- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Aynen o mantık. Ah yapabilsem rest çekebilsem. Kendime ne kadar kızıyorum bilsenizKendini ezdirme , ailen iyi veya kötü bu sana yapılacak muameleyi neden etkiliyor ? Seni dövecekler sokağa atacaklar atıyorum misal yani ailen kapıyı açmaz sende bihtere gidemezsin bize mecbursun mantığı mi , sizin kendinize güveniniz yok maaşlı işiniz var aydın okumuş bir kişisiniz neden yapılanlara göz yumuyorsunuz kabulleniyorsunuz ? Sizin onlara ne minnetiniz olsunki ? Mendil gibi fırlatıp atmalısınız sizi bi kalemde harcayan insanları.
Ağızlarının payını vermekten cekinmiceksiniz kendinizi kendinizle savunacaksınız arkanıza ailenizi almadan , farzedin hayatta değil aileniz o zaman nolacakti ?
Çocuğum konusunda kaplan gibi olacağımı tahmin ediyorum. Çünkü hep başkalarının haklarını savunan ama kendisine faydası olmayan biri oldum.Çocuğun doğunca onu da ezdirecek misin? Bence önce sen kendini değiştirmekle başla.Yarın birgün senin gördüğün muameleyi o da görecek kalbin dayanacak mı?Ezik ezik durmaktansa güçlü bi anne ol kimseye ezdirmeyin kendinizi.
Aynen öyle psikolojik olarak çok güçsüzüm. Bunun da farkına varıp daha çok üstüme geliyorlar. Ağızlarına lafları tıkamak istiyorum aslında ama ayıp olur ne düşünürler gibi şeyler beni engelliyor. Etrafıma bakıyorum da ne ailem beni destekler ne eşim. Tek başıma sağlam bir kale olana kadar neler çekeceğim bilmiyorum.Mesleğim var demişsiniz. Çalışıyor olmalısınız. İnsanın kendinden başka kimseye ihtiyacı yok. Tek başınıza da istediğinizi yapabilirsiniz. Sizinki psikolojik sindirilmişlik.
Aslında iyi niyetini bildiğim kişi bunu söylese zaten alınmam ama o anki yüz ifadesi tavrı hani belli oluyordu. Bir de tek bu olaydan değil birçok sözünden anlayabiliyorum hor görmeye çalıştığınıO kafa yapısı değişmez nekadar az iletişim okadar iyi onların dogrularini kimse değiştiremez ama iç soyledigi şey kotuniyetli değil evi dar demek nasıl ezici bir cümle olanilirki
Aynen öyle psikolojik olarak çok güçsüzüm. Bunun da farkına varıp daha çok üstüme geliyorlar. Ağızlarına lafları tıkamak istiyorum aslında ama ayıp olur ne düşünürler gibi şeyler beni engelliyor. Etrafıma bakıyorum da ne ailem beni destekler ne eşim. Tek başıma sağlam bir kale olana kadar neler çekeceğim bilmiyorum.
Sende yapıştır cevabı aileyle ne alakası var tamam insan aileden şanssız olabilir ama bu hep böyle devam edecek diye bişey yok ben aileye kalsam ezik biri olurdum ama kendimi onlardan sıyırdım bu sizin elinizdeAslında iyi niyetini bildiğim kişi bunu söylese zaten alınmam ama o anki yüz ifadesi tavrı hani belli oluyordu. Bir de tek bu olaydan değil birçok sözünden anlayabiliyorum hor görmeye çalıştığını
Hayır o anki ortamı anlatayım. Benim canım sıkılıyordu yüzümden de belli. Önceki gece de zaten onlarda kaldık. Teyzesi gayet sıcaklıkla samimiyetle dedi bunu. Kayınvalidem de yüzünde bir küçümseme ile söyledi lafını. Zaten ondan sonra ortam buz kesti. Teyzesi de bir şey diyemedi suratı düştüBen olayda teyze gidin der gibi olmuş densizlikk etmiş diye kayınvalide toparlamaya çalışmış ama doğru cümleyi kuramamış gibi geldi
Yani sizin o bilinçaltınızdaki o eziklik duygusu mu bu tür yorumlamaniza neden oluyor acaba bı düşünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?