- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Ailemin korumacı olduğunu belirtmiştim,yani beni tek başıma üniversiteye göndermek istemiyorlar.Ben hukuk fakültesi istiyorum,ailem de hukuk okumamı istiyor.Yaşadığımız şehirde de hukuk yok.yapacağın şey belli.
üniversiteyi farklı şehirde okuyacaksın.
kendi değerlerine göre yasama fırsatın olacak.
yazmayın demişsin ama sence ders çalışıp farklı bir şehirde, iyi bir bölüm okumaktan başka çaren var mı?
Tek çözümünüz geleceğinizi kurtarmak. Şehirdışında iyi bir üniversite kazanıp mesleğinizi elinize alıp kendinize bir hayat kurmaktan başka çareniz yok. Az kalmış sıkın dişinizi.
Öyle mi dersiniz,okursam düzelir mi gerçekten ?Ah be guzelim , calis cok calis , universiteyi kazan , oku ve kurtul
Cok haklisin yazdiklarinda , okursan kurtarirsin kendini
Ailemin korumacı olduğunu belirtmiştim,yani beni tek başıma üniversiteye göndermek istemiyorlar.Ben hukuk fakültesi istiyorum,ailem de hukuk okumamı istiyor.Yaşadığımız şehirde de hukuk yok.
Ama ailem memur,istedikleri gibi çıkıp gelme imkanları yok.Ne yapacaklar bilmiyorum.Onların da bir fikri yok.
Çok uzak olmayan bir şehir kazanırsam yalnız gönderecekler bundan eminim.Ama ben daha çok Batı tarafını istiyorum.Derslerim,denemelerim de iyi.Bu sene olmazsa en kötü ihtimal seneye.Sınavdan sonra açığa çıkacak bir şeyler.Ne yapacağız bilmiyorum
Bu işe yarar mı gerçekten ?
Kızının sürdüğü ojeye kadar karışan,döven,ders ve sınav yüzünden çok baskı yapan aileler var.Onları baz alarak öyle söylemiştim.Ama haklı olabilirsiniz.Gerçekten inanılmaz farklıyız.Evlatlık gibiyim sanki.Nasıl baskıcı bir aile ortamın yok? Basbayağı var.
Kızı yaşındaki insana giyimi yüzünden laf eden babanın da minibüste ahlak bekçiliği yapan annenin de fikirlerini önemsemezdim ben. Ne düşünürlerse düşünsünler, bu yaştan sonra değişmez.
Yapayacağın en akıllı şey derslerine çalışıp şehir dışında bir yeri kazanıp kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlamak olacaktır.
Bu kadar baskı yanlış kararlar verdirebilir, öyle kaçıp evlenmek falan aklına gelmesin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Ailemin korumacı olduğunu belirtmiştim,yani beni tek başıma üniversiteye göndermek istemiyorlar.Ben hukuk fakültesi istiyorum,ailem de hukuk okumamı istiyor.Yaşadığımız şehirde de hukuk yok.
Ama ailem memur,istedikleri gibi çıkıp gelme imkanları yok.Ne yapacaklar bilmiyorum.Onların da bir fikri yok.
Çok uzak olmayan bir şehir kazanırsam yalnız gönderecekler bundan eminim.Ama ben daha çok Batı tarafını istiyorum.Derslerim,denemelerim de iyi.Bu sene olmazsa en kötü ihtimal seneye.Sınavdan sonra açığa çıkacak bir şeyler.Ne yapacağız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?