Ailem yabanci sevgilimi kabul etmiyor

Hah işte bunu kastediyorum. Hem onun kültürü başka deniyor hem de laf carpsan anlamaz, sorun olacak kavgalik yer olmaz. Miss...

Hah işte bunu kastediyorum. Hem onun kültürü başka deniyor hem de laf carpsan anlamaz, sorun olacak kavgalik yer olmaz. Miss...
Hiç olmuyor iki tarafta birbirine gülümsüyor zaten iki tarafın ülkesi farklıysa bir araya gelmesi çok nadir oluyor. Bizimkiler en son düğünde görüşmüşlerdi

Kızım çifte vatandaş olsun onun için desen daha müko bir savunma olurdu biliyon mu Hayırlı bahtı olsun inşallah bal kızınızın
Bu da bonusu olsun kız teşekkür ediyorum rabbim hepsini iyilerle karşılaştırsin. Bunlar işin şakası tabi ama değer kıymet görsünler mutlu olsunlar sevsin sevilsinler yeter...

Türk erkeklerinin suyu mu çıktı kız ne bu yabancı damat merakı. Olmaz bu işler ben aynı sehirden olmayınca bile zor diyorum kız gitmiş başka ülkeden bulmuş. Ailen bir şekilde onaylar belki ama vazgeç bu sevdadan. Davulun sesi uzaktan hoş gelir evlenince o rüya biter. Kültür uyuşması ailen için değil senin için önemli, seni uzaylılar büyütmedi ilerde beklentilerin ailende gördüğün gibi olacak. Benzer şekilde yetişmeyen insanların bunu sağlaması çok zor

Ben Antepliyle bile zor anlaşabildim, Endonezyalı nedir ya.
Çünkü o bizim ülkenin insani.. bak kız ne diyor, başka ülkenin insanlari evlenince aileler dil olmayınca anca birbirine gülümsüyor. Dedikodu yok. Kavga yok. Dolduruşa getiren yok, kendi kulturunu bilmeni bekleyen birileri yok. Ohh miss ya mis. Daha iyi anlasirdin

İki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmuş biz anlaştık çocuk bile yaptık yetişme tarzımızda farklı. Yeterki iki insan anlaşmak istesin ortak payda da buluşsun

En yakın arkadaşım Maltalı biriyle evlendi boşandı, o da kültür farkından bahsediyordu. Ki bu adam doğu toplumundan bile değil. Olacaksa daha seküler bir karakter olmalı. Endonezyalı falan, çok uç bence. Baskın bir kültür çünkü.

O belli olmuyor iki arkadaşım mısırlı ile evli. Çocuklarına eşlerine aşırı düşkünler. Kadından hiç bir iş vs beklemiyorlar. Maşallah diyeyim iyiler onlada. Amerikalıyla evli olanla ilgili sıkıntılar var gibi duydum ama bilmiyorum. Onu ailesi vermedi kız kaçtı babası ailesi bı garipti. İnşallah iyidirler şimdi. Ama en çok ispanyolla evli olanın aile hayatını seviyorum adam 5 vakit namazı müslüman oldu birde dönüp bizim arkadaşa ailen imanını ne zaman kaybetti diye sormus hatta. İkiz çocukları var çok güzel ortaklaşa bakıyorlar buyutuyorlar.

Damat bohçasına ne koyalım bile yok çünkü ortada bohça bekleyen yok. Olsa bile kv nasıl söyleyecek, kızın başının etini nasıl yiyecek Düşündükçe kendi içinde güzelleşen bir birliktelik.

Tüm bu saydigin endiselerinde sence ailen haksiz mi ?

+++++
Aile haksız mı
Konu sahibesi sen ne kadar tanıyorsun bu adamı, gelemezse ne olacak peki? Adam gelecek de iş tutacak da, dil öğrenecek de ölme eşşeğim ölme

Çevrenizde hep olumlu örnekler olduğu için bu kadar iyimser bakıyorsunuz demek ki. Allah bozmasın. Keşke hep böyleleri denk gelse. Mısırlıyı da direkt elerdim ben olsam ama bak adam iyi çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…