• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemde dışalnmış hissediyorum :'(

laylin01

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
4
0
6
Ankara
arkadaşlar herkes burda derdini paylaşıyor umarım benim içimide rahatlatırsınız ve yanımda olursunuz çünkü beni dinleyecek birilerine ihtiyacım :43: var 4 kardeşiz 2 ablam 1 abim var lise 2 öğrencisiyim babam 7temmuzda murat boz konseride gitmemizi istedi ben ablamlar ve abim gittik konserde beraberdik sonra büyük ablam beni ilerilere götürdü annemgilin yanından ayırdı ben ona gidelim annemgilin yanına diyordum o ise biraz duralım diyordu bilmiyordum ki başıma böyle bir şey geliceğini orda dururken boş durmak istemedim kameraya çekmek istedim çekerken bir erkek 20li yaşlarında var sanırım bana sürtmeye başladı ablama sürtüyor gidelim dedim o ise dur tamam dedi görüp gideriz dedi sonra arkama geçti 2 defa ön tarafını arka tarafıma sürttü hiç bir şey yapamadım o an insana bir şey oluyor hiç bir şey yapamıyor normalde erkeksi bi tipim var ama o an bişi yapamadım günlerdir namusum gitti mi ki diye kafayı yiyorum bildiğimiz tacize uğramış oluyorum annem abim ablamlara söyledik konserden gelirken hiç biri yanımda değil şimdi yemek yiyoruz aynı masada onlar eğleniyor bazen gülüyorum anlamasınlar diye ama onlar beni dışlıyorlar kimselere anlatamıyorum derdimi buraya yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum 1 ay olmadı daha ama psikolojim alt üst oldu haberleri yok geçmiş unutmuşlar onlar ama ben unutmadım :50: ben yaşadım çünkü hemde ablam yüzünden bide herkes onu seviyor ailede ve o çok mutlu ben ise odaya giriyorum saatlerce ağlıyorum kimse yanımda olmuyor sadece Allaha dua ediyorum kimse bilmiyor o günden sonra ağladığımı kafayı yemek üzere olduğumu içime atıyorum her şeyi onların yanında normal davranıyorum ama her zaman aklımda tacize uğramak zoruma gidiyor ablamdan nefret ediyorum çok mutlu oluşu beni sinirlendiriyor o gülerken benim onun yüzünden tacize uğrayıp ağlayışım zoruma gidiyor namaz kılıyorum Allaha her gün dua ediyorum imtihansa bitir gücüm kalmadı yaradanım diye unuttur olayı diye ama yok işte 22 gündür kafayı yedim kızlar yardım edin içimdeki her şeyi size anlatıyorum bu siteyi gördüm baktım herkes bir dayanışma içinde bende sizden biri olmak istiyorum dertlerimi paylaşmak istiyorum kızlar yardım edin çok yalnızım kimsem yok o kadar sinirleniyorumki ablamdan öc almak istiyorum sonra ya imtihansa Allah beni deniyorsa diye kafayı yiyorum kızlar yardım edin lütfen :25: :43: :43: :43: :43:

Cnm kizmakta öfkelenmekte sonuna kadar haklisin , tacizi ablan umursamamis ama inan taciz edilmek cogu kadinin basina geliyor sen sen ol sessiz kalma cnm sessiz kalirsan daha kötüsü basina gelir korkma ciglik at ters ters bak korkak bakma ben kahvehanelerin önunden filan gecerken cok pis ters ters bakarim :-) )))) namusun sen kimseye vermedikce gitmez tecavuz edilenlerde bir bebek kadar masumdurlar' Anne babalar her ne kadar ayirim yapmiyoruz deselerde ne yazikki yapiyorlar ayni seyden bende sikayetciydim ailem asla ayrim yapmadiklarini idda ederlerdi bir kac kez babamin buyuk abisini kendisinden daha cok itina gordugunu dusundugunu gozlemledim ayni seyi annem anneanneme dedi sen buyuk ablami seversin diye demekki gercekten cocuk ayrimciligi herkesde var annem babam bile sikayetci..senin yasadiklarini yasadim hemde cok balkonlarda ( odada yoktu) az aglamadim o gun yanima ugramayan annem evlendikten sonra bana bir duser oldu ki sorma cikar amacli iliski bu olsa gerek, hele babam, ben hic aramiyorum ailemi onlar caldirirsa zorunlu aramak zorunda kaliyorum heee hii deyip kapatiyorum aileler vakti zamaninda saglam iliski kuramiyorlar sonrada veryansin ediyorlar

Cnm kizmakta öfkelenmekte sonuna kadar haklisin , tacizi ablan umursamamis ama inan taciz edilmek cogu kadinin basina geliyor sen sen ol sessiz kalma cnm sessiz kalirsan daha kötüsü basina gelir korkma ciglik at ters ters bak korkak bakma ben kahvehanelerin önunden filan gecerken cok pis ters ters bakarim :-) )))) namusun sen kimseye vermedikce gitmez tecavuz edilenlerde bir bebek kadar masumdurlar' Anne babalar her ne kadar ayirim yapmiyoruz deselerde ne yazikki yapiyorlar ayni seyden bende sikayetciydim ailem asla ayrim yapmadiklarini idda ederlerdi bir kac kez babamin buyuk abisini kendisinden daha cok itina gordugunu dusundugunu gozlemledim ayni seyi annem anneanneme dedi sen buyuk ablami seversin diye demekki gercekten cocuk ayrimciligi herkesde var annem babam bile sikayetci..senin yasadiklarini yasadim hemde cok balkonlarda ( odada yoktu) az aglamadim o gun yanima ugramayan annem evlendikten sonra bana bir duser oldu ki sorma cikar amacli iliski bu olsa gerek, hele babam, ben hic aramiyorum ailemi onlar caldirirsa zorunlu aramak zorunda kaliyorum heee hii deyip kapatiyorum aileler vakti zamaninda saglam iliski kuramiyorlar sonrada veryansin ediyorlar

bundan sonra hep dikkat edeceğim zaten o an yapabildğim tek şey oradan giderken onu itekledim hafifçe sadece ama çok zoruma gidiyor geçicek mi yoksa hep böylemi olacağım diye düşünmekten çok korkuyorum hayatta tutunacak bi dalın olmaması çok kötü bir şey anneme söylüyorum beni dışlıyorsun diye ama tek söylediği cvp her çocuk sevilir diyor ama bunun farkındayım babmda annemde ablamla çok fazla ilgileniyorlar bide onun yüzünden tacize uğrayışım :47: ona olan öfkemi 7 kat artırıyor geçermi bu günler yoksa hep aklımdamı kalacak ? şimdi ne yapıcam şimdi her günüm ağlamakla geçiyor :43:

Tatlim benim gececek emin ol :-). Bir kac hafta sonra etkisi azalacaktir, her aciyi zaman iyilestirir bu tip sorunlari yasayip bagisiklik kazaniyoruz kendini suclama en onemlisi bu aksi takdirde özguvenini yitirirsin, kimse seni sevmiyorsa sen kendini sev...aile konusunda cok sikinti cektigim icin sana bisey söylemek istemiyorum öfke asilamak istemiyorum anliyormsun :-( sadece kendini yanlz hissetme ve sucluluk duyma

Tatlim benim gececek emin ol :-). Bir kac hafta sonra etkisi azalacaktir, her aciyi zaman iyilestirir bu tip sorunlari yasayip bagisiklik kazaniyoruz kendini suclama en onemlisi bu aksi takdirde özguvenini yitirirsin, kimse seni sevmiyorsa sen kendini sev...aile konusunda cok sikinti cektigim icin sana bisey söylemek istemiyorum öfke asilamak istemiyorum anliyormsun :-( sadece kendini yanlz hissetme ve sucluluk duyma

24 gün oldu ve dahada geçmedi ablamı her gördüğümde aklıma geliyor unutamıyorum :47: :47: umarım geçer inşallah geçer :14: ama ablam evlenene kadar geçmiyecek gibime geliyor onu görüyorum aklıma geliyor işte off neden taciz yapıyorlar ki ne biçim insan bunlar :43: :43:

Ah bi bilebilsem neden taciz yapiyorlar....

Back