Kız İsteme aileme söyleyemiyorum yardım :/

Yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar... çok zor günler geçirdim, ailem o mu biz mi dedi, o da ben mi ailen mi dedi. Ben de ailemi seçtim sonuç olarak, ailemin bir kere bedduasını alırsam evlensem de ömür boyu mutlu olamayacağımı düşündüm, şimdi atlatırız gibi görünen sorunlar zamanla büyüyüp bizi mutsuzluğa sürükleyeceğini düşündüm. Ailemi çöpe atamazdım malesef, onlar senelerce beni büyütüp emek harcayıp saçımın teline bile zarar gelmesine tahammülü olmayan insanlar.. Demekki hayırlısı böyleymiş diyorum sonradan çok geç olmasındansa şimdi ayrılmak belki de en hayırlısı... Hep hayırlısı olsun diye dua ettim rabbime umarım ikimiz için de hayırlısı olmuştur...

Bende ailem ve onun arasında kalmıştım
annemde bana ya o ya biz demişti
kapı orda çok istiyorsan git ama bizide sil demişti
böyle bi 10 gün falan geçirdik
sonuç mu? olmadı
ailemi daha fazla karşıma alamadım,
her ne kadar ben onu istiyorum desemde olmadı BİTTİ.
herşeyin hayırlısı olsun
ne demişler "her işte bir hayır ve her hayırda bir şer yatılıdır."

canım bizde de buna benzer bir durum vardı..annem ve ablam babama bir türlü söylemeye cesaret edememişlerdi.ben üniversitede okuyorum o yüzden evden uzaktım bigün geldim bunlar kıvranıyor..anneme dedim ki anne sen neden çekiniyorsun? kız gelmiş 25 yaşına bu yaşta bunları yaşamasından bir erkek arkadaşı olmasından ve ne mutlu ki ciddi düşünmelerinden daha güzel olan ne var? bir baba daha ne ister ki? annem gaza geldiği gibi koştu odaya patır patır anlattı.babam şok tabi, biz de içerden dinliyoruz..babam gayet güzel karşıladı..şimdi düğün hazırlıkları yapıyorlar..
sana tek söyleyeceğim erkek arkadaşından eminsen sadece duygusal olarak değil mantıken de tamam demelisin bence bu durumda hiç bir anne baba niye tanışmaya geliyolar diye sormaz.

Benim babam 13 sene önce vefat etti annem ben ve abim yaşıyoruz. Abim benden 10 yaş büyüktür bende 22 yaşındayım. Babamdan sonra abim bana babalık etti gibi bişey... Herşeyimle o ilgilendi falan aramız cok iyidir aslında iki arkadas gibi rahat rahat konusabiliriz ama iş erkek arkadas sevgili konusuna gelince cok ciddileşiyo aşırı kıskanç ve beni paylaşamıyo diyebiliriz... Hatta hep der kendime andım var ilk tanıştıgım erkek arkadasına tokat atıcam vs. diye :))
Gelelim asıl olaya... 2 yıllık beraberliğim var ve erkek arkadasımın annesiyle falanda tanışıyorum ve her gördüğümde bize gelmek istediklerini söylüyor. Erkek arkadaşıma da söyleyip duruyomuş hep, ne zaman gidicez falan diye...
Annem herşeyi biliyo hatta erkek arkadasımla tanıştılar bile ama iş abime gelince "seni tanıştırmak istiyorum" cümlesi cıkmıyor agzımdan bi türlü aşırı çekiniyorum. Annem de abin senden duymak istiyo böyle şeyleri ben karışmam diyo... Nasıl edicem nasıl söyleyecem hiç bilmiyorum bi akıl verin kızlar

Ya iş söylemekte değil, asıl iş söyledikten sonra emin ol buna...
Kendinden ve erkek arkadaşından eminsen bir an önce söyle gitsin.

Eminim tabii emin olmasam 2 sene sürmezdi bu ilişki... Ailesini falan ben tanıyorum sürekli el üstünde de tutuyolar beni ancak abime karsı bu konularda çekiniyorum biraz nasıl olacak bilmiyorum artık :44: Ya birden çıkıcak agzımdan ya da bi cumartesi günü alkollüyken söyleyecem alkollu oldugum zaman daha bi rahat konuşabiliyorum da

Eminim tabii emin olmasam 2 sene sürmezdi bu ilişki... Ailesini falan ben tanıyorum sürekli el üstünde de tutuyolar beni ancak abime karsı bu konularda çekiniyorum biraz nasıl olacak bilmiyorum artık :44: Ya birden çıkıcak agzımdan ya da bi cumartesi günü alkollüyken söyleyecem alkollu oldugum zaman daha bi rahat konuşabiliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…