- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.225
- 528
Kızım çifte vatandaş olsun onun için desen daha müko bir savunma olurdu biliyon muNadirdiryok ya ben kızımı hayırlı yabancıya vercem
Hah işte bunu kastediyorum. Hem onun kültürü başka deniyor hem de laf carpsan anlamaz, sorun olacak kavgalik yer olmaz. Miss...Benimde eşim yabancı ailesi Türkiye’de yaşamıyor ailesi Türkçe bilmiyor ama eşim ana dili gibi Türkçe konuşuyor bu sebeple ailemle anlaşabildi. Bizimkiler benim kararıma saygı duymuştu ama dil bilmemek iki tarafın anlaşamamasına sebep oluyor. Pek görüşmüyorlar hatta hiç görüşmüyorlar ama en azından kafamız rahat sizin taraf bizim taraf kavgamız yok
Hiç olmuyor iki tarafta birbirine gülümsüyorHah işte bunu kastediyorum. Hem onun kültürü başka deniyor hem de laf carpsan anlamaz, sorun olacak kavgalik yer olmaz. Miss...
Bu da bonusu olsun kızKızım çifte vatandaş olsun onun için desen daha müko bir savunma olurdu biliyon muHayırlı bahtı olsun inşallah bal kızınızın
Böyle bir genelleme yapabilecek kadar Endonezyalı tanıdın mı yahu?Endonezya insanı iyidir ya ne çekineceksiniz yahu anlatın
Çünkü o bizim ülkenin insani.. bak kız ne diyor, başka ülkenin insanlari evlenince aileler dil olmayınca anca birbirine gülümsüyor. Dedikodu yok. Kavga yok. Dolduruşa getiren yok, kendi kulturunu bilmeni bekleyen birileri yok. Ohh miss ya mis. Daha iyi anlasirdinBen Antepliyle bile zor anlaşabildim, Endonezyalı nedir ya.
İki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmuş biz anlaştık çocuk bile yaptıkTürk erkeklerinin suyu mu çıktı kız ne bu yabancı damat merakı. Olmaz bu işler ben aynı sehirden olmayınca bile zor diyorum kız gitmiş başka ülkeden bulmuş. Ailen bir şekilde onaylar belki ama vazgeç bu sevdadan. Davulun sesi uzaktan hoş gelir evlenince o rüya biter. Kültür uyuşması ailen için değil senin için önemli, seni uzaylılar büyütmedi ilerde beklentilerin ailende gördüğün gibi olacak. Benzer şekilde yetişmeyen insanların bunu sağlaması çok zor
En yakın arkadaşım Maltalı biriyle evlendi boşandı, o da kültür farkından bahsediyordu. Ki bu adam doğu toplumundan bile değil. Olacaksa daha seküler bir karakter olmalı. Endonezyalı falan, çok uç bence. Baskın bir kültür çünkü.Çünkü o bizim ülkenin insani.. bak kız ne diyor, başka ülkenin insanlari evlenince aileler dil olmayınca anca birbirine gülümsüyor. Dedikodu yok. Kavga yok. Dolduruşa getiren yok, kendi kulturunu bilmeni bekleyen birileri yok. Ohh miss ya mis. Daha iyi anlasirdin
Ahaaa en sevdiğim üyelerden biri geldiBen Antepliyle bile zor anlaşabildim, Endonezyalı nedir ya.
Kız seninki Trabzonlu mu?Ahaaa en sevdiğim üyelerden biri geldi
O belli olmuyor iki arkadaşım mısırlı ile evli. Çocuklarına eşlerine aşırı düşkünler. Kadından hiç bir iş vs beklemiyorlar. Maşallah diyeyim iyiler onlada. Amerikalıyla evli olanla ilgili sıkıntılar var gibi duydum ama bilmiyorum. Onu ailesi vermedi kız kaçtı babası ailesi bı garipti. İnşallah iyidirler şimdi. Ama en çok ispanyolla evli olanın aile hayatını seviyorumEn yakın arkadaşım Maltalı biriyle evlendi boşandı, o da kültür farkından bahsediyordu. Ki bu adam doğu toplumundan bile değil. Olacaksa daha seküler bir karakter olmalı. Endonezyalı falan, çok uç bence. Baskın bir kültür çünkü.
İnsan bazen kendi köylüsüyle bile anlaşamıyorBen Antepliyle bile zor anlaşabildim, Endonezyalı nedir ya.
Damat bohçasına ne koyalım bile yok çünkü ortada bohça bekleyen yok. Olsa bile kv nasıl söyleyecek, kızın başının etini nasıl yiyecekÇünkü o bizim ülkenin insani.. bak kız ne diyor, başka ülkenin insanlari evlenince aileler dil olmayınca anca birbirine gülümsüyor. Dedikodu yok. Kavga yok. Dolduruşa getiren yok, kendi kulturunu bilmeni bekleyen birileri yok. Ohh miss ya mis. Daha iyi anlasirdin
Evet tamamen şans işi bu. Ama Endonezyalı yine de büyük risk.İnsan bazen kendi köylüsüyle bile anlaşamıyor
Tüm bu saydigin endiselerinde sence ailen haksiz mi ?
Çevrenizde hep olumlu örnekler olduğu için bu kadar iyimser bakıyorsunuz demek ki. Allah bozmasın. Keşke hep böyleleri denk gelse. Mısırlıyı da direkt elerdim ben olsam ama bak adam iyi çıkmış.O belli olmuyor iki arkadaşım mısırlı ile evli. Çocuklarına eşlerine aşırı düşkünler. Kadından hiç bir iş vs beklemiyorlar. Maşallah diyeyim iyiler onlada. Amerikalıyla evli olanla ilgili sıkıntılar var gibi duydum ama bilmiyorum. Onu ailesi vermedi kız kaçtı babası ailesi bı garipti. İnşallah iyidirler şimdi. Ama en çok ispanyolla evli olanın aile hayatını seviyorumadam 5 vakit namazı müslüman oldu birde dönüp bizim arkadaşa ailen imanını ne zaman kaybetti diye sormus hatta. İkiz çocukları var çok güzel ortaklaşa bakıyorlar buyutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?