- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
O zaman eşiniz haklıZaten zaten maddi olarak al uyum belli değil. kredi gibi vs sonsuza de asla okul için şu anda gerekli değil ama gereklide planerek ilerde olması gerekiyor zaten onun içinde belli zaman yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman eşiniz haklıZaten zaten maddi olarak al uyum belli değil. kredi gibi vs sonsuza de asla okul için şu anda gerekli değil ama gereklide planerek ilerde olması gerekiyor zaten onun içinde belli zaman yani
Aslında çok iyi aramız. Ve maddi yönden rahatlar aslında yengem çalışıyor kadrolu. annem herşeylerini karşılıyor, arabayı dahi annem aldı emekli maaşına kredi çektirdiler. Öyle pek ayrı gayrı yok yani ama ne bileyimYengenizin bu duruma laf edip etmemesi biraz da kendilerinin maddi durumu ile alakalı bence.Abin maddi yönden rahatsa yengenle de aran iyiyse bu durum kimsenin gözüne batmaz belki de.
Tipik eve 2 maaş giriyor..durumları iyi hikayesi..birde yengenize sormak lazimAslında çok iyi aramız. Ve maddi yönden rahatlar aslında yengem çalışıyor kadrolu. annem herşeylerini karşılıyor, arabayı dahi annem aldı emekli maaşına kredi çektirdiler. Öyle pek ayrı gayrı yok yani ama ne bileyim
Evet biraz eksik yazmışım hemen düzenleyeyim, istememe sebebim kredi çekmemek için :)konunun başında araç alma imkanınız var ama sırf siz istemiyorsunuz diye alınmıyor gibi bir izlenim var o yüzden insanların ilk yorumu araba alın, aldırın olacak.
yukarıda bir üye yazmış, bence de giderken kendiniz gidin dönerken abiniz çok istiyorsa bıraksın
Sırf bu yüzden eşine araba aldırmıyorsan, ayıp ediyorsun.maddi yönden rahatlar aslında yengem çalışıyor kadrolu. annem herşeylerini karşılıyor, arabayı dahi annem aldı emekli maaşına kredi çektirdiler.
O konuda haklisinizEşim çok gaza gelen biri şuan biraz olumlu davransam direk gidip kredi çekebilir araba için. Huyunu bildiğim için aslında birazda böyle davrandım. Elimizde para olsa tabiki alalım ama kredi akıl işi değil ki bi anda işten çıkarıyorlar herşey olabiliyor yaşadık daha önce resmen battık yani ekmek alacak paramız yoktu borçlar birikmişti.. Yeni yeni toparlanıyoruz gözüm korkuyor
Ona diyecek birşeyim yok ayrı bi konu ama annem yapıyor zaten herşeyi onlara olmadığında. ben paralari var sürekli gelip beni alsınlar demiyorum tabi öyle laf açılınca söyledimTipik eve 2 maaş giriyor..durumları iyi hikayesi..birde yengenize sormak lazim
Emekli maaşıyla annenize kredi mi ödettilerAslında çok iyi aramız. Ve maddi yönden rahatlar aslında yengem çalışıyor kadrolu. annem herşeylerini karşılıyor, arabayı dahi annem aldı emekli maaşına kredi çektirdiler. Öyle pek ayrı gayrı yok yani ama ne bileyim
Evet aynısını eşimde söyledi, ben hiç yengemden bi ima vs duymadım ama dediğiniz gibi olabilir belki de ben farkında değilim bende rahatsız olurum benzer bi konu bizde yaşadık ama onlar hergün 4 sefer gidiş geliş eşimi çağırıyorlardı baya sinir olmuştum bende / olabiliyor yaniO konuda haklisiniz
Ama ilk mesajınızda bu tarz bir açıklama yapsaydınız daha anlaşılır olurdu.
Ayrıca tekrar ediyorum, yengenize fazla geliyorsa haksız degil. Cunku benzin fiyatları aşırı pahalı.
Aynısını sizin eşiniz kardeşine yapsa emin olun sizin için bu tartışma konusu olurdu.
Olaylara kendi pencerenizden bakın yani.
Abinizde eşiniz gibi biri olabilir. Ama yengeniz bundan rahatsızlık duyabilir
Bu söylediğimi ancak başınıza gelırse anlayabilirsiniz.
Aa insan kardeşine yapamaz mi? Demeyin. Yapar tabii ki ama böyle 2 ayda bir mecbur gibi olunca karısının rahatsızlık duyması kadar doğalı yoktur.
Maalesef daha kredi bitmedi bile... Şimdi yenileyeceklermiş arabayı bir kredi daha çekilecek hatta abim kızına alacakmış sanırım. Öbür abimin kredisi var birde o ödeyecekmiş kendi kredisini, bu yüzden yeni bir kredi daha çekip oraya gidecek onun gönderdiği para yani.Emekli maaşıyla annenize kredi mi ödettiler
Herkes gitsin kendi kredi çeksin.Maalesef daha kredi bitmedi bile... Şimdi yenileyeceklermiş arabayı bir kredi daha çekilecek hatta abim kızına alacakmış sanırım. Öbür abimin kredisi var birde o ödeyecekmiş kendi kredisini, bu yüzden yeni bir kredi daha çekip oraya gidecek onun gönderdiği para yani.
Gene cımbızla laf çekenler gelmişYanlız ben sizin düşüncenizi çok abes buldum.
Ne alaka onlar 2 maaş ?
Herkesin kazancı kendine , gelirlerine göre de giderleri vardır. Yengeniz de kızıyorsa da haklı yani , benzin ateş pahası.