- 17 Ocak 2013
- 387
- 353
- 123
Merhabalar baktım burda herkez içini döküyor bende dökmek istedim sorunlarımı benim kızgınlığımda anneme arkadaşlar babam öldükten sonra annemle biribirimize çok kilitlendik çünkü sorumsuz bir abim vardı tam 18 yaşındaydım babamı kaybettiğimde lise sona gidiyordum ben çok zor günler geçirdim ama hep dik durdum ve annem için babam nur içinde yatsın hiç bir zaman bizim istediklerimizi geri çevirmezdi annem rahatttı yani eş yönünden babam öldükten sonra babamın yokluğunu anneme hissettirmemek için işe girdim çalışdım ben kazandığımı anneme verirken abim kendi kazandığını hep kendi yedi ben kendime kıyafet bile almaz eskilerimi giyerken annem abime verirdi benim paralarımıda ama yinede bir kere anneme öf demedim nede olsa annem ama keşke deseymişim abimden dayak yerdim o bir şey demezdi sadece yapma oğlum derdi o kadar abim eve haciz getirirdi ben ödemek için fabrikadan saat altıda çıkar çay bahçesine bulaşık yıkamaya gider garsonluk yapar ve gece on ikilere kadar çalışır borç öderdim ayaklarım şişerdi çalışmaktan devamlı böyle çalıştım üniversiteye gitmek çok iserdim ve bursa uudağ üniversitesini kazandığım halde gidemedim çok ağladım en deli dolu çağlarımı borç ve sıkıntı ile geçirdim kendimi bile göremiyordum hep göz yaşı ile annem koltuk takımı istedi aldım klima istedi aldım verdiğim paralarla kendine kıyafet alırdı ses etmez çünkü ben çok güçlüydüm ben herşeyin üstesinden gelirdim onlar için öyleydim doğru ya her dediklerini yapardım yaşadıklarım anlatmakla bitmez yani fazlada uzatmak istemiyorum çünkü anlat anlat bitmez gerçekten neyse sonra karşıma eşim çıktı o hep bana destekti en bunalımda olduğum halde çıktı karşıma hep diyorum onu allah gönderdi bana sonra evlendik ama nasıl ben yıllardır kendimi ailem için feda ettim ve birikmiş paramda yoktu çeyizimde babam rahmetli olduğu için ondan çeyiz parası alırsın dediler sevinmiştim ve bankaya gittiğimde tanıdık banka memuru vardı boşver alma sen alırsan sonra annenden kesiyorlar dedi bana ve bende vaz geçtim annem arkamdan borç demesin diye keşke düşünmeyip te alsaydım annem bana kazığın en büyüğünü attı nasılmı ben evlenirken eşimle ortak kredi çektik öyle evlendik düğünümüzü yaptık kayınpederim zamanında ev almış eşimle orda oturcaz nasılsa kira ödemicez bende çalıştığım için zorlanmayız dedik ve ailem düğünde bana hiç birşey almadı annemle abim sadece bir bilezik ve bir küçük altın taktı sadece düşünün bu ve biz evliliğimizin ilk yılını borç demekle geçirdik birşey yaşayamadık beni işten çıkarttılar sadece eşimin maaşıyla kredi deyerek geçinmeye çalışıyoruz daha hala öyleyiz yani şuan hamileyim doğumuma az kaldı ve annem bir kere al kızım şu yirmi lirayı ihtiyacını gör demedi ama asıl kızdığım şeye geliyorum.
ağustosta abimin düğünü var ve annem abime kredi çekip araba aldı. ben hayırlısı olsun ama arabayı nasıl aldınız dediğim zaman bana gelinin tazminatı ile aldık dedi ve sonra önüme annemin abime çektiği kredinin dekontu düştü allah tarafından yaaa sinirimden ağladım ya babamın tarlası satıldı annem kendi hakkını abime verdi abim çatır çatır paraları yedi ve ben onlar için o kadar şey yaptığım halde bana bir şey yok o kadar moralim bozuk ki kaç hafta oldu annemle görüşmüyorum ve gelmiyor kızım hamile diyip merak etmiyor dahada komşusuna benim için mal için küstü diyormuş hem suşlu hem güçlü ölsem haberleri olmayak bu kadar derdimin içinde en yakın arkadaşımda geliyor yanıma sadece eşime anlatarak ağlayarak içimi döküyorum o da benim üzülmemi istemiyor sadece çocuğumuzu doğumu düşün boşver diyor ablamsa arayıp niye böyle yapıyorsun diye bana kızıyor tabi ablam babam sağken evlendi borçsuz harçsız sıkıntısız beni anlayamaz bir haftadır iyice kafayı yiyecek gibi oluyorum nasıl diye hem kızıyorum anneme hem merak ediyorum nede olsa annem o benim diyorum ama ben onun umurunda değilim olsa arardı beni. annemin üst komşusundan ğreniyorum o da diyor seni düşüneceğine araba ile kafayı bozmuş diyor aman güneşte kaldı aman arkasına araba yanaşırken ya çarparsa ikide birde çıkıp arabaya bakıyormuş ya ne yapayım ben lütfen yorumlarınızı bekliyorum birileri ile konuşmaya ihtiyacım var benim
ağustosta abimin düğünü var ve annem abime kredi çekip araba aldı. ben hayırlısı olsun ama arabayı nasıl aldınız dediğim zaman bana gelinin tazminatı ile aldık dedi ve sonra önüme annemin abime çektiği kredinin dekontu düştü allah tarafından yaaa