Ben Türkiye'nin bir ucundayim.onlar bir ucunda yanıma da gelemezler evdeki eşyaları bırakacak yer yok çünkü ve benim yaşadığım yer çok küçük burda yasayamazlarçok uzun olmuş yaAllah kolaylık versin. iş bulmak zor hele ki o yaslarda.
taksitler ne zaman bitiyo peki. bi iki yıla kadar mi. evinizi ise yakin daha uygun kirali bı yere tasiyamaz mısınız. bide istekleriniz için bi hesap açtırıp 100 lira bile olsa atin oraya. otel olmazda misafirhanede kalıp tatil yaparsiniz. tatil çalışan insan için ihtiyaç bence
Ben de çok üzülüyorum onları da üzdüm kendimi de . Ben de aynı şeyi düşünüyorum ve söylüyorum milletten borç alicaginiza önce bana sorun var mı diye diyorum ama o bile bazennyanlis anlaşılıyorAnnenin mecburen çalışması lazım.Şu an ikisinin de iş beğenmeme şansı yok.Bak bizde de durumlar aynı.Babam emekli ama yarısı krediye gidiyor ve babam demir doğrama ustası işler durdu iki yıla yakındır iş yok.Ben de işe giremedim mecburen annem girdi.Kadın asgari ücrete akşam ona kadar çalışıp bulaşık yıkıyor.Ben girersem de onu oradan çıkartıcam zaten ben maaşımı eve bağlayacağım.Yani bunu geçici bir süreç olarak gör.Bence ailen kırılıyordur söylediklerine.Onlar annen baban.Ele muhtaç olmalarındansa sen bir süre yüklen yükü.Annen komşudan borç alacağına sen tatile gitme.Ben bu kafadayım.Ama iş için de teşvik et tabii.
Annenin elini taşın altına koyması lazım.Sen de faturaları verirsin mesela.İşten neden çıktı?Ben de çok üzülüyorum onları da üzdüm kendimi de . Ben de aynı şeyi düşünüyorum ve söylüyorum milletten borç alicaginiza önce bana sorun var mı diye diyorum ama o bile bazennyanlis anlaşılıyor
Aslında düşündüm ama zaten 5 bin kredi çekmiştim . Kredi kartim onlarda o da 2 bin küsur ve bı kartım onlarda o da eksi 2 bindeydi - 750 ye çektim . En azından eksi bakiyelerdenn kurtulalım onlara faiz odemeyelim istiyorum ama olmuyor işteCanım bence paran böyle daha bereketsiz ne borçları varsa kredi çek öde onlarda emekli maaşlarıyla yetinmeyi öğrensinler sende bende borç ödüyorum zaten dersin o borcu kendince 2-3 yıl için taksit yapar bitirirsin hem böylelikle daha rahat edersin aranızda da ikide bir bu mevzu geçmez
6 aylık geçici devlet işiydi 6 ay sonunda çıkacağını biliyordu zatenAnnenin elini taşın altına koyması lazım.Sen de faturaları verirsin mesela.İşten neden çıktı?
Tabi onların kartları eksi kaç binlerde bilmiyorum faiz ödemekten de bıktım . Borctan bıktımAslında düşündüm ama zaten 5 bin kredi çekmiştim . Kredi kartim onlarda o da 2 bin küsur ve bı kartım onlarda o da eksi 2 bindeydi - 750 ye çektim . En azından eksi bakiyelerdenn kurtulalım onlara faiz odemeyelim istiyorum ama olmuyor işte
Pazar için bile sermaye gerekiyor köyümüz vs de yok zatenBaban erkek adam ,gitsin pazara tezgah açsın ,iş yok diye bişi yok erkek için ...
Varsayalım siz evlendiniz nolucak ,o zaman siz evladısınız neden problemlerini sizin çözmenizi bekliyorlar ,birde trip
Hasta yatalak değiller sonuçta
Vallahi kuzum annen tembellik yapmayacak.Bak benim annem de bilir evde oturmayı ama sonra taş mı kemireceğiz?Ki kiranız var bir de.Ciddi bir konuşma yap.6 aylık geçici devlet işiydi 6 ay sonunda çıkacağını biliyordu zaten
Köy yok ki büyüklerden kimse yokŞu geçim sıkıntısı ne olacak böyle bilmiyorumallah herkesin yardımcısı olsun . Elin memleketinde emekliler dünya turuna çıkar , bizimkiler böyle maaş kuyruğunda , iş ararken ölür ben de çok üzüldüm durumunuza yani bir evlat olarak bu kadar çabalamanız hem çok duygulandırdı mutlu etti hem de kalbimi acıttı
Köyünüz filan yok mu ? Daha küçük ve geçimin kolay olacağı bir yere gitseler ? Madem emekliler . Aklıma başka da birşey gelmedi açıkçası
Ya da senin yanına taşınsınlar.Tek kira ödeyin bari.Pazar için bile sermaye gerekiyor köyümüz vs de yok zaten
Allah rahmet eylesin ben de ondan korkuyorum bı gün annem olmucan ve bu yasadiklarima uzulucem ama şimdi de kötü değil niyetim sadece daha rahat yasasinlar istiyorum onu tatile götürmek dinlendirmek istiyorum ama olmuyor. Bu saatten sonra kredi cekmeme de izin vermezler senin parana ihtiyacımız yok derlerOncelikle Allah kolaylik verdin gecim sıkıntısı olan herkese. Sen kendince kesinlikle haklisin. Burda onemli olan oncelik siran. Benim annem rahmetli oldu. Annem benim icin hwrseyden kiymetliydi o yuzden ben kendimden kendi hayatimdan bile onde tutardım onu. Kendimi ona adamistim ama bu kime gore neye gore ne kadar dogru degisir elbette. Ben olene kadar onun icin yasadim. O yuzden sende senjn onceligin neyse ona gore hareket et ki mutsuz olma sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?