Aileme çok kızgınım :(

bu hallerin çok normal ama biraz dikkatini dağıtalım bak sana ne diycem. doktora parabensiz bir krem yazdır bacaklarına ve göbeğine sür doğumdan sonra yırtık olmasın diye. neyse ben kaçtım kendine iyi bak Allaha emanet ol. Ne zaman canın sıkılsa bana yazabilirsin gebiş :3:

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum ama inanın ben ailemden görmediğim sevgiyi ilgiyi eşimden gördüm ben annemle konuşmadığım halde mevzuyu bildiği halde annele o konuştu ve yinede saygıda kusur etmedi ben ağlarken annem haftalardır beni aramıyor ve ben böyle hamile olduğum hassas olduğum halde ama göz yaşlarımı eşim silip beni teselli edip ağlama diyor eşimi o kadar çok seviyorum ki onun hakkını ödeyemem gerçekten eşim dünya iyisi ve çevremde anlatacak kimse yok zaten eşimden başka benim herşeyimi tüm yaşadıklarımı başından beri biliyor ve hep bana destek oldu bir kere bile yüzüme vurmadı biliyormusunuz

düğünümüze halamın oğlu gelemedi düğünden sonra tebriğe geldi gelirken bilezik yaptırmış anneme vermiş annem dedi daha sonra alırım dedim eşimde biliyordu daha sonra bileziği istediğimde abin bozdurdu yedi dedi ve ben şaşırdım eşimde biliyordu bileziği sordu aldınmı diye ben birşey diyemedim anneme abim bileziği yaptırıp versin dedim baya sonra yaptırıp verdi mesela eşim bunu bildiği halde birşey demedi çünkü sıkışık durumdaydık o bilezi bozduracaktık zaten abimin bozdurması kavga yaratabilirdi ama eşim bu olayı bildiğini belli bile etmedi tatsızlık çıkarmadı benim için ben üzülmeyim diye o yüzden kimseye değişmem eşimi ne anneme ne abime.

İnşallah daim olur canım.Ben nacizane fikirlerimi söyledim.Yaş olarakta senden çoook adım öndeyim.Yaşanmışlıklar var,deneyim var.Annen yaşındayım anlayacağın.İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler.Yarın üzülmemen,keşke dememen için yazdım.
Şimdi cicim ayları ama yarın?
İnşallah hep böyle devam eder tabiki temennimiz bu yönde.​

bu hallerin çok normal ama biraz dikkatini dağıtalım bak sana ne diycem. doktora parabensiz bir krem yazdır bacaklarına ve göbeğine sür doğumdan sonra yırtık olmasın diye. neyse ben kaçtım kendine iyi bak Allaha emanet ol. Ne zaman canın sıkılsa bana yazabilirsin gebiş :3:

sağol canım önerilerin için ama ben bebe yağı kullanıyorum daha hiç çatlağım olmadı çok iyi geliyor.:9:

İnşallah daim olur canım.Ben nacizane fikirlerimi söyledim.Yaş olarakta senden çoook adım öndeyim.Yaşanmışlıklar var,deneyim var.Annen yaşındayım anlayacağın.İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler.Yarın üzülmemen,keşke dememen için yazdım.
Şimdi cicim ayları ama yarın?
İnşallah hep böyle devam eder tabiki temennimiz bu yönde.

Saygı duyuyorum elbette tecrübe çok farklıdır eşimle 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi tabiki daha yolun başındayız ama şu beş yıldır hep desteğini gördüm sarıldıyeri geldi o da ağladı benimle yeri geldi ben ağlarken beni güldürdü ya bilmiyorum allah bozmasın mutluluğumuzu ama onu çok seviyorum o olmasaydı belki ben hayatta bile değildim tam ölüme adım adım yaklaştığım zamanlarda döndürdü beni yani ona çok şey borçluyum kalbimde derin büyük bir yeri var ama dediğiniz gibi hep böyle gider inşallah allah bozmasın büyüğümsünüz madem çok teşekkür ediyorum önerileriniz için. :)

senin de yüzün aileden değil kocadan gülmüş demekki. inşallah böyle devam eder ömür boyu.

senin de yüzün aileden değil kocadan gülmüş demekki. inşallah böyle devam eder ömür boyu.

evet canım öyle oldu çok şükür ya eşten yanada şanslı olmasaydım ne olurdu bilmiyorum vallahi bu psikoloji ile :) hem eşim hem ailesi çok iyi insanlar kayınpederim kayın validem mükemmel iyiler kayınvalidem hiçbirşeyime karışmaz oğlunu bir öper beni iki öper allah korusun onlarla aram açılmasın iyiler zaten onların evlatlarına olan bağlılığı hoşuma gidiyor hergün arayıp iyimisin diye mutlaka sorarlar ve eşim hergün uğradığı halde yine aralar sadece onu değil benide ayrı ararlar iyimisin birşey istiyormusun canının çektiği birşey varmı allah binkere razı olsun yani.
amin canım inşallah böyle devam eder :)

canım bencede annenle gorusmeyı kesme. sonucta anne bu her zaman ınsanın hayatında buyuk yerı war her ne olursa olsun

Tabi ki görüşmeyi kesmiycem annem aradı konuştuk ama bana yapılanları hazmedemiyorum ya hangi birisini unutayım hiç birşey yokmuş gibi boynunamı atılayım kusurabakma o oğlu ben kızı evlat ayrımı olmaz benim kızım yada oğlum sıkıntıdayken ben uyuyamam bile bırak aramak şurda dursun ama annem kaç haftalardır aramamış yeni aradı ben hastahanede de olabilrdim ama onun haberi olmayacaktı çünkü beni aramadı benim en hazmedemediğim şey yalan ve annem bana ilk önce yalan söyledi daha sonra hakkımı yediler zaman geri gelmiyor benim yıllarım geçti en deli çağımı dertsiz geçireceğim yerde ev sorumluluğu üzerimde geçirdim benim arkadaşlarım şıkır şıkır giyinirken ben eskileri giydim ayakkabım yırtık diye alay ettiler yaşadıklarımı bir ben birde allah biliyor bunları yaşamayan bilemez ancak yaşamak o psikolojiye girmek gerekiyor canım.

sakın yazdıklarımı yanlış anlama gerçekten aileme kızgınlığım çok fazla annem aradı ve pişmanlığı var ama sonuç şu amaaaan nasıl olsa merhametli öyle yada böyle affeder tavır bu ya benim hislerim düşüncelerim

biliyormusun çocuğum olacak bir kere demedi neler alıncak yardım edelim diye diyemez neden aldığı bir maaaş yok çünkü krediye kesiliyor abim bugün kapı nüne atsa ne maaşı var ve sadece geliceği yer benim evim ya. :(

Back