- 5 Ağustos 2018
- 160
- 71
- 26
- Konu Sahibi Pati12sever
Merhaba. İlk defa konu açıyorum. 21 yaşımdayım . Şuan ailemin yanındayım fakat normalde şehir dışında üniversite okuyorum. Sorunum şu ki ailem çok baskıcı . Yani şöyleki mesela şehir dışından ya da başka bir ilçeden arkadaşlarım bize çok gelirler kalmaya. Ama ben hiçbir yere gidemiyorum. Herkes bize geliyor ve ben herkes bize geldiği için bu şehirden bıktım. Kim gelirse gelsin her defasında aynı yerlere gitmekten aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Kuzenim bize gelecekti bayramda fakat 2 gün izni var kuzenim çalışıyor . Sen bize gel dedi. Farklı şehirdeler. Kendi akrabalarıma bile gidemiyorum. Abim başka bir şehirde yaşıyor o şehire bile gidemiyorum. Bir yere gidecek olsam hemen arıyorlar "ne zaman döneceksin" diye. Yüzlerini kızartmak hiçbir davranışım olmadı şimdiye kadar. Yani bana böyle davranmalarını gerektirecek bir şey yapmadım . Evde evcil hayvanımız var. Normalde evdeydi falan ben balkona koydum. Babam almış getirmiş tekrar .Ben de balkonda duracaklarini annemle öyle karar verdigimizi söyledim. Balkonunuz kapalı balkon. "Yok orda üzüldüler mutsuzlar hurda dursunlar" diyor. Hayvanları bile düşünüyor fakat ben ne hissediyorum ne düşünüyorum kimsenin umrunda değil. Abarttığımı da düşünmüyorum aslında ama ne yapmam gerek bilmiyorum