Evet artık zaten kesinlikle öyle yapacağızBen olsam asla abime gel demezdim, sadece maddi olarak değil yolda başına birşey gelse ne olacak? Eşiniz de gelsin sizinle sizi bıraksın otobüsle geriye dönsün.
Tabiki de hayır bu konuyla hiç alakası yok ki benim onlarla onların geçimiyle hiç bi alakam yok sorulduğu için söyledim onlarda tamamen karşılıksız yapmıyorlar demek istedim kim annesine kredi çektirip tek kuruş ödemeden altına araba alabiliyor? Biz zamanında kv den 12 milyar almıştık kadın bizden fazlasıyla geri aldı.Sırf bu yüzden eşine araba aldırmıyorsan, ayıp ediyorsun.
Arabanın benzin mi dizel mi LPG mi olduğu önemli ama tahmini olarak 2 km yol 3-4 TL yakıyor.Konudan bağımsız bilenlere bir soru sormak istiyorum.2 km lik yol için araç kaç liralık yakıt yakar?sehirici
Çok yakar kardeşKonudan bağımsız bilenlere bir soru sormak istiyorum.2 km lik yol için araç kaç liralık yakıt yakar?sehirici
Anneniz nerden emekli? Çünkü emeklilere çok yüksek krediler vermiyorlar. Benim annem de emekli, banka geçim şartını da düşünerek maximum 50 bin TL veriyor.Tabiki de hayır bu konuyla hiç alakası yok ki benim onlarla onların geçimiyle hiç bi alakam yok sorulduğu için söyledim onlarda tamamen karşılıksız yapmıyorlar demek istedim kim annesine kredi çektirip tek kuruş ödemeden altına araba alabiliyor? Biz zamanında kv den 12 milyar almıştık kadın bizden fazlasıyla geri aldı.
İleride alalım diyor, siz direkt hayır diyorsunuz. Konuda boyle anlatmışsınız. Şu an alalım demiyor ki adam. Şimdi direkt hayir demenin ne anlamı var bilmiyorum.Şuan mümkün değil maalesefçok az bi birikmişimiz var ve zar zor geçiniyoruz asgari ücret ile.
2 ayda 1 hafta yatılı :)İki ayda bir gitmeyiverin
Yani ne gerek var. Araban olsa rahat rahat gitsen neyse.2 ayda 1 hafta yatılı :)
40 dakikalık yolada 1 hafta yatılı gidilmeside bana göre fazla, herkesin aile durumu farklı tabi.Yani ne gerek var. Araban olsa rahat rahat gitsen neyse.
Ben de çok özlüyorum evimi. Dört saat mesafedeyim 5 ay önce gitmiştim bir de bayramda gidicem. Gerçekten bana göre de sık gidip çok kalmak gereksiz40 dakikalık yolada 1 hafta yatılı gidilmeside bana göre fazla, herkesin aile durumu farklı tabi.
Annem-abimle aramda 100 km var , 2-3 ayda bir bazen öğlen gider akşam dönerim, bazen bir gece kalırım. Evimi özlerim , eşimsizde gitmem , konuyu saptırmak istememde birde karı-koca ilişkisi içinde sürekli ve sık ayrılık hoş değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?