• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
asla öyle bir hata yapma istenmeyen bir aileye sakın gitme, ailemi sildim laflarını ciddiye alma 2-3 sene sonra ailesiyle barışacak ve sen istenmeyen gelin olarak hayatın zindan olacak sakın yapma.

evlilik sevgililik gibi değil her şey toz pembe değil çiktiğin hic bir kapiyi çarpma bir gun geri donecek yuzun olsun
16 yasimdan beri calisiyorum mutlu olmak istiyorum demissin sevdiginle gitmek seni sonsuz mutlubedecek saniyosun yaniliyosun eminim dogru duzgun is yok guc yok maddi skintilarda bogulursun arkanda kimsen yok tek dayanagin babaannene boyle sirtini donme
dogulular bugun istemiyorum derler yarin kacinca kactigini yuzune vura vura heba ederler seni yapma yazık sana bu hayatta sevgiliden daha onemli bir sey varsa oda senin hayatin geri donulmez hatalar yapma daha cok kucuksun

asla kesinlıkle sakın kaçma ,
işiniz yok mesleğiniz yok
para herzaman güçtür biraz hayatınızı garanti altına alın
ve ailelerin karşısına öyle çıkın ,

yaşınız küçük acele etme , hem bu arada ne dogulu ne batılı kimse ailesinden vazgeçmez

Asla hiçbir erkek ailesini silmez ki doğu kültürüne sahip bir erkek asla. şimdi aşkınızın heyecanıyla böyle kararlar veriyor. seni de istemiyorlarmış bir de üstüne oğullarıyla kaçmış bir gelin olacaksın. Babaannen konusunda da çok üzülürsün.

Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Sakın kaçmayın çok pişman olursunuz.Elbet ikna edersin sakın diyorum

Canim aileler ikna olmasa bile bi süre sonra yumusarlar kacmayin gorsünler kararli oldugunuzu. Sonra gonulsuzde olsa onaylarlar aceleniz ne daha cook kucuksun calisiyo musun?

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Hikayenin sonu burdan gözüküyor cnm.
Kaçarak mutlu olan yok zaten.
Yaslar cok kucuk,önce meslek sahibi olun.
Ailelerin rızasnı alın da evlenın.
Zaten 21 yasında evlenmek nedir ya yıl olmuş 2019
:KK14:

Haklisiniz ama yine Ben calisip ona destek olucam tek birakamam ki zaten evlenirsek eger arada 1 saat yol var yine birakmam onu
siz bize soru sormuyorsunuz ki o zaman kaçmam için ikna edin destek olun diye konu açmışsınız resmen.
bu kadar insan yapma etme diyor..

Bir kac yillik sevgiliyi birakamiyorsun ama onca yillik emegi olan babaanneyi tek basina maddi manevi ortada koyarak gidebiliyor musun? Yazik.

Babaanneyi razi edin evlenip beraber oturun hem aklin kalmaz hem iki masraf olmaz. Sevgilin razi olmazsa da cok bencil ve vicdansizmis derim....

Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Kendine gel lütfen. Ne vicdanı? Asıl babaanneni ortada bırakırsan görürsün vicdani o zaman. Annen baban seni sahiplenmemiş o kadıncağız sana bakmış. Yaşını başını almış bir kadın için çocuk bakmak ne kadar zor biliyor musun? Ayrıca hicbir erkek için değmez.

Cok haklisiniz hepiniz sagolun desteginiz icin Ama erkek arkadasim evi terketti ev tutacagim diyor seni almaya gelince esyalarini topla arkadasimda kalacagim de cik diyor sonradan affederler bizi dugun yapariz diyor benim aklima hic yatmiyor bu annesi acigim diye istemiyor AMA inananin yerine gore giyenen biriyim cok acik degilim yinede ben izmirliyim diye beni istemiyor heralde anlamiyorum 😫😫😫
Seni çok seviyorsa babaannen ile oturmayı kabul eder. Etmezse sen de Allah yolunu açık etsin dersin.

Beni de babaannem büyüttü sayılır, çok severdim babaannemi. Ben evlenmeden önce vefat tetti. Eğer hayatta olsaydı kesinlikle beraber yaşardık. Bunu eşime söylemiştim. Hatta kabul etmezse onunla evlenmezdim. Eşim buna çok bozulmuştu ama çok da tın.

Acelen ne

Babaanne neden kabul etmiyor biliyor musun karşı taraf güven vermiyor

Hemen resti çekip sanan alevi gibi yanar sonra söner o erkek arkadaşın

Vay ben açığım onlar kapalı

Sanki bu çok keskin bir ayrım

Bir bakıyorsun yıllardır açık olan kapamıyor ya da yıllardır kapalı olan açılıyor

Bekleyin daha kimse kimseyi tanımıyor erkek arkadaşın annesi istemiyormuş

Sorsanız şu forumdaki kadınların kaçının Kv si onu ister ki

Benimki de istemez mesela görümceminki de onu istemez ama annesine sorsan dünyada onun kızından iyisi yok

Ama ikimiz de annelerin fikrini söylemesine imkan vermedik yani sustular

Memnunlar ya da değiller onlarla değil oğulları ile evlendik

Asla kaçma. Iki ailede istemiyor. Mutlu olacağınız 2 gün. 3.gün başlayacak sorunlar ve cehenn3m gibi bir hayatın olacak muhtemelen.

Burasi kaçarak yada aile rızası olmadan evlenenlerin sorunlariyla dolu. Herkes aynı şeyi demiş gitme diye.hicbir durum umutsuz değildir..benim eşimi de babam istemedi 2 sene boyunca ikna etmeye çalıştı ve şimdi araları çok iyi.ne olur iknaya çabalayın kötü günde arkanda bir ailen kalır unutma bence

Back