Arkadaşım yukarıda da onun ïçin yazdım bundan gerçekten rahatsız mısınız diye
Niye gittiniz her hafta gitmeseydiniz belki bu kadar uzamazsınız onlar da sizîn onlar haricinde de bir hayatınız olduğunu anlarlardı
Bu aşamâda gidip gelmeyerek çözemezsiniz açıkça konuşun gerekirse kırılsınlar öğrensinler
Erkekler böyle yapsa burayı yıkarız niye ailesine sözünü dinletmiyor diye
Eşinin ailesi çok seviyeli ve uzak oldukları için çocuklarına bile eşimde ailemin yani çocuklarına bakış açıları hoşuna gitti o da Allah var aileme kendi ailesinden çok ilgi ve alaka gösterdi.. Ama benim ailemin huyu biranda değişti her şeye laf söyleyip herşeye karışmaya başladılar bende gelicekler bi pot kırıcaklar yine diye korkar oldum..Çünkü eşim fazla karışılsın laf edilsin istemez şimdi bebeğimiz olana kadar da sorun etmedik gelip gidilmesini laflara da ağzımızı kapattık seslenmedik ama çocuk olduktan sonra kendimize bile vakit ayıramaz ve dinlenemezken hafta sonu en azından bizim olsun istedik sonuçta dinleniliyo yada eşim bebekle ilgilenirken ben işimi yapıyorum bu her hafta klasikleşince sorun oluyo direk söyleyince annem o an hak veriyor ama bir gün sonra yine aynı şeyi tekrar ediyor..