• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

hiçbir şey için aceleye gerek yok birbirinizi seviyorsanız bekleyebilirsiniz aileye kısa bir süre bu konudan bahsetmekten vazgeçin inat yapmış gibi olmayın uygun bir zamanda yeniden dile getirirsiniz. olmazsa yine aynı şekilde bekleyin devam edin. evlilik için aceleye ve kaçmaya gerek yok

lütfen kaçmak gibi bir hata yapmayın, yaşınız kaç
babaanneniz size üzülüp daha çok hasta olmasın, buna sebep olmayın
kardeşim şimdiden yavaş yavaş çalışıp paranızı biriktirin, şartlar olgulaşınca da evlenirsiniz
lütfen ama lütfen kaçmayın

Evimiz suan 1000 tl kirasi esyali cunku Ben yardim etmezsem hayatta gecinemez ki
kardeşim daha hayatının baharındasın
ne yardan ne serden vazgeçemem diyorsan
babaanneni ikna et, evlenip beraber yaşayın
yani eşin sen babaannen hep beraber yaşayamaz mısın

1- sen maddi olarak çok zorlanmamış olursun
2- gözün arkadaka kalmamış olur, hastalık vs. durumunda hemen yanında olmuş olursun
3- kaçarak evlenmek yerine rızasını alırsan herkes mutlu olur
4- erkek arkadaşın babaannenle beraber kalmak istemezse ya onu da ikna etmeye çalışırsın yada ayrılmak en iyisi olur belki de, hem kültür farkınız filan varmış, ilerde çocuk olduğunda filan çok sıkıntı yaşayabilirsin
5- sen çocukken babaannen nasıl sana sahip çıkmışsa, şimde de senin ona sahip çıkma zamanın kardeşim
hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:

Sanirim birakamicam hepinize tesekkurler sagolun Allah buyuk bir caresini bulucam
Sakın bırakma babaanneciğini bak o aile olmuş sana yanında olmuş hatta izin verseler bile bu yaşta evlenme. 25imde evlendim mutluyum buna rağmen şimdiki aklım olsa daha da beklerdim. Çok erken kendinizi toplayın önünüzü görün herkesi ikna edin öyle çıkın bu yola. Kaçmayın sakın ama sakın kaçmayın basit düşünüp gelenek göreneklere takılıp istemeyen aileleri bilemem ama babanneni bırakıp da gitme üzme kadını çünkü dünya iyisi bile olsa elin oğluna değmez.

oğlanı babaannenize kaçırın ahanda damat bizle kalacak ben kaçırdım diyin :KK59: neyse ciddileşelim şimdilik kaçmayın biraz mücadele verin daha yeni yeni alışma süresi aileler için. alacaaaaam diye diretince ses etmezler .artı yaşınız gençmiş biraz bekleyin

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Canim bende doguluyum ama neneni bırakıp gitme biraz daha cabalayin erkek arkadasinin annesiyle knus gerekirse sende onlara ayak uydur kapan vb ha eyer hala olmuyorsa kacicaksiniz baska caresi yok rabbime bol bol dua et

Size tavsiyem uyarsınız yada uymazsınız orası size kalmış ama hiç kimse için ailenizden vazgeçmeyin. Ben 6 yıl bekledim benimde ailem onay vermedi kaçmayı düşündüm ama sonra yan çizmeye başladı şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki olmamış iyi ki ailemi dinlemişim diyorum. Sevgili koca her zaman bulunur kimse aşkından ölmez ama aile bir tane başka anne yada baba olmayacak.
Kesinlikle sizi istemeyen aileye gelin gitmeyin barışsanız da içinizde hep bir acaba kalacaktır. Daha yaşınız küçük ya aileleri ikna edin yada daha fazla uzatmadan ayrılın.

Sakin kaçmayın, yaşınız çok küçük bu yaşta böyle bir karar vermek çok büyük risk. Babaanneye de yazık kadın tek başına ne yapar ? Adam çok seviyorsa ya ailesini ikna etsin yada ikna edene kadar devam etsin.

Tatlım acelen ne yaşım daha 22 sevgilin 24 seni çok mu istiyor tamam girsin bi işe çalıssın parasını koysun kenera ev kuracak eşya düzecek kadar sen de aynı şekilde eşyalarını kimseye yük olmayacak şekilde alacağın kadar paran olsun kenerda sonra alın aileleri karşınıza biz evlenmek istiyoruz deyin evlenebilirmiyiz değil.ve kaçma sakın kaçma benim bir arkadasım kaçtı peşine hamile kaldı doğumuna annesi ablası kimse gelmedi kızın yanında ben kalmıştım çok sonra barıştılar kocasıyla dünya sıkıntısı oldu paşa paşa çekti ailesi silmişti çünkü gidecek yeri yoktu yuttu sustu.senin başına gelmeyeceği ne malum eşin senden çok daha hızlı barısır seni kendi ailesinin istediği şeklede çok rahat sokar yaşın buna müsait o istemese bile sen zmanla uyarsın zaten onlara ama kendi ailenden olacaksın bn 24 yaşında evlendim keşke 30 da evlenseydim koca dan sevgiliden bol bişi yok 3 sene hayatının çok fazla bi dönemi değil

Daha yaşınız çok küçük. Bugün ailesini sizin için silen adama da güvenmeyin yarın sizi kimin için siler acaba? Anladığım kadarıyla daha çalışmıyorsunuz ki ev tutar işe girer geçiniriz demiş erkek arkadaşınız aceleniz neden? Ev geçindirmenin ne demek olduğunu ikinizde bilmiyorsunuz belli ki. Evcilik oynamakla evliliği karıştırmayın şimdi toz pembe hayal kuruyorsunuz daha ev yok iş yok nereye kaçıyorsunuz? Diyelim ki bir gün bir sebepten ayrılmak istediniz kendi paranız, arkanızda aileniz olmadan ne yapacaksınız? Babaannenize Allah uzun ömür versin yaşadığı müddetçe arkanızda duracak bir insanı harcamayın, emeğine onu ezerek saygısızlık etmeyin. Oturun bir kere daha düşünün gerçek hayat izlediğimiz dizilerdeki gibi değil

Kaçmayın.:KK43:
Iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor.
Ayrıca aile rızası olmadan evlenip mutlu ve huzurlu bir evliliği olana hiç rastlamadım.

Kesinlikle kaçmayın.. Ben çok sevdiğimden kaçmadım mecburdum ama şuan ki aklım olsa başka çözümler arardım.. Şuan çok pişmanım kaçtığıma.. Kaçmak çözüm değil tam aksine hayatını mahvedersin

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Babaannen istemiyorsa onca yıllık tecrübelerin dolayı geleceğin ve mutluluğunu önemsediği için istemiyordur. Kapalı yazmışsın ama çok kapalı olabilir. Sana bu konuda müdahale edebilirler. Doğulu olmasına bir şey diyemem fakat biraz hayatın içinden baktığımızda bir çok manyak var etrafta. Gelinlerini köle olarak gören hatta ve hatta döven... Kaldı ki babaanemin başka kimsesi yok diyorsun. Kaçmayı düşünmemen lazım. O kadının kalbi bu durumu kaldıramayabilir. En iyi ihtimalle gerçek anlamda hasta olabilir. Sakın öyle şeyler yapma.

şöyle bi okudum hala bırakamamlardasın...
o babaannen ben olucam ahirette yakanda olurum...
besle büyüt elalemin oğlu için beni ciğnesin...
Hem de ailesini bir kız için elinin tersi ileiten bir erkek için...
adam değil ki sana adam olsun...

Keşke Ananem yaşasaydi.Bende anneannemle yaşıyordum.Kaybettim .Ona bu üzüntüyü yaratmayın.Erkek arkadaşınızlada bi şekilde çözüm yolu arayın.Vardir bi çıkış yolu Allahın izniyle bide buyukler onay vermiyorsa sonu cok iyi olmuyor.

Bence hiçbir erkek (ve bunu erkek arkadaşınızı küçümseyerek söylemiyorum) size anne baba olan insani çiğnemeye değmez. Üstüne "Ailemi senin için sildim" de yalan. Bir taraftan barışma hesapları yapıyor çünkü. Zaten ailesini bir kadın/erkek için silen,o kadını/erkeği de bir kalemde silebilir. Bu güven vermiyor bence. Bir de şöyle birşey var: Kacsaniz olan yine size olur ilerde. Adınız bir kere "kaçmış" a cikacak. Erkeklerde yine yadirganmaz. O ailesi ile barışır ve size baskı kurulur ilerde (kapan... Sanki ailen mi var kaçıp geldin vs). Bence seven erkek ailenin kapısında yatar aileyi ikna etmek için ama kızi kacirmaya ikna etmeye çalışmaz. Kaçmayın. Yaşınız çok genç. Aileleri ikna etmeye çalışın.

Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Once sakin ol sonra aklini basina topla ve asla kacma o ailesini silmis sen yasli babanneni silme sana emek vermis kadini yuz ustu birakma o 3 senedir senin yanindaymis babannen belliki sana sahip cikmis kacmak yerine herturlu ikna yolunu deneyin ha olmadimi oldurana kadar ugrasin madem seviyorsunuz iliskinize emek verin

Sakın kaçma
O tarafı ikna edmiyorsan da kendi tarafını ikna et bir akrabamiz ailesi istemedi Diye Ağrılı sevdiğine kaçtı sonuç hüsran ,çok mu çok pişman ,eşi aşırı aileci ailesi ne dese o çok mutsuz şuan
Demem odur ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır gerekirse erkek arkadaşınız ile beraber konuşun ailelerle muhakkak bir taraf ikna olur elbet.

Back