- 27 Mayıs 2024
- 133
- 7
- 25
- Konu Sahibi yakinmesafe
Öz olmayan manevi annem var ve o baktı. Ve akrabam oluyor kendisi. Okumamı çok istiyordu ama şunu farkettim ki çabam yok asla iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ne kadar istesem de çaba gosteremiyorum özellikle ev ortamında asla çalışamıyorum. Atanmam için okulumu tamamlamam için cabalarsam 26 27 gibi atanmış olucam. Ama artık evde durmaktan bunaldım sıkıldım evde duruyorum başarılı olamıyorum bunca zaman faydasını göremedim evde durmanın, ders de çalışamıyorum. Psikolojikmen de çok yıpranıyorum ki huzurlu ortamımız yok yani. Şimdi birisiyle görüşmek istesem görüşemiyorum çünkü biliyorum razı olmayacak 25 yaşına giricem bunaldım doğru düzgün sevilmedim kendi öz ailem zaten sevmedi istemsizce sürekli sevilmek ihtiyacı hissediyorum istiyorum ağlamak hissi geliyor devamlı elimde olmadan yaşıyorum bunları.. Ama aşık olmaya bile rızası yok istemez biliyorummÇalışayım diyorum evden çıkmadıkça kötü olduğumu farkettim çalışsam laf ediyor okumayacak mısın diye ama onlarca ay boş boş duruyorum sesi çıkmıyor ne zaman ki çalışayım diyorum sesi çıkıyor yani istediği tek şey oturup evde ders çalışsam da çalışmasam da evde dizinin dibinde durayım hayır anlamadığım ben zaten aylarca boş bos duruyorum o zaman dedim çıkmıyor çalışmadığım da sesin çıkıyor ama neden böyle yapıyor? Rızası olsun istiyorum o da çok zorluklar çekti bana bakmış büyütmüş ama gel gelelim ki tek derdi okuyup atanmam ne çalışmak ne sevgili evlilik hicbirie karşı razı değil