- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
normalde de aramıyorsunuz görüşmüyorsunuz zaten günah sadece bayramlarda işlemiyor :) yine de içinize sinmiyorsa telefonda resmi bir görüşme yaparsınız resmi ve mesafeli olunca tekrar görüşme gibi de olmaz ben babamla görüşüyorum annemle görüşmüyorum tüm hayatını abime adamış ,kalacak tüm mirası da abimle ve kendi kendine yemiş biri tüm hayatımda anneme kendime beğendirmeye çalışmakla ve eleştirilerini göğüslemekle geçti sonra baktım ki ben hastalanıyorum artık üzüntüden stresden annemle normal konuşmamızda bile gerginim direkt mesafe koydum önce aşırı resmi oldum sonra son damlada kestirip attım hak hukuk dediğimiz şey karşılıklı benim ne kadar hakkımm ve yapmam gerekenler varsa aynı şey karşı taraf içinde geçerli herkes kendine ve ne kadar iyi olduğuna baksın önce siz boşuna vicdan yapıyorsunuz...Yok insan inada bindiriyor sanki biliyormusunuz hem diger taraf bence ihtiyaclari olsada lüks gereksiz harcamalarda yaptiriyorlar. Bende uvey evlat degilimki. Üstelik çocuğum var yarın bir gun degecek miras azalmis olacak zaten yeterince harcadilar. Yoksa inanin biliyorum annemi kasikla verip kepceyle almaya calisacak. O yuzden aslinda bi yandan iyi boyle diyorum ama ayrimcilik yapmalarina niyetlerine kiziyorum. Bana kalsa uzaklasirim tamamen ama gunahindan korkuyorum hem iyice kinlenir beddua eder vb diye
hayırsız evlat mısınız? kötülük mü yaptınız ?yok ? eee o zaman ? peki ebeveyniniz size ne kadar doğru oldu . ha ben üstüme düşeni yapayım da gerisi beni ilgilendirmez diyorsanız o zaman normalde ve bayramda da şöyle en azından ayda bir falan arar resmi şekilde nasılsınız dersiniz telefonda, yüz yüze görüşmeniz şart değil. neye beddua edecek ki ayrıca ...