• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

Sanirim birakamicam hepinize tesekkurler sagolun Allah buyuk bir caresini bulucam
Siz babaannenizi ikna etmeye çalışın bir yolunu bulup belki araya başka büyükleri sokabilirsiniz bir şekilde . Bol bol dua edin. Siz dogru yolda oldukça kapılar açılacaktır elbet. Büyügünüzün rızası, duası önemlidir çünkü. Bazı hayatlar duayla ayakta dururken bazıları ise beddua ile mahvolabiliyor.

Siz babaannenizi ikna etmeye çalışın bir yolunu bulup belki araya başka büyükleri sokabilirsiniz bir şekilde . Bol bol dua edin. Siz dogru yolda oldukça kapılar açılacaktır elbet. Büyügünüzün rızası, duası önemlidir çünkü. Bazı hayatlar duayla ayakta dururken bazıları ise beddua ile mahvolabiliyor.
Cok sagolun Allahima hergun dua ediyorum sonumuzu hayir etsin diye umarim uzulmem belki o ailesini ikna eder bilmiyorum ben telli duvakli evimden cikmak isterken istenmeyen biri oldum 😢😢😢😥😥

Cok sagolun Allahima hergun dua ediyorum sonumuzu hayir etsin diye umarim uzulmem belki o ailesini ikna eder bilmiyorum ben telli duvakli evimden cikmak isterken istenmeyen biri oldum 😢😢😢😥😥
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ama şu hayatta herşeyin bir şekilde çözümü vardır. Bence sevdiginiz ailesi ile arasını kötü tutmasın, yanlarından ayrılırsa sana daha çok düşman olur ailesi sana. Çocugumuzu bir bize düşman etti diye düşünürler. Aksine ailesine senden hep güzel bir şekilde bahsedip bilinçaltına yerleştirsin bir şekilde.

Anne babanızla görüşmediğiniz süreçte yanınızda olan babaannenize bunu yapmayın.

Simdi kaçarsanız ileride ailesiyle barışsanız dahi bunu basınıza kakacaklar emin olun.

21 yaşında bazı kararlar almak çok kolaydır ama bedelini ödemek ağır olur

Saçma salak işlere bulaşmayın...
Anne babanızın rızası yoksa olmaz...
Arkadaşınızın ailesinin rızası yoksa o da olmaz..
Çocuk yaştasınız anladığım kadarıyla öyle ikinizde çalışıp geçiniyorsunuz falan hemencecik..
kolaydı o işler...
Hele bi aynı evin içine girin o bitmeyen aşkınızı görelim o zaman...
ben kaçıp mutlu olan görmedim...

bırkere yas daha cok kucuk
ayrıca su hayatda hıc bır erkek ıcın ne olursa olsun aıle dedıgınız ınsanları kenara atmayın bırı el adamı dıgerı kan bagınız
babanenız buyutmus sızı hıc mı hatırı emegı yok bırgun cocugunuz sıze aynısını yapsa ezse gecse ?
erkekler kacmıyor soylarıda kurumadı evlenınce madalyada verılmıyor
kadın dedıgın akıllı olur
kacmak falan ne ayıp yakısıyor mu sıze ?
herseyın usulu var
hayır evlenınce bıtecek sanıyorsunuz mutlu olcaz sanıyorsunuz ınsanlar 40 yıllık eslerını hıc tanıyamamısım dıye boşuyor sonradan dayak yıyen ıhanete ugrayan olursunuz kactıgınız ıcın mahkum olur cekersınız bırde yas kucuk bılgısızlıkde var bellı hemen cocukta yaparsınız olan cocuklara olur
ne gerek var hayatınızı rezıl etmeye ?

Cok haklisiniz hepiniz sagolun desteginiz icin Ama erkek arkadasim evi terketti ev tutacagim diyor seni almaya gelince esyalarini topla arkadasimda kalacagim de cik diyor sonradan affederler bizi dugun yapariz diyor benim aklima hic yatmiyor bu annesi acigim diye istemiyor AMA inananin yerine gore giyenen biriyim cok acik degilim yinede ben izmirliyim diye beni istemiyor heralde anlamiyorum 😫😫😫
bak su yanlıs
erkek tarafı dogulu ben acıgım dıye ıstemıyor mantıgı
sız batılı oldugunuz ıcın veya onlar dogulu oldugu ıcın degıl
bır aıle bırını ıstemıyorsa hep haklı cıkıyor bu ılla sız kotu oldugunuz anlamına gelmez yanlıs anlamayın
kısı cocugunu ıyı tanır kımle yapıp kımle yapamayacagını bılır bırsey gormustur veya gorememıstır uygun bulmaz ıstemez
bır anne baba cocugunun tabıkı mutlu olmasını sevdıgıyle evlenmesını ıster ıstemıyorsa hep sonradan haklı cıkıyorlar zorlamamak gerek
benım annem abımın eskı esını hıc ıstemedı mesela hep karsı cıktı dedıkı benım oglum sorumsuz benım oglum 50 yasına da gelse evlılık sorumluluguna sahıp degıl evlenseler sonu bosanma emınım ben dedı
3 yıl evlı kaldılar bosandılar ve bosanma sebeplerı abımın sorumsuzlugu
bırde cocukları oldu
sımdı yegenım perısan halde olan cocuga oldu

annem ıstemedıgı ıcın sevılmeyen kayınvalıdeydı
sımdı eskı gelın hak verıyor hatta sıze haksızlık etmısım yaklasımınızı yanlıs anlamısım dıye de ozur dıledı bosandıkdan sonra

yanı demem o kı sıfır hayat tecrubesıyle ates olsanız dustugunuz yerı yakarsınız sacma sapan seyler ıcın buyugunuzu uzdugunuze degmez tum emeklerını hıc etmeyın kadıncagızın ayıp gunah

Bu ilerde sizin baskniza kakilir kacan gelin gözüyle bakilir size .. emin olun ailesiyle barisir arkadasiniz ve dislanan siz olursunuz degersiz bulunursunuz .. bu kötülügü yapmayin kendinize

Sakın sakın yapma.

Ailemi sildim diyen erkeğe güvenilmez. Yarın öbür gün barışırlar size resti çeker bu defa.

Ayrıca babaannenizi sakın zorda bırakmayın. Olumsuz bir şeyler gördü ki istemiyor. Evlenmeden önce verilen vaadler hiç bir zaman tutulmaz. Bugün ona bakarsın der yarın niye sen bakıyorsun der. Verdiğin paranın hesabını sorar.

Ayrıca henüz yaşlarınız küçük. Neyin acelesi bu. Şartları olgunlaştırın, çalışın para biriktirin, borçsuz evlenin. Eğer şartlar oluşmazsa çok zorluk çekersiniz ve ilişkiniz bozulur. Evlilik sevgililiğe benzemez. Hayatınız en güzel ve rahat geçireceğiniz zamanlarını sıkıntı içinde geçirmeyin.

Sakin boyle bir hata yapma babannene yazik onun disindada cok zorlanirsiniz oyle kolay degil kacalim ikimiz calisalim geciniriz sonra affederler falan. Ailesi seni istemiyosa barissaniz bile omur boyu seni ezerler sevmezler yani. 24 yasinda bir erkek bana gore daha cocuktur olgunlasmamistir evlenilecek yasta degildir bunda cok ciddiyim erkekler biraz daha gec evlenmeli kizlar icin biraz daha farkli durum. Ayricada kacip mutlu olan hayir goren cok nadirdir.

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
1 hafta denemissiniz hemen pes hadi gacak giz

Yasli babaanneni yuzustu birakma kadinin kalbine iner olur falan sen onu ikna et once bu arada kacip mutsuz olursan donecek bir kapin olsun

Sakınnn ama sakınnn kaçma,daha 21 yaşındasın önünde kocaman bir gelecek var uzun zamanlar var neden acele ediyorsun. Olacağı varsa zamanla olur zaten

Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Sacmalamayın arkadasım,daha bu yasta ne planlar yapmıssınız erkek arkadasın gercekten bos konusuyor kolaydı ole ev gecındırmek bız ıkı massla sıkıstıgımız zamanlwr oluyor once aılleeın rızasını alın babannenı bı guvence altına al kendı bencıllgınız ıcın bole bır hata yapmakta nebılıyım yasınızdan dolayı sanırım :/

Back