• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

abeta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
504
6
116
Iğdır
merhaba arkadaşlar

buraya böyle bir konuyu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi..uzun olacak belki ama lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var..

eşimle birbirimizi severek evlendik..gözümün içine bakardı resmen..herkes gıptayla bakardı bize...aynı iş yerinde çalıştığımız için örnek çift gösterirlerdi bizi..yaşım 24 eşim ise 27 yaşında ve daha "3 aylık" evliyiz...eşimin ailesi bursada benim ailem ise bizim bulundugumuz şehirde...ben daha önce başka bir ildeydim ve nişanlı iken eşimin gayretleriye aynı ile ve aynı işyerine gelebildim..şubattan beri burada çalışıyorum..(yabancıyım bu işyerine eşimle beraber oldugumuzdan da hiç arkadaşım olmadı)..

konuma gelecek olursk..eşimin ailesi sanırım beni en başından istemedi..düğünde bile kıza lamaya gelmediler..düğünümü burnumdan get,irdiler...ailem bu şekilde vermeyiz kızımızı dediklerinde ise yalvardı resmen aileme..ben abetasız yapamam diye..velasıl biz evlendik..evimizdeki herşeyieşimle beraber yaptık..kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak araç gereci biz aldık..eşimin ailesi hiç bir şey almadı ve karışmadılarda..gelinliğime bile laf söylediler..sırf tatsızlık olmasın diye seçtiğim modelden vazgeçtim..daha 1 aylık evliyken evime yatıya geldiler 1 hafta krallar gibi agırladım.çünkü eşimi seviyordum ve onun için katlanıyordum..her şeyimize karışmak istediler eşim başlarda hep beni savundu yada öyle gözüktü bilemiyorum..kısacası istenmeyen gelindim.aslında daha bir çok şey var ama iplerin kotugu noktaya gelelim.kaynımla aynı şehirdeyiz bir kız arkadaşı var 8 yıllık sanırım.kız beni hiç bir şekilde haz etmedi..hep bana bunu dedi bana şunu yaptı deyip ortada laf dönderdi..bense hiçbişey yapmamıştım..ama sırf eşim hatrına iftara yemege bile davet ettim ama gelmediler...
2 hafta önce eşim kaynımla buluştu artık ne konuşuldu tam anlatmadı..yalnız evimize davet etmiş tekrardan..kaynım ise abetanın kız arkadaşıma karşı tavırları var ben o oldugu sürece o eve gelmem diyor..tabi ben çıldırdım eşim savunmamış bile beni...kaynımı aradım dedim benimle ne sorununuz varsa bana söyley,in dedim tartıştık küfür edip suratıma kapadı telefonu..eşime dedim tabiki eşim ne yaptı önce beni sakinleştirdi ardından kardeşine msj atarken yakaladım "kardeşim biz kardeşiz uzaklaşma benden " diye..halbuki ben her seferinde gelsin gitsin kalsın buluşalm gezelim diyen insanım...ama yaranamadım..perşembe bu olaylar oldu..cuma arkadşıma gittik gezdik..cumartesi evi temziledim ..pazar arkadaşlarla kahvaltıya gittik gezdik eglendik...ve eşim pazartesi öğleden sonra değişti..elimi bırakmayan adam elimi tutmak istemedi..ben şok..cinsel hayatımızda falan hiçbir sorun yoktu..çok mutluyduk..ailesiyle arada kaldıgını söylerdi ben de derdim ki arada nasıl kalıosun gidioruz onlar geliyor falan diye...anlayacagınız şoklardayım hala elim ayagım titriyor..eşim ailesiyle gizli konuşurdu ama beni ilgilendirmez derdim hep..ve eşim salı günü öğle yemeginde çok durgundu...dışarı çıkıp çay içtik ve sordum " bana neden soguk davranıyorsun diye" eşim gayet ciddi "ben artık sana dayanamıyorum katlanamıyorum artık bıçak kemiğe dayandı...seni hayatımda istemiyorum" bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..yalvardım resmen ama o kesinlikle istemiorum ayrılalım deyince bende cafeyi terk ettim işe geldim..odamda tekim nasıl aglıyorum ama..çekmecemde davetiyemizi gördüm onun çiçek yolladıgındaki notları falan hepsini zarfa koydum belki içi acır vazgeçer diye yüzüklerimide koydum...onun masasına koydum..önce yanına gittim telde konuşuo konuşmak istedim yüzünü görmek istemiyorum dedi..ve bende o sinirle gittim ve koydum masasına..o gecede bir arkadaşıma gittim ve eşime sakın aileme söyleme dedim bugun düşünelim yarın oturur konuşuruz dedim...salı gecesi ailem aradı eşim anlayacagınız ailemi aramış....eşimi aradım açmadı...sabah işe geç geldi kaç kez aradım dedim kesin bişey oldu açmadı telimi...sonra baktım gelmiş odasında..yanına gittim "günaydın aşkım geç kaldın aradım seni merak ettim dedim"" merak edilecek bişey yok dedi sadece...2 saat sonra dayanamadım yanıma çağırdım geldi ne var dedi..ailemi sen mi aradın hani aramyacaktın..bak şimdi işler kötü olacak dedim...zaten dün ben bitirdim başkada bişey konuşmuycam seninle bitti boşanacagım senden dedi...oracıkta yıgılmışım..iş yerine ambulans gelmiş beni hastaneye kaldırmışlar eşim yok yanımda herkesede biz boşanıyoruz demiş ve izin alıp ailesinin yanına bursaya gitmiş..

inanamadım şok oldumm ....gitsin bırak zaman ver ikinize de . mutlaka hatasını farkedicektir..sesini çıkarma arama bundan sonraki hamleleri o yapsın baktın boşanmak istiyoru yani sinirden falan değil kesin kararlıı ozaman hukuki mücadeleni başlatırsınn :S allah yardımcın olsunn canımmm

çook üzüldüm bu kadar seven adam bunları yapmaz işin içinde başka birşey var gibi sanki.
akli dengesi yerinde olan biri bu kadar severken neden hemen boşanmak isterki..
inşallah tekrar barışırsınız canım Allah yardımcın olsun :(

öncelikle geçmiş olsun baygınlık falan geçirmişsiniz
sonuna kadar okudum ama eşinin seni boşaması için
mantıklı bir şey göremedim
yani abisinin sevgilisiyle yıldızların barışmadı diye
kimse karısını boşamaz
çok ilginç geldi bana ama inan çok üzüldüm sana
daha 3 aylık evlisin
ailesi bu kadar ne demiş olabilirler ki seni hemen boşamak istesin
bayıldığında bile yanına gelmesin ailesinin yanına gitsin

kusura bakmayın ama eşiniz adam(!) değilmiş, böylesi yürüsün gitsin
sizin hakkınızda ne demiş olabilirler? konuşabileceğiniz kimse yok mu?
aileniz yanınızda mı? yalnız kalmayın, destek olsunlar size. şok oldum resmen

Yaşadığınız şey gerçekten çok kötü bir durum. Keşke en başından kendinizi savunsaydınız. siz konuşmadıkça sanırım eşiniz "yaptı ki kendini savunamıyor" diye düşündü. Şuan da ne yaparsanız yapın geri tepecektir. ailenize herşeyi en başından eksiksiz anlatın. ve bir süre uzak durun eşinizden.

İşin için başka sebepler olması da muhtemel bence...
Belki başka bir kadın bilemiyorum ama anlattığınız kadarıyla eşinizin size sana dayanamıyorum diyebilecek bir durumu yok gibi.
Ailesiyle de kayda değer bir tartışma yaşamamışsınız sanırım.
Daha fazla eşinizi arayıp yalvarmayın suçluymuş gibi biraz eşinize sağlıklı düşünmesi için fırsat verin derim ben eğer geri dönmek isterse bile hemen evet demeyin derim ben.

Canım anlamaya çalışıyorum seni ama eşinin napmaya çalıştığını bi türlü anlamayadım.Bi anda nasıl 360 derece dönebildi.hem de daha 3 aylık evliyken.Allah sana sabır versin.Üzme tatlı canını herşey olcağına varır.

:52::52::52::53::53::53: kusura bakmayın ama yazınızı okuduktan sonra itiraf edeyim "ohaa" dedim.. yahu ne oldu da eşiniz birden bire böyle oldu?? bence kaynınızla en son yaptığı konuşmada var bişeyler.. dikkat edin bi iftiraya kurban gitmiş olabilirsiniz çünkü bu kadar çok aşkla evlenen bir adamın bu hale gelmesi için hemde 3 ayda? çok ciddi bişeyler olması lazım... çok çok üzüldüm durumunuza gerçekten :50:

Canım anlamaya çalışıyorum seni ama eşinin napmaya çalıştığını bi türlü anlamayadım.Bi anda nasıl 360 derece dönebildi.hem de daha 3 aylık evliyken.Allah sana sabır versin.Üzme tatlı canını herşey olcağına varır.

:52::52::52::53::53::53: kusura bakmayın ama yazınızı okuduktan sonra itiraf edeyim "ohaa" dedim.. yahu ne oldu da eşiniz birden bire böyle oldu?? bence kaynınızla en son yaptığı konuşmada var bişeyler.. dikkat edin bi iftiraya kurban gitmiş olabilirsiniz çünkü bu kadar çok aşkla evlenen bir adamın bu hale gelmesi için hemde 3 ayda? çok ciddi bişeyler olması lazım... çok çok üzüldüm durumunuza gerçekten :50:

canım eksik birşeyler var ondan tam yorum yazamıyorum okuduğum ve anladığım kadarıyla,

içiftlerin aynı iş yerinde çalışmalarını bu konuda zor oluyor insana bıkkınlık veriyor eşinde bu yüzden sana katlanamıyor dayanamıyor ve her yaptığını yanlış görüp kaynın ve kayınvalide dediklerine kulak asabilir.

kaynınla telefen görüşmesinden sonra eşinin attığı mesaja sakın kırılma ve kızma dediği gibi onlar kardeş ve sen sakın aralarına girme ama ben pek anlaamdım başka şeylerde var sanırım eşinin bu sebeplerden seni istememesi ilginç geldi eşin şuan bursada ki büyük bir ihtimal doldurulup gelicek daha çok yeni evlisiniz de yazık olur size diren sebebini araştır gerekirse sen işi bırak başka bir yerde başla birbirinizi özleyin birbirinizden başkada hayatınız olsun

merhaba arkadaşlar

buraya böyle bir konuyu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi..uzun olacak belki ama lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var..

eşimle birbirimizi severek evlendik..gözümün içine bakardı resmen..herkes gıptayla bakardı bize...aynı iş yerinde çalıştığımız için örnek çift gösterirlerdi bizi..yaşım 24 eşim ise 27 yaşında ve daha "3 aylık" evliyiz...eşimin ailesi bursada benim ailem ise bizim bulundugumuz şehirde...ben daha önce başka bir ildeydim ve nişanlı iken eşimin gayretleriye aynı ile ve aynı işyerine gelebildim..şubattan beri burada çalışıyorum..(yabancıyım bu işyerine eşimle beraber oldugumuzdan da hiç arkadaşım olmadı)..

konuma gelecek olursk..eşimin ailesi sanırım beni en başından istemedi..düğünde bile kıza lamaya gelmediler..düğünümü burnumdan get,irdiler...ailem bu şekilde vermeyiz kızımızı dediklerinde ise yalvardı resmen aileme..ben abetasız yapamam diye..velasıl biz evlendik..evimizdeki herşeyieşimle beraber yaptık..kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak araç gereci biz aldık..eşimin ailesi hiç bir şey almadı ve karışmadılarda..gelinliğime bile laf söylediler..sırf tatsızlık olmasın diye seçtiğim modelden vazgeçtim..daha 1 aylık evliyken evime yatıya geldiler 1 hafta krallar gibi agırladım.çünkü eşimi seviyordum ve onun için katlanıyordum..her şeyimize karışmak istediler eşim başlarda hep beni savundu yada öyle gözüktü bilemiyorum..kısacası istenmeyen gelindim.aslında daha bir çok şey var ama iplerin kotugu noktaya gelelim.kaynımla aynı şehirdeyiz bir kız arkadaşı var 8 yıllık sanırım.kız beni hiç bir şekilde haz etmedi..hep bana bunu dedi bana şunu yaptı deyip ortada laf dönderdi..bense hiçbişey yapmamıştım..ama sırf eşim hatrına iftara yemege bile davet ettim ama gelmediler...
2 hafta önce eşim kaynımla buluştu artık ne konuşuldu tam anlatmadı..yalnız evimize davet etmiş tekrardan..kaynım ise abetanın kız arkadaşıma karşı tavırları var ben o oldugu sürece o eve gelmem diyor..tabi ben çıldırdım eşim savunmamış bile beni...kaynımı aradım dedim benimle ne sorununuz varsa bana söyley,in dedim tartıştık küfür edip suratıma kapadı telefonu..eşime dedim tabiki eşim ne yaptı önce beni sakinleştirdi ardından kardeşine msj atarken yakaladım "kardeşim biz kardeşiz uzaklaşma benden " diye..halbuki ben her seferinde gelsin gitsin kalsın buluşalm gezelim diyen insanım...ama yaranamadım..perşembe bu olaylar oldu..cuma arkadşıma gittik gezdik..cumartesi evi temziledim ..pazar arkadaşlarla kahvaltıya gittik gezdik eglendik...ve eşim pazartesi öğleden sonra değişti..elimi bırakmayan adam elimi tutmak istemedi..ben şok..cinsel hayatımızda falan hiçbir sorun yoktu..çok mutluyduk..ailesiyle arada kaldıgını söylerdi ben de derdim ki arada nasıl kalıosun gidioruz onlar geliyor falan diye...anlayacagınız şoklardayım hala elim ayagım titriyor..eşim ailesiyle gizli konuşurdu ama beni ilgilendirmez derdim hep..ve eşim salı günü öğle yemeginde çok durgundu...dışarı çıkıp çay içtik ve sordum " bana neden soguk davranıyorsun diye" eşim gayet ciddi "ben artık sana dayanamıyorum katlanamıyorum artık bıçak kemiğe dayandı...seni hayatımda istemiyorum" bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..yalvardım resmen ama o kesinlikle istemiorum ayrılalım deyince bende cafeyi terk ettim işe geldim..odamda tekim nasıl aglıyorum ama..çekmecemde davetiyemizi gördüm onun çiçek yolladıgındaki notları falan hepsini zarfa koydum belki içi acır vazgeçer diye yüzüklerimide koydum...onun masasına koydum..önce yanına gittim telde konuşuo konuşmak istedim yüzünü görmek istemiyorum dedi..ve bende o sinirle gittim ve koydum masasına..o gecede bir arkadaşıma gittim ve eşime sakın aileme söyleme dedim bugun düşünelim yarın oturur konuşuruz dedim...salı gecesi ailem aradı eşim anlayacagınız ailemi aramış....eşimi aradım açmadı...sabah işe geç geldi kaç kez aradım dedim kesin bişey oldu açmadı telimi...sonra baktım gelmiş odasında..yanına gittim "günaydın aşkım geç kaldın aradım seni merak ettim dedim"" merak edilecek bişey yok dedi sadece...2 saat sonra dayanamadım yanıma çağırdım geldi ne var dedi..ailemi sen mi aradın hani aramyacaktın..bak şimdi işler kötü olacak dedim...zaten dün ben bitirdim başkada bişey konuşmuycam seninle bitti boşanacagım senden dedi...oracıkta yıgılmışım..iş yerine ambulans gelmiş beni hastaneye kaldırmışlar eşim yok yanımda herkesede biz boşanıyoruz demiş ve izin alıp ailesinin yanına bursaya gitmiş..

ben de bunu anlamıyorum seviyorum diye kandırıyorsun sonra yok ben vazgeçtim.. Allah sabır versin...güç kuvvet versin... İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ne denir bilmiyorum birşey diyemiyorum:26:

Hiç anlamadım ortada boşanacak birşey yok sadece ailesi ile hanımı idare edemeyen erkek var,olgun olmadan evleniyorlar,bırak gitsin nasıl olsa geri dönecek süründür o vakit

Yazdıklarınızın hiç biri bu evliliği bitirebilecek şeyler değil. Eşiniz ailesinin sözüne baksaydı, baştanda istememişler ki o zaman bakardı onların sözüne bence başka bir nedeni var. Sorun eşinizde, neden kaynınız kız arkadaşından vazgeçmiyorda sizin eşiniz nikahlı karısından vazgeçiyor demekki eşinizde oturmamış bazı şeyler. Bir süre kendi haline bırakın onu belki hatasını anlar. Allah yardımcınız olsun.

evlilik öncesindeki ilişki süresi ne kadardı? uzun mesafe ilişkisi miydi? yani çok iyi tanımıyor muydun bu adamı?
üç aylık süreçte, bariz bi neden göstermeden ayrılmak istemesi anlam veremiyor insan. güçlü ol, mantıklı hareket et.
herşey olcağına varıcak neticede.

merhaba arkadaşlar

Eşimle birbirimizi severek evlendik..gözümün içine bakardı resmen..herkes gıptayla bakardı bize...aynı iş yerinde çalıştığımız için örnek çift gösterirlerdi bizi..yaşım 24 eşim ise 27 yaşında ve daha "3 aylık" evliyiz...eşimin ailesi bursada benim ailem ise bizim bulundugumuz şehirde...ben daha önce başka bir ildeydim ve nişanlı iken eşimin gayretleriye aynı ile ve aynı işyerine gelebildim..şubattan beri burada çalışıyorum..(yabancıyım bu işyerine eşimle beraber oldugumuzdan da hiç arkadaşım olmadı)..

Konuma gelecek olursk..eşimin ailesi sanırım beni en başından istemedi..düğünde bile kıza lamaya gelmediler..düğünümü burnumdan get,irdiler...ailem bu şekilde vermeyiz kızımızı dediklerinde ise yalvardı resmen aileme..ben abetasız yapamam diye..velasıl biz evlendik..evimizdeki herşeyieşimle beraber yaptık..kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak araç gereci biz aldık..eşimin ailesi hiç bir şey almadı ve karışmadılarda..gelinliğime bile laf söylediler..sırf tatsızlık olmasın diye seçtiğim modelden vazgeçtim..daha 1 aylık evliyken evime yatıya geldiler 1 hafta krallar gibi agırladım.çünkü eşimi seviyordum ve onun için katlanıyordum..her şeyimize karışmak istediler eşim başlarda hep beni savundu yada öyle gözüktü bilemiyorum..kısacası istenmeyen gelindim.aslında daha bir çok şey var ama iplerin kotugu noktaya gelelim.kaynımla aynı şehirdeyiz bir kız arkadaşı var 8 yıllık sanırım.kız beni hiç bir şekilde haz etmedi..hep bana bunu dedi bana şunu yaptı deyip ortada laf dönderdi..bense hiçbişey yapmamıştım..ama sırf eşim hatrına iftara yemege bile davet ettim ama gelmediler...

allah allah. çok şaşkınım.bu erkeklerı anlamak çok zor. Ne yapamk ıstemiş. Geçrkten anlamayamadım. Zzor olgunlaşıyhorşar zzor.anlattıpna göre gayet mutlu bır evliliğiniz var. Olan sorunlarda herkesın başına gelen özellıkle ilk evlilik gunlerınde yaşanan aile eş sorunları olabılcek şeyler.çok uzuldum .inşallah bır anlık sınırle yapmıştır. Ve çok pişman olarak geri döner. Am yınede her şeyın hayırlısı olsun canım.

canım benim Rabbim yardımcın olsun zararın neresinden dönersen kardır. biliyorum şuan için çok zor senin için ama ilerde sende iiki bitmiş diceksin . ömür boyu üzülmektense şimdi bitmesi daha ii. eşin gerçekten basit karaktere başkalarının ağzına bakan biriymiş anlattıklarına göre hani ona cahil bile diyemicem eğriyi doğruyu göremeyen birisi. yol yakınken ben senin yerinde olsam hemen ayrılırım çünkü bi adam 7 sinde neyse 70 indede o oluyo . benim ablamda yıllarca çekti çekti düzelir diye iki tanede çocuğu oldu ama nafile değişmeyen adam değişmiyo sonunda bitti arkadaşım

arkadaşım ya çok üzüldüm. bu nasıl bir şey. inan senin de hatan vardır diye düşünüyorum ki kocana da haksızlık etmeyeyim diye.

benim anlamadığım bu kadarcık şeyden mi 3ay içinde bıkmış? ya bunda başka bir şey var canım. müstakbel eltine ki daha nikah yok aralarında, sözde soğuk davranıyormuşsun. diyelim ki davranıyorsun. kaynın koruyor da sevgilisini seninki niye seni ayaklarının altına atıyorr?? yok bacım yok bunda bir iş var.

adam seni istemiyor mu? sakin ol. istemezse istemesin. ama sakın gidip barışmaya kalkma canım sakın inan bunu dememin sebebi yuvanı kurtarmak için bir ihtimal bile varsa bunu onun arkasından koşarak yapamazsın. senden ayrılmak istediğini detaylı konuşmadan arkadaşlarınıza, ailene anlatıp kendi ailesinin yanına kaçıyor....

arama, sorma. zaten 3 aylık evlisiniz. anlaşmalı boşanamazsınız 1 sene dolmadan. mahkemeye seninle ilgili detaylı suçlayıcı başvuru yapması gerek (hukukuçu değilim yanlışımı gören düzeltsin lütfen)... sen dava açma. evine git madem o yok. sonuçta evi terkeden de suçludur. sakin ol.

biraz durulsun. özleyecek seni ozaman arayacak. o zaman da biraz oyalar sonra da sorarsın asıl dert neymiş? bunu öğrenince ona göre hareket edersin.

şu an çok sıcak. fevri davranma. sakın arama. o arasın. işine gitmeye devam et. giden o kalan sensin güçlü dur. çıkacak ortaya işin aslı sabret canım.

o ailenin Allah belasını versin uzaktan bile yönetmişler yuvanızı belli burda anlaşılıyorki ister eşinin ailesi burnun dibinde olsun ister uzakta karışmak isteyince her yerden elleri yetişiyor.... Birden eşin senden nasıl bu kadar soğumuş ben inanmak istemiyorum ve bunun altında cok daha farklı şeyler var kesin

Back