Cnm kizmakta öfkelenmekte sonuna kadar haklisin , tacizi ablan umursamamis ama inan taciz edilmek cogu kadinin basina geliyor sen sen ol sessiz kalma cnm sessiz kalirsan daha kötüsü basina gelir korkma ciglik at ters ters bak korkak bakma ben kahvehanelerin önunden filan gecerken cok pis ters ters bakarim
)))) namusun sen kimseye vermedikce gitmez tecavuz edilenlerde bir bebek kadar masumdurlar' Anne babalar her ne kadar ayirim yapmiyoruz deselerde ne yazikki yapiyorlar ayni seyden bende sikayetciydim ailem asla ayrim yapmadiklarini idda ederlerdi bir kac kez babamin buyuk abisini kendisinden daha cok itina gordugunu dusundugunu gozlemledim ayni seyi annem anneanneme dedi sen buyuk ablami seversin diye demekki gercekten cocuk ayrimciligi herkesde var annem babam bile sikayetci..senin yasadiklarini yasadim hemde cok balkonlarda ( odada yoktu) az aglamadim o gun yanima ugramayan annem evlendikten sonra bana bir duser oldu ki sorma cikar amacli iliski bu olsa gerek, hele babam, ben hic aramiyorum ailemi onlar caldirirsa zorunlu aramak zorunda kaliyorum heee hii deyip kapatiyorum aileler vakti zamaninda saglam iliski kuramiyorlar sonrada veryansin ediyorlar