Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konu her zaman beynimi mesgul edıyor sagolsun annem bılıyor hatta işinizzi alın o zaman olur dıyor ama asıl mevzu babam. annem bıle soyleyemem babama dıyor o kadar tutucu ınsan bu konuda bakalım ne yapacagız hayırlısı.
oy maşallah devamı gelsin inşallahcanım benim babam da aynı senin baban gibiydi evimizde son 6 aya kadar ne erkek ne de damat lafı geçmedi ne zaaman kzını vercen dediklerinde 30undan nce vermem diyodu bende çok korkuyodum ama annem babamı alıştırdı yvaş yavaş işte düğünlerden fln bahsetti damatlarla ilgili konuştu ve babama benmde bi erkek arkadaşım olabileceği mesajını alttan alta verdi... yoksa bende pat diye babama söleyemezdim... bugün söyledim adam şoka girdi fakat ters bir tepkide vermedi şimdi diğer günler ne yapacağını merak ediyorum bu arada ben tek çocuğum babamın aşkıyım öyle düşün :)
oy maşallah devamı gelsin inşallah
veeee söyledimmmmmmmmmmm
of hepimiz ailelere sölemek konusunda dertliyiz sanırımm. benim durumun biraz daha farklıı. biz erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız zaman babamın arkadaşları bizi görmüş babama sölemişler.tabi babam bu sevgili durumlarında aşırı katıdır.bana görüşmiceksin bi daha falan demşti bende korkup tamam demiştim salak gibi.ama benim bi avantajım vardı annem hep yanımdaydı.yani en başından beri biliyodu ve erkek arkadaşımın beni üzmediği takdirde bi sorun çıkartmayacağını sölüyodu hala daha öyle dio.neyse biz böle 2 sene çıkmaya devam ettik şimdi erkek arkadaşım askerde bende 3 ay önce cesaretimi topladım ve babama görüştüğümü söledim.aslında çok büyük bi tepki vermedi ama kesinlikle hayır dio.bende tanımadan etmeden önyargılı davranmasından hoşnut değilim en azından bi şans tanı diorm ama nafilee.. bakalım neler olck ama Allah'tan annem hep yanmda.umarım babamın bu inadınıda yeneriz..
valla canım benim de annem babama sölemiş babamda ben biliodumm falan demiş ama hala benle konusulmadı bidee aileler arası baya kültür farkı var ama tanımadan önyargılı davranmamalılar bakalm bende bayramdan sonra ailelerin tanısmasını istiorum
Hanımlar ben 8 yıllık birlikteliğimi babama söyleyeceğimiz zaman ölecek gibiydim.. çok korkuyordum ya olmazsa ya kabul etmezse ya aileler anlaşmazsa diye annnem çok sağolsun çok yardımcı oldu tabii annem kabullenene kadar az dayaklar yemedim değil :))))))) babam gece çalışıyor ve söylediği akşam ben eve çok geç gittim en iyi iki kız arkadaşım ben çok stresliyim diye beni dışarı çıkardılar falan.. eve geldiğimde bide ne göreyim babam o akşam işe gitmemişşşş ( ardındaaan babam 2 hafta kadar benimle hiç konuşmadı yüzüme bile bakmadı o gece benim tansiyonum çıktımı düştüümü bilmiyorum gece hastalandım ve sesim dahi çıkaraamadım sanki çok yanlış çok kötü birşey yapmışım gibi kenidmi kötü hissediyordum neysee geldiler aşkımlar aşkım bizim evde bana o kdar büyyük gözüktü ki babam bu çocuğun boyu kaç falandemiş yemek faslında babamla askım yanyana otrdular babam sürekli ekmek uzatıp ye canım ye yemeğini utanma çekinme demişş onların bizde ilk günü çok güzel geçti lşükür.. bizim onlara gittiğimiz akşamda herşey çok güzeldi taki babam eve gelip tansiyonu 21 e çıkana kadar sonra böbrek taşları oynamıştı yerinden ( şu anki durumumuz babam küçük damadını çok seviyor ve beğeniyor.. dilerim hak eden herkesin aileleri arasında ki bağlar bizimkisi gibi olur nazar değmesinnn son durum eylü l ayında düğünümüz var :))))))))
canım sende söylemişsin dilerim herşey gönlünüze göre olur. ama sana tavsiyem iki ailenin arasını yapmak senin elinde dengeyi iyi korumalısın. herşey daha güzel olacaktır hiç içinide sıkma kafanada bişşe takmaa
sevindimm canım inşallah babanda gelip konuşur seninlee :) benimkide konuşmadı bende bana gelip sormasını bekliyorum ): inşallah olurr
çok saol tatlım benim cok sevindm senn adına zor olmus ama iii olmus :) inş bende cok stresliyim su aralar bi gelseler tanıssalar oohh dicemm en azından bi aşama bitmiş olcak :)
aynen canım benim zor oldu geç oldu güç olmadı çok şükür inşallahda böyl edevam eder.. canım hiç stres yapma olumlu uyumlu ılımlı ol aileleri birbirine alıştıracak olanlar sizlersinz ve ben sunu diyeyim bazı insanlar diyor ki siz anlaşsanızda yeter bence öyle değil ailelerin anlaşması o kdar önemli ki iki tarafıda arkana aldın mı herşey o kadar kolay ilerliyor iş kalmıyor bile sana :) allahım yardım etsin hepinize bunlar en güzel günler birdaha yaşanılmıyor bu duygular o yüzden kendinize dar etmeyin rahat olun gzel şeyler düşünün tadını çıkarmaya bakın :119: :119:
Anladım ki benim durumumda olan ne kadar çok insan varmış kızlar ben de aynı durumdayım.
24 yaşımdayım, annem sürekli soruyordu ama sevgilim askerden gelip işe girmeden söylemek istemedim ,çünkü enişteme bu konularda çok yüklenmişlerdi vakti zamanında, hayır diyecek bahaleri kalmasın istemiştim ama yine buluyorlar bahaneyi ((
Beni istemeye gelenler olmuştu hem de ailem çok beğenmişti bu gelenleri, ben de anneme söylemek zorunda kalmıştım pat diye söyledim anneme, o da hemen gidip babama söylemiş yani aniden oldu herşey. Babam tabi kıyameti kopardı, ben istemem biz burda neciyiz, kendi kendisine kararlar alıyor, falan neyse herkesi toplayıp beni baskıyla yıldırmaya çalıştı. Sevgilim başka bir şehirli illa bizim şehirli olcakmış, oranın insanlarını hiç sevmezmiş babam. Üç beş kişi tanımıştır bütün şehre maal ediyor, ayrımcılık yapıyor, bahanesi o kadar saçma ki. Bütün aileyi toplayıp bana baskı yaptı onunla görüşmüceksin, tabi bu arada çok kırıldığım sözleri de oldu (( neyse herşey sütliman olmaya başlamıştı ki, erkek arkadaşımın annesi arayp annemle konuştu haftaya tanışmaya gelecekler, ama annem bunu bile zorla söyledi babama. Babam da gelsinler, gelsinler ben de onları bekliyodum zaten demiş offff (( terslenmiş yani. Şimdi çok korkuyorum ya babam misafirler gelince onları evden falan kovarsa ya da kovmaktan beter edecek laflar ederse ((( offff... Aileler bir zıtlaştımı gerisi bütün evlilik boyunca sürer gibi geliyor bana, nolursunuz dua edin kızlar iyi olsun herşey....
Siz de ilk adımı atmışsınız, yani söylemek en kolayı sonra kıyamet kopuyor, umarım herşey yoluna girer umarım hepimiz de mutlu olacağımız insanlara kovuşuruz kızlar, Allah yardımcımız olsun
Anladım ki benim durumumda olan ne kadar çok insan varmış kızlar ben de aynı durumdayım.
24 yaşımdayım, annem sürekli soruyordu ama sevgilim askerden gelip işe girmeden söylemek istemedim ,çünkü enişteme bu konularda çok yüklenmişlerdi vakti zamanında, hayır diyecek bahaleri kalmasın istemiştim ama yine buluyorlar bahaneyi ((
Beni istemeye gelenler olmuştu hem de ailem çok beğenmişti bu gelenleri, ben de anneme söylemek zorunda kalmıştım pat diye söyledim anneme, o da hemen gidip babama söylemiş yani aniden oldu herşey. Babam tabi kıyameti kopardı, ben istemem biz burda neciyiz, kendi kendisine kararlar alıyor, falan neyse herkesi toplayıp beni baskıyla yıldırmaya çalıştı. Sevgilim başka bir şehirli illa bizim şehirli olcakmış, oranın insanlarını hiç sevmezmiş babam. Üç beş kişi tanımıştır bütün şehre maal ediyor, ayrımcılık yapıyor, bahanesi o kadar saçma ki. Bütün aileyi toplayıp bana baskı yaptı onunla görüşmüceksin, tabi bu arada çok kırıldığım sözleri de oldu (( neyse herşey sütliman olmaya başlamıştı ki, erkek arkadaşımın annesi arayp annemle konuştu haftaya tanışmaya gelecekler, ama annem bunu bile zorla söyledi babama. Babam da gelsinler, gelsinler ben de onları bekliyodum zaten demiş offff (( terslenmiş yani. Şimdi çok korkuyorum ya babam misafirler gelince onları evden falan kovarsa ya da kovmaktan beter edecek laflar ederse ((( offff... Aileler bir zıtlaştımı gerisi bütün evlilik boyunca sürer gibi geliyor bana, nolursunuz dua edin kızlar iyi olsun herşey....
Siz de ilk adımı atmışsınız, yani söylemek en kolayı sonra kıyamet kopuyor, umarım herşey yoluna girer umarım hepimiz de mutlu olacağımız insanlara kovuşuruz kızlar, Allah yardımcımız olsun
inşallah senin için hayırlısı olur canım babanda ılımlı olur inşallah canım..
benim babamda kaçıyo karşı taraf söyledi gelmek istediklerini bir tanıdığımıza o da gelip söyleyecek bakalımm... seni çoook iyi anlıyorum herkes sevdiğine kavuşur inşallah... gelişmelerden haberdar et..
Geçenlerde tanışmaya geldiler canım, çok kötü geçti bizimkiler ne ailesini beğenmişler ne de kendisini beğenmişler. Eskiden bana destek olan annem bile beğenmemiş Babam çok kararlı kesinlikle olmaz diyo ama bu kadar büyütülecek bişey göremiyorum ben sadece memleketlerimiz farklı, kültür farkı var diyolar biz bunlarla anlaşamayız diyolar. Eğer sen evleneceksen onlarla beraber çekip gitseydin dediler, seni de sileriz öyle bişey olursa dediler. Babam bi daha bu insanlar da evime giremez dedi. Neden ön yargıları yüzünden o memletin insanları dini imanı olmazmış ama ben biliyorum erkek arkadaşım cumaya da gider orucunu da tutar, annesi 5 vakit namazını kılar kuranını okur, ramazanda annesi de babası da orucunu tutar ama anlatamıyorum... bana inanmıyorlar ben nerden biliyomuşum Babam dün onların evine gitmiş ailesiyle konuşmuş bu iş olmaz kesinlikle, oğlunuz kızımın peşini bıraksın ben kızımı kendi istediğime vericem demiş
Geçenlerde tanışmaya geldiler canım, çok kötü geçti bizimkiler ne ailesini beğenmişler ne de kendisini beğenmişler. Eskiden bana destek olan annem bile beğenmemiş Babam çok kararlı kesinlikle olmaz diyo ama bu kadar büyütülecek bişey göremiyorum ben sadece memleketlerimiz farklı, kültür farkı var diyolar biz bunlarla anlaşamayız diyolar. Eğer sen evleneceksen onlarla beraber çekip gitseydin dediler, seni de sileriz öyle bişey olursa dediler. Babam bi daha bu insanlar da evime giremez dedi. Neden ön yargıları yüzünden o memletin insanları dini imanı olmazmış ama ben biliyorum erkek arkadaşım cumaya da gider orucunu da tutar, annesi 5 vakit namazını kılar kuranını okur, ramazanda annesi de babası da orucunu tutar ama anlatamıyorum... bana inanmıyorlar ben nerden biliyomuşum Babam dün onların evine gitmiş ailesiyle konuşmuş bu iş olmaz kesinlikle, oğlunuz kızımın peşini bıraksın ben kızımı kendi istediğime vericem demiş