- Konu Sahibi PastelBoya
-
oldu canım..
aman ayırdılar bilem...benı kapı dışarı çıkarmadılar..ama o donem dayımlarda kalıyordum...önce işin dediler.benımle ılgılı buyuk planları vardı..ama o planlarda evlılık yoktu..kurdukları işin başına benı koydular...evlılık yok dedıler...sonra ayrıldık sevgılınlen..ama aşkımın çabalarıyla 3 yıl sonra evlenebıldık.. 7 yıldır evlıyız...benı bırakmadı..benım beynımı yıkamıslardı açıkcası akrabalar...
ama yasım zaten o zaman 24 .....27 yasıma gelınce ancak evlenebıldık..
canım benim eşime de çoook karşı çıkmışlardı konu maddi açı işte daha ii biri olurdu falan diye
tanımıyoruz şu bu neler neler ama inat ettik direndik şimdi eşimi de çok seviyo ailem ve 3 aydır evli ve çoook mutluyuz inş sizde öyle olursunuzz
Bizimkilerden de dayım tanıştı çok sevdi Allaha çok şükür beğendi de
Olur bu iş dedi alkisalkisalkis
Diğerleri daha tanışmadı ama tam babamlık bi adam huy,hareket herşeyi
Umarım sorunsuz bişeyler yaşarız yaşayanlarda bence uzatmasınlar he he desinler elbette bi gün istiycektir.opuyorumnanaktan
Bizimkiler benim memleketimden olsun taştan olsun diyenlerden.Ben babamın evinde rahat büyüdüm evlenincede böyle olsun istiyor anacım her anne ister ama bu demek değildir ki illa evi,arabası olsun zaten 22 yaşında nesi olabilir ki?
Elinde mesleği olması kafii o olunca herşey oluyor..Baba parasıyla olan zenginliği napayım ben..
Senin adına çok sevindim canımm:1hug:
Önce ben başlayayım babam daha bilmiyor annem de az çok bilmesine rağmen bilmezlikten geliyor..Maddi yönden daha iyi düzeyde olan birinle evlenmemi istiyor.
Heves olarak görüyor kafanızı kullanın aşk bitiyor vs.gibi cümleler kuruyor hep, ve öncelikle bizim memleketten istiyor.Ama bendeki heves değil ki ,4 yıldır çıkıyoruz yani hakkında tek kelime ettirmiyor 21 yaşında oldum artık hala yalan söylüyorum da buluşuyoruz.
Bilse bile daha sonra bişeye kızınca,babama söylemekle tehdit ediyor.Ayağını denk al,babana yazıkk vs..(erkek arkadaşım olduğu için) ama bana 30 yaşındakini birini sırf maddi durumu iyi olduğu için ve bizim memleketli olduğu için uygun görebiliyor.valla biz engelleri nasıl aşıcaz bilemiyorumm
ben de çok korktum sorun çıkacak die. uzaktı çok. ben tek çocuğum ve 20 saat uzak biriyle beraberdim. ve korkuyordum ailem kızacak die. ama hiç de öyle olmadı özellikle tanıdıktan sonra çok sevdiler.şimdi nikah yaptık düğünümüz olucak ve hiç aile problemimiz yok ne ondan yana ne benden yana.
ama tabi benim ailem de asla demedi burdan olsun zengin olsun falan bunlara hiç takılmadı. baktıkları şey ailesi nasıl ve mesleği garanti mi? oldu.ve tabi damada baktılar
ama benim hala içim buruk uzağa gelin olucam die
ben onun ablasından çıkmıyorum ama o daha tanışmadı ailemle annem biliyor babamda biri olduğunu biliyor ama kimdir nedir bilmiyor.. şimdilik sorun çıkmayacak gibi duruyor ama bilemiyorum.. annem tanışsa anlıycam ama tanışmıyor ortada bişey yokken yanlış olurmuşşşşş hıhh ağır yapıyo kaynana olcak ya :hulya:
yedi yıl beklemenin nesi kötü anlamadım bende 7 yıldır bekliyorum ve hayırlısıyla önümüzdeki yıl evleneceğiz.sonuçta nikahtan sonrada seneler işlemiyor mu? üstelik evliyken ilişkiyi yürütmek daha da fazla uğraş gerektirir.yani evlendikten sonra 7 yıl geçince de aşkın bitmesi gerekir bu mantıkla.....eğer aşkın 7 yılda biteceğine inanıyorsanız hiç kimseyle evlenmeyiniz zaten birşeyler tükenecek mantığıyla baktığınız bir ilişki çoktan tükenmiştir bence.Gerçek bir sevginin ömür boyu süreceğine inanıyorum. bu mantıkla sevdiğinizi onlarca sene bekleyebilirsiniz.Allah ne zaman kimi yazdıysa o olur.hayırlısı ne ise herkes için öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?