurta yok beyimiz karısını boşuyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…