Evet artık zaten kesinlikle öyle yapacağızBen olsam asla abime gel demezdim, sadece maddi olarak değil yolda başına birşey gelse ne olacak? Eşiniz de gelsin sizinle sizi bıraksın otobüsle geriye dönsün.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aileme gitme konusu
- Konu Sahibi 1mirac
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabiki de hayır bu konuyla hiç alakası yok ki benim onlarla onların geçimiyle hiç bi alakam yok sorulduğu için söyledim onlarda tamamen karşılıksız yapmıyorlar demek istedim kim annesine kredi çektirip tek kuruş ödemeden altına araba alabiliyor? Biz zamanında kv den 12 milyar almıştık kadın bizden fazlasıyla geri aldı.Sırf bu yüzden eşine araba aldırmıyorsan, ayıp ediyorsun.
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.825
- 448
Arabanın benzin mi dizel mi LPG mi olduğu önemli ama tahmini olarak 2 km yol 3-4 TL yakıyor.Konudan bağımsız bilenlere bir soru sormak istiyorum.2 km lik yol için araç kaç liralık yakıt yakar?sehirici
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Çok yakar kardeşKonudan bağımsız bilenlere bir soru sormak istiyorum.2 km lik yol için araç kaç liralık yakıt yakar?sehirici
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.825
- 448
Anneniz nerden emekli? Çünkü emeklilere çok yüksek krediler vermiyorlar. Benim annem de emekli, banka geçim şartını da düşünerek maximum 50 bin TL veriyor.Tabiki de hayır bu konuyla hiç alakası yok ki benim onlarla onların geçimiyle hiç bi alakam yok sorulduğu için söyledim onlarda tamamen karşılıksız yapmıyorlar demek istedim kim annesine kredi çektirip tek kuruş ödemeden altına araba alabiliyor? Biz zamanında kv den 12 milyar almıştık kadın bizden fazlasıyla geri aldı.
Bir de kimse kimseye zorla çektirmez. Demek abinizin iyiliği çok ki anneniz karşılıksız olarak çekip vermiş, bu onların arasındaki ilişki. Ayrıca araba alma niyetiniz olursa belki aileniz size de destek olur.
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Başınıza kakar mı bilmiyorum. O yengenin karakterine kalmış, kakmayabilir.
Ama durumun kendisi ayıp zaten. Abi al beni, abi götür beni. 40 dk mesafe. Birini almaya gidilecek mesafe değil. Özel şöför muamelesi yapıyorsunuz resmen. İnsanlar memleketlerine gidiyor çocuklarıyla.
Aileniz neden haber vermedin biz alırdık falan demiş. Biz dediği abi mi? Yoksa baba mı gelecek almaya?
Ama durumun kendisi ayıp zaten. Abi al beni, abi götür beni. 40 dk mesafe. Birini almaya gidilecek mesafe değil. Özel şöför muamelesi yapıyorsunuz resmen. İnsanlar memleketlerine gidiyor çocuklarıyla.
Aileniz neden haber vermedin biz alırdık falan demiş. Biz dediği abi mi? Yoksa baba mı gelecek almaya?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
İleride alalım diyor, siz direkt hayır diyorsunuz. Konuda boyle anlatmışsınız. Şu an alalım demiyor ki adam. Şimdi direkt hayir demenin ne anlamı var bilmiyorum.Şuan mümkün değil maalesef çok az bi birikmişimiz var ve zar zor geçiniyoruz asgari ücret ile.
- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.088
- 43
Konunun yarısına gelince dedim ki yenge iyi ki sorun etmiyor. Ama bence de eşiniz haklı, ilerde başınıza kalabilir ki bu düşünce tarzınızla haklı da olur. Araba almanız imkansız değil gördüğüm kadarıyla sadece zor ama herkes bu şekilde zorlanarak yapıyor. Yengeniz de muhtemelen “biz çift maaşlıyız diye çok paramız var diye düşünüyorlar” diye dert ediyordur. Alabiliyorsanız arabanızı alın ya da otobüsle gidin.
- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 33
- 44
Bence yengene ve abine bayramda özel birazda pahalı bir hediye al ve herkesin içinde ver, seni sürekli taşıdıkları İçin teşekkür et.
Abin haklı bu arada, otobüsle git bişey olmaz , altı üstü 1-2 saatlik yol. Ben çocuklarımı yürüyüşe çıkardığımda bazen sıkılırlar, onları ormana girdiğimizde burası sihirli orman bakın şimdi şempanzeler sallanacak dallardan vs diye oynatırım, yürüyüşümüzü eğlenceli hale getirirm , veya uzun yolda sarı araba saydırırım, ilk gören diğerinin koluna X işareti çizer eliyle , veya hadi araba beğenelim büyüyünce alırsınız gibi, sende çocukları oyalayabilirsin . Herzaman herzamanda premseslik olmuyor :) .
Abin haklı bu arada, otobüsle git bişey olmaz , altı üstü 1-2 saatlik yol. Ben çocuklarımı yürüyüşe çıkardığımda bazen sıkılırlar, onları ormana girdiğimizde burası sihirli orman bakın şimdi şempanzeler sallanacak dallardan vs diye oynatırım, yürüyüşümüzü eğlenceli hale getirirm , veya uzun yolda sarı araba saydırırım, ilk gören diğerinin koluna X işareti çizer eliyle , veya hadi araba beğenelim büyüyünce alırsınız gibi, sende çocukları oyalayabilirsin . Herzaman herzamanda premseslik olmuyor :) .
- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 33
- 44
2 ayda 1 hafta yatılı :)İki ayda bir gitmeyiverin
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
Yani ne gerek var. Araban olsa rahat rahat gitsen neyse.2 ayda 1 hafta yatılı :)
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
2 ayda bir gidip 1 hafta kalmak az bir süre gibi yazmışsınız ama az değil. Eşiniz haklı. Abiniz bile olsa yengeniz başınıza kakmasa bile neticeden özel şöförünüz değil. Bana çok tuhaf geliyor çocukla yollara düşmenin zor, yapılmaması gereken bir şey olarak nitelendirilmesi. Çocuklarınızı alıp gezmeye çıkmıyor musunuz hiç?
- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 33
- 44
40 dakikalık yolada 1 hafta yatılı gidilmeside bana göre fazla, herkesin aile durumu farklı tabi.Yani ne gerek var. Araban olsa rahat rahat gitsen neyse.
Annem-abimle aramda 100 km var , 2-3 ayda bir bazen öğlen gider akşam dönerim, bazen bir gece kalırım. Evimi özlerim , eşimsizde gitmem , konuyu saptırmak istememde birde karı-koca ilişkisi içinde sürekli ve sık ayrılık hoş değil bence
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
Ben de çok özlüyorum evimi. Dört saat mesafedeyim 5 ay önce gitmiştim bir de bayramda gidicem. Gerçekten bana göre de sık gidip çok kalmak gereksiz40 dakikalık yolada 1 hafta yatılı gidilmeside bana göre fazla, herkesin aile durumu farklı tabi.
Annem-abimle aramda 100 km var , 2-3 ayda bir bazen öğlen gider akşam dönerim, bazen bir gece kalırım. Evimi özlerim , eşimsizde gitmem , konuyu saptırmak istememde birde karı-koca ilişkisi içinde sürekli ve sık ayrılık hoş değil bence
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Yani arada sırada olsa tamam da 2 ayda bi 40 dklık yol tepilmesi bana da biraz fazla geldi doğrusu
Rutine binmiş bence iyilikten öteye geçip
Bir de şunu anlamadım
Şu an durumunuz müsait değil
Araba istememekte çok haklısınız
Ama ilerisi için niye önünü kapatıyorsunuz?
Belli ki ihtiyacınız var
Abiniz sizi sürekli getir götür yaptığına göre araba size lazım er ya da geç
Rutine binmiş bence iyilikten öteye geçip
Bir de şunu anlamadım
Şu an durumunuz müsait değil
Araba istememekte çok haklısınız
Ama ilerisi için niye önünü kapatıyorsunuz?
Belli ki ihtiyacınız var
Abiniz sizi sürekli getir götür yaptığına göre araba size lazım er ya da geç
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
- 29 Mayıs 2021
- 13.490
- 87.481
- 548
- 36
Ben aile içinde böyle şeylere takılmam açıkçası ilk yorumumda da yazdım ama sizin için aynı şey geçerli değil kesinlikle.
Eski konulara bakıp kim olduğunu görünce fikrim değişti.
Sen eşinin ortak iş yapmanıza rağmen, annesini tarlaya götürmesine, onlarla yiyip içmesine kadar herşeye karşıydın. Nefes almaları bile rahatsız ediyor görümce ve kayinvalidenin.
Arabayı da maddi durumdan çok onların da işine yarayacak diye istemiyorsun. . Kendin eş ailesine bu kadar takıkken yengenin rahatsız olma durumunu düşünememen hiç inandırıcı değil.
Eski konulara bakıp kim olduğunu görünce fikrim değişti.
Sen eşinin ortak iş yapmanıza rağmen, annesini tarlaya götürmesine, onlarla yiyip içmesine kadar herşeye karşıydın. Nefes almaları bile rahatsız ediyor görümce ve kayinvalidenin.
Arabayı da maddi durumdan çok onların da işine yarayacak diye istemiyorsun. . Kendin eş ailesine bu kadar takıkken yengenin rahatsız olma durumunu düşünememen hiç inandırıcı değil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.