- 2 Ağustos 2022
- 242
- 359
- 33
Bizim ülkenin müslümanlıklarının kendine has olduğunu biliyordum da bu da kanıtı oldudönüp bizim arkadaşa ailen imanını ne zaman kaybetti diye sormus
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ülkenin müslümanlıklarının kendine has olduğunu biliyordum da bu da kanıtı oldudönüp bizim arkadaşa ailen imanını ne zaman kaybetti diye sormus
En yakın arkadaşım Maltalı biriyle evlendi boşandı, o da kültür farkından bahsediyordu. Ki bu adam doğu toplumundan bile değil. Olacaksa daha seküler bir karakter olmalı. Endonezyalı falan, çok uç bence. Baskın bir kültür çünkü.
Çevrenizde hep olumlu örnekler olduğu için bu kadar iyimser bakıyorsunuz demek ki. Allah bozmasın. Keşke hep böyleleri denk gelse. Mısırlıyı da direkt elerdim ben olsam ama bak adam iyi çıkmış.
Hint bir çocuklar bir ara gorusmustum. Hatta iki Hintli, biri Amerika'da yaşıyordu biri İngiltere de. İkisi de çok hoslardi ya.Pasifik Asya kültürü bambaşka, ataerkillik acaip kafalar derken Asya müslümanı zaten tamamen fiyasko bir fikir bence deAdam köprüyü geçtikten sonra memleketteki 2 karısını da davet etmez umarım
benden 3 yas büyük abim var sadece.. onun tepkisi nasil olur bilemiyorumAilemizde yabanci (ama müslüman) damatlar var. Ha aileler cok mu mutluydu basta? Hayir. Dramlar krizler ayilmalqr bayilmalar. Sonucta cocuklari icin riza gösterdiler, simdilik pisman degiller, cünkü damatlar sükür iyi cikti. Ama o sürecler tüm aile icin stresli oluyor. Arkasinda durabilecekseniz bunu göze alip yola cikin. Kardesleriniz varsa ilk onlari tarafiniza cekin. Inanin yaninizda birileri olsa daha iyi olur
Hintli nedir ablacım ya, sen iyi ki başına bir iş almadan bu yaşa gelebilmişsin.Hint bir çocuklar bir ara gorusmustum. Hatta iki Hintli, biri Amerika'da yaşıyordu biri İngiltere de. İkisi de çok hoslardi ya.![]()
Hahahahahahaha Azis vardı benim bildiğim bir tek. O da en son dönmelikten çıkıp Mısırlılara benzemiş.Neden Mısırlı diktatör adları çok iyi Sisi, Mursidönme adı gibi
![]()
Gittim tam bizim yigidolardan biriyle evlendim. İyi oldu seviyorum kocacigimi ama diğer türlu de olabilirmis yaniHintli nedir ablacım ya, sen iyi ki başına bir iş almadan bu yaşa gelebilmişsin.![]()
Ay hatırladım zaten pintiydi.Aslen kayserili![]()
Allah kurtarmı ay pardon Allah bozmasın.Gittim tam bizim yigidolardan biriyle evlendim. İyi oldu seviyorum kocacigimi ama diğer türlu de olabilirmis yani![]()
Hint bir çocuklar bir ara gorusmustum. Hatta iki Hintli, biri Amerika'da yaşıyordu biri İngiltere de. İkisi de çok hoslardi ya.![]()
Çok iyi yerlerdelerdi amaHint nedir kanka her şeyi anlarım, herkesi anlarım Japonu bile anlarım ama Hinti anlayamam![]()
Baharat kokuyo derler onlar içinÇok iyi yerlerdelerdi amaAmerika'daki silikon vadisinde mühendisti. İngileredeki de iyi bir bankada iyi bir yere gelmek üzereydi. Gelmiştir şimdi belkide
![]()
Çok iyi yerlerdelerdi amaAmerika'daki silikon vadisinde mühendisti. İngileredeki de iyi bir bankada iyi bir yere gelmek üzereydi. Gelmiştir şimdi belkide
![]()
Benim Asyalı Müslüman erkeklerle sanaldan tanışıp ayrı ülkelerde bile olsa buluşup birliktelik yürüten arkadaşlarım hep evli olduklarını öğrendi adamların. Geçen bahsetmiştim burada. Bunlardan biri de akademisyendi. Kız da Ankara’da öğretim görevlisi. Adamın razı gelirmiş, sen de razı olur musun diye sormuştu işi bayağı ilerlettikten sonra. Çok uç kültürler bence. Yabancı damat fikrine asla karşı değilim. Yeri geliyor insan kendi hemşehrisiyle anlaşamayıp boşanıyor. Bu tamamen şans işi. Ama Endonezyalı, Hintli, Pakistanlı vs. tercihi bence bile bile lades.Pasifik Asya kültürü bambaşka, ataerkillik acaip kafalar derken Asya müslümanı zaten tamamen fiyasko bir fikir bence deAdam köprüyü geçtikten sonra memleketteki 2 karısını da davet etmez umarım
kız endonezya malezya filan müslümanları genel olarak çok naif, ılımlı insanlar (benim bildiklerim de öyle hacca gidenler de hep anlatır oralardan gelenler en uyumlu sempatik insalar diye, hacca gelen bazı ülkeleri aşırı vahşi buluyorlar da)Pasifik Asya kültürü bambaşka, ataerkillik acaip kafalar derken Asya müslümanı zaten tamamen fiyasko bir fikir bence deAdam köprüyü geçtikten sonra memleketteki 2 karısını da davet etmez umarım
Çok koklamadim valla bilemiycemBaharat kokuyo derler onlar için