Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baştan öyle şeyler olabiliyo sen pes etme. sen sevip istedikten sonra ikna olacaklardır. sen karşındakine güveniyorsan sorun yok. zamanla tanıdıkça fikirler değişir inşallah
inş. canım pes etmicem en azındann tanımalkarını saglıcam cok tsk ederim
inş. canım pes etmicem en azındann tanımalkarını saglıcam cok tsk ederim
kültür farkı tabıkı olacak. herkeste olan birşey bu. ailen eğer bunu bahane edecek olursa izin verme sakın. sonucta sende cocuk değilsin. tursunu kurcak halleride yoktur yanı :) rahat ol. su akar yolunu bulur..
Niyetiniz belli ve siz artık 24 yaşındasınız.
Ayıp karşılanıcak yada kızılacak bi durum yok.
Babanın mizacı sertse nabzına göre şerbet ver.
Biz birbirimizi çok seviyoruz, şu kadar zamandır beraberiz demek yerine şu kadar zamandır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.
Ben artık tanıdığıma ve bize yakışacak karakterde biri olduğuna inanıyorum. O da benim için aynı şeyleri düşünmüş ve ailelerimizin tanışmasına niyet etmiş. Ben de senin izninle bu yola girmek istiyorum.
Ben buna yakın şeyler söylemiştim. [/
güzel yazmıssın canım tam tamına söylenmesi gereken seler ama benim sorunum konusmayı başlatmak :)
Demekki konuşabiliyomuşsuuun.
bugün itibariyle sonunda söledim biraz zor oldu benim için kelimelerin agzımdan cıkması ama oldu sonunda rahatladım diyebilirim. Annem bir kaç soru sordu. Babama söyleme konusunda topu anneme attım pek istegi yok o da babamdan cekinio sert oldugundan ama yapcak bişi yok tabi tursumu kurmak istemyorlarsa :) bakalım umarım her şey güzel olur cevap veren arkadaşlara teşekkürler..
Canım çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun..
Girdiğiniz yolda mutluluklar..
Annem bu seferde tutturmuş kültür farkı vardır diye sevgilimle aramızda kültür farkı yok sonucta istanbulda dogmus büyümüş aileside öle her geleneklerine baglı gerici insanlar deiller tabii ki kendi kültürlerinin olması dogal bunu anlatmama ragmen annem anlamak istemiyor tanısın bi görün diorum onuda kabul etmiyor napıcagımı sasırdım yine ya (
Ohooo her anne yapar bunu.
Kızlarını paylaşmak, vermek istemiyolar.
Annem ilk tanıştıgında yüzüne bakmamıştı nişanlımın.
şimdi benden iyi valla.
Hiç dert etme. Görücektir gerçeği.
edamla_ senin yazdıklarını okuyunca resmen kendimi gördümm :) bende babama söylemeye çalışıyorum yalnız ben yazarken bile karnıma ağrılar giriyo ne yapacağımı bilemiyorum :/ sen bir ilerleme kaydedersen bana da haber ver :) bu arada buradaki ilk yorumum :)
tamam canım haberleşiriz Allah hepimize yardmcı olsun