evet ikisi de takıntılı haklısınız. manik depresif olduğundan şüpheleniyorum babamın bir de. ya da sinirleri gerçekten bozuk bilmiyorum, ama kabullenmiyor. evet bu şartları defalarca sundum ailemin yanına tekrar dönmeden de konuşmuştum, kardeşim de konuştu tamam dediler ama 1 yapmazlarsa 2. de aynılar. dışardaki insanları umursamıyorum açıkçası beni yaralayan ben onların kusurlarını düzeltmeye arkasını toparlamaya çalaşırken onların önüne gelen herkese anlatması örneğin bir gün annemi yakaladım telefonda yengeme anlatıyor of bıktım artık bu kızdan yine ders çalışıyor şimdi de tutturmuş şu kurumda çalışmak istiyorum ki o aralar iş hayatımın en berbat dönemiydi. beni yengeme şikayet edeceğine kızım arkandayım sen çalış inşallah hayırlısı olur demesini nasıl beklerdim...
eşimin üstüne atınca da sanırım laf kakalıyorlar örneğin babam kv ye telefon açıp kızımı keşke vermeseydim göremiyorum falan demiş, eşim de bunu duyduktan sonra istemese de her hafta hadi gidelim seni görsünler diyor...
tek sıkıntım bundan sonra yaptıklarımdan ileride pişman olur muyum düşüncesi. niye onları daha az gördüm niye huylarına suylarına gitmedim gibi