ailemi nasil ikna edebilirim?

Vallahi canım ille de birsey görmeleri gerekmiyor bazıları icin mesela benim ailem, hic görmedi sevgilimi hakkında bir bilgiye de sahip degiller ama daha memleketini duyunca olumsuz bakmaya basladılar.. İlle de kendi topragım mantıgı!

Son düzenleme:
Niye istemediklerini bilirsek, belki yardımcı olabiliriz?

iknadan önce istememe nedeni nedir ki?

Son düzenleme:
ben 22 yasindayim erkek arkadasimla 6 yildir cikiyoruz, ben suan meslek yapiyorum ve meslegim bitmeden ( bitmesine 1,5 sene var) evlenmeyi düsünmüyoruz.

ailemin neden istemedigini acikliyim size:
arasitrmislar göya isi gücü yokmus, (ki her ay sorar bana paraya ihtiyacin var mi diye)
nerede oturdugu belli degilmis ( adresi aileme verdim)
benden 8 yas büyük olmasi sorunmus
bana bakamazmis ki maasi iyi

şu memleket ayrımını benim ailemde çok yapardı. 3 kardeşiz 3ümüzde farklı şehirlerden ve yörelerden insanlarla evlendik. inşallah herşey hallolur bence sen aileni ikna edip hayatındaki insanla çizersin geleceğini. içime doğdu.

ama nedense sorusunu cevapladığım bu 22 yaşındaki arkadaşın ailesinin haklı olduğunu söylüyor hislerim bana. fikirsel değil sadece hissel :)

allahtan memleket ayni :) ama tanimadan baskalarin demesine göre karsi cikiyorlar galiba
tanisin dedim hayir olmaz diyorlar tanisipta nolucak diyorlar....

tabiki ailem hakli olabilir ama bana dogru dürüst bi neden söylesinler maasi az isi gücü yokmus demesinler bana.
annem dedi pesine adam taktik bunlari yapiyormus dedi tmm dedim anne pesine adam taktiysan dedim bana delil göster dedim resim video vs.
mesela kuzenimde de öyle oldu nisanlandilar aileler gidip gelmeye basladi kizin gercek yüzü ortaya cikti, bende istiyorum aileler tanissin ki bende görmedigim seyleri ögreniyim onun hakkinda. misal annem, babam, kardesim, teyzem enistem bana desinler söyle bi huyu varmis biliyormuydun diye
anlatabildim mi acaba :)

evlilik zor iş maddi konular girdimi dahada zor , sevgilinin dürüst olduğunu onlara hissettirebilirsen kabul ediceklerdir tabi öyleyse canım

evlilik zor iş maddi konular girdimi dahada zor , sevgilinin dürüst olduğunu onlara hissettirebilirsen kabul ediceklerdir tabi öyleyse canım

sevgilim dürüst biri annem ona ne hakaretler etti o agzini bile acmadi hep bana "annenin babanin rizasi olsun bu iste" dedi.. gerisini siz düsünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…