• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemden nefret etmeye başladım

olumsuz şeyler yaşamışsın
ama niçin şimdi bu nefret
içimden bir ses ne dedi biliyormusun
eşin seni bu konularda yönlendiriyormu
herşeyini ailenin her negatif davranışını anlatıyormusun ona
sanki etki altında kalmış bir halin var
onca zaman sonra şimdi görmek bile istememen bana bunu düşündürüdü
tam aksine eşim çok yapıcı, tek bir olumsuz sözünü duymadım aileme karşı. ben çok doldum sadece tek sebep bu.

tam aksine eşim çok yapıcı, tek bir olumsuz sözünü duymadım aileme karşı. ben çok doldum sadece tek sebep bu.
biraz müsade et bakalım kendine
annene
babana
mesafeyi biraz aç
ama bugün burda okuduğum bir yorumdaki anneyi düşününce
sana yapılanlar her ne kadar haksızlık ta olsa
çekilebilir bir dert diye düşünüyorum

Hersey geride kalmis , Evlenmissin ve mutlusun..

Cocuk konusuna gelince , Annen istiyor diye cocuk yapmicaksin zaten birak soylesin dursun.. takma bosver...

biraz müsade et bakalım kendine
annene
babana
mesafeyi biraz aç
ama bugün burda okuduğum bir yorumdaki anneyi düşününce
sana yapılanlar her ne kadar haksızlık ta olsa
çekilebilir bir dert diye düşünüyorum
evet o konuyu bende okudum ve utandım konumdan. ama ne olursa olsun birikiyor insanın içinde. dün gece mesela çok yorgundum içimden dedim ki şurda 1 gün izin almak için yöneticime yalvarıyorum vermiyor, çocukluğumun gençliğimin tüm yazlarını evde babamın yasakları yüzünden kapalı kutuda geçirdim. neyse unutmaya çalışmak en iyisi sanırım :(

evet o konuyu bende okudum ve utandım konumdan. ama ne olursa olsun birikiyor insanın içinde. dün gece mesela çok yorgundum içimden dedim ki şurda 1 gün izin almak için yöneticime yalvarıyorum vermiyor, çocukluğumun gençliğimin tüm yazlarını evde babamın yasakları yüzünden kapalı kutuda geçirdim. neyse unutmaya çalışmak en iyisi sanırım :KK43:

unutma ama içinde de büyütme
kendini gaza getirme
yanlış ve hatalı davranışları olan bir ailede yetişmişsin
ama kötü insanlar tarafından yetiştirilmemişsin
ben konunda sadece bunu gördüğüm için bu şekilde bir orum yaptım
nefreti haketmemişler

Sen şuan evliliğinde eşinin ailesinde dahi huzur bulduğun için inanılmaz ''şanlısın''..Senin gibi olamayanlar çok fazla...Ne aile ne evlilik (hatta arkadaşlarına saırılıp) yüzü gülmeyip zincirleme gibi gidenler de var.....Gerisini düşünme..

unutma ama içinde de büyütme
kendini gaza getirme
yanlış ve hatalı davranışları olan bir ailede yetişmişsin
ama kötü insanlar tarafından yetiştirilmemişsin
ben konunda sadece bunu gördüğüm için bu şekilde bir orum yaptım
nefreti haketmemişler
haklısınız :)

Sen şuan evliliğinde eşinin ailesinde dahi huzur bulduğun için inanılmaz ''şanlısın''..Senin gibi olamayanlar çok fazla...Ne aile ne evlilik (hatta arkadaşlarına saırılıp) yüzü gülmeyip zincirleme gibi gidenler de var.....Gerisini düşünme..
evet haklısınız şükrediyorum zaten, şu an hayatımda tek iyi giden şey onlar zaten. :)

evet ikisi de takıntılı haklısınız. manik depresif olduğundan şüpheleniyorum babamın bir de. ya da sinirleri gerçekten bozuk bilmiyorum, ama kabullenmiyor. evet bu şartları defalarca sundum ailemin yanına tekrar dönmeden de konuşmuştum, kardeşim de konuştu tamam dediler ama 1 yapmazlarsa 2. de aynılar. dışardaki insanları umursamıyorum açıkçası beni yaralayan ben onların kusurlarını düzeltmeye arkasını toparlamaya çalaşırken onların önüne gelen herkese anlatması örneğin bir gün annemi yakaladım telefonda yengeme anlatıyor of bıktım artık bu kızdan yine ders çalışıyor şimdi de tutturmuş şu kurumda çalışmak istiyorum ki o aralar iş hayatımın en berbat dönemiydi. beni yengeme şikayet edeceğine kızım arkandayım sen çalış inşallah hayırlısı olur demesini nasıl beklerdim...

eşimin üstüne atınca da sanırım laf kakalıyorlar örneğin babam kv ye telefon açıp kızımı keşke vermeseydim göremiyorum falan demiş, eşim de bunu duyduktan sonra istemese de her hafta hadi gidelim seni görsünler diyor...

tek sıkıntım bundan sonra yaptıklarımdan ileride pişman olur muyum düşüncesi. niye onları daha az gördüm niye huylarına suylarına gitmedim gibi :KK43:

En son satira binaen soyluyorum ki; o zaman zannettigin kadar kotu bir ailen yok:)

Tek yapman gereken, yasanan, olan olaylara odakli kalmaman..aninda unut gitsin..cunku onlarda isteyerek yapmiyor?

Back