iki ihanet birden

senı arkadası yani tabirinizle kankası olarak gördüğünü söyleyen kişi,tutmuş senın tanıstırdıgın arkadasa asık olmus...sızın onu sevdıgınızı bıldıgı halde hemde.. bırde hıc böyle bırsey yokmus gıbı sızın hislerınızı görmezden gelıp kız arakdasıyla ılgılı seylerı sıze anlatıyor ve sızı umutlandırıyor..Böle bır ınsanla gelecek düşünebılıyor musun canım..Güvenebılecek mısın? Tamam gönül bu atsan atılmaz satsan satılmaz ama Allah akıl fikir vermş be güzelım..
Anneciğin ne güzel sölemiş..
Şimdi sana sölenenler bir kulagından gırıp öbüründen cıkacak emınım,çünkü tam kanının deli aktığı yastasın canım..
Hayat bır sınav unutma,yasayarak görerek tecrübe edıyoruz bazı seylerı ve ask ta bunlardan e önemlısı..

oooo çocuk ne akıllı yaa... resmen seni elinde tutmaya çalışıyo inanamıyorum.. o kız arkadaşı ile sana sorunlarını anlatmasının amacı sanmaki seni kankası gördüğünden resmen bu ilişki yakında biter senle başlarız sinyali vermeye çalıyo kısacası yem atıyo sende oltaya geliyorsun be tatlım.. adamda ne hava olur hee kızlar peşinden koşuyo elini sallasa ellisi gibisinden..senin duygularını bildiği halde sana böyle yapan adamdan hayır gelmez insana.. sende hırs olmuş resmen nasıl o kıza kaptırırım diye elde etmeye çalışıp boş hayaller kuruyorsun..boşver salla gitsin senin kıymetini bilseydi zaten gidip kız arkadaşınla senden gizli flört etmezdi.. azıcık gururlu ol derim ben sana anneciğinin sözünü dinle..
hem dışarda gözü sende olan kaç erkek vardır eminim senin değerini bilecek hemde. bence acele etme tatlım hayatın tadını çıkar..bulunmaz hint kumaşı değildir hiç bir erkek... o yüzden başka inasanlara şans vermeyi dene bence.. zaten yaşında daha küçük kimler gelir kimler geçer daha boşver salla gitsinnnnn :)

]"cocuk ta biliyordu onu sevdigimi ama hep arkadasca goruyorum seni derdi .."

" oda bana ilk goruste o kiza asik oldum ve seni hep en iyi arkadasim kankam gibi gordum dedii .. "
Sana soruyorum şimdi " Zorla güzellik olur mu?" ...
Çocuk sana defalarca demiş "seni arkadaşça gördüğünü"... Daha ne yapsın...
Hani sana da , kız arkadaşına da "seni seviyorum" diyip , onunla çıksa , dicem çocuk fena..
Valla kızma ama bence sen fenasınkaydirigubbakcemile2

"ve dusunuyorum eninde sonunda o sahiz benim olacak :)) "

Bu neyin hırsı bir anlam veremedimCADIARZU

Anneni dinleyip de bu sevdadan vazgeçsen çok iyi olur.
O kadar çok bos yere bunlari kendine yasatiyorsun ki, ilerde guleceksin bu haline
Ayrica, zorla guzellik olur mu ? Ilerde birlesseniz bile...ne hayir gorursun bu iliskiden ?
O sana guvenmis, gelmis sorunlarini anlatmis, sen bunlari koz bilip seviniyorsun
Bence kafandan sil at, ondan once yasayabiliyordun degilmi ?
Sonrada yasarsin merak etme, kimse ölmemis sevgiden falan

Arkadaslar bu basligi acan benim kizim ..

Elinizden geldigince fikir olarak yardimci olmak isteyeceginizi bildigim icin burda yazip sizlerinde disardan bakilinca ne dusunulecegini gormesini istedim ..
ve size guvenecegimi cok iyi biliyordum.. hepinize ayri ayri cok tesekur ediyorum ..

cocugum henuz cok genc oldugu icin birdaha asik olamam saniyor ama hayat onune daha neler cikaracak bilmiyor , bende anne olarak onun gereksiz yere uzulmesine gonlum razi gelmiyor konusuyorum ama anne konusunca objektif olmadigini dusunuryor bende burda baska bayanlarinda benim dusundugum gibi dusunecegini gormesini ve bu gereksiz uzuntuden yada beklentiden vaz gecmesi icin ugrasiyorum..
o genc coccukda kizimin saf ve temiz ilgisini elinde tumak istiyor bilirsiniz genc erkekleri elindekilerin hic birinin kacmasini istemezler bu cocukda o sekilde kizima surekli kiz arkadasiyla aralarindaki sorunlari anlatip nasil olsa bitecek gibilerinden kizimin umidinin kesilmesini istemiyor ne yardan ne serden denirya o hisap:kızgın: , ilk baslarda o kizla cikmaya baslamadan once kizimla aralarindaki diyaloglarinda bende kizima ilgisi oldugunu dusunuyodum ama oynadigini sonra anladim :kızgın: , ama benim kizim cok zeki bunu nasil olsa en kisa zamanda anlayip kendi hayatina bakacaktir :Saruboceq: genc bir kiz annesi olma cok zor gercekten :bbo:

Annen çok doğru demiş canım
anneni dinle derim ben
hem daha 17 yaşındasın daha neler görceksin hayatında....
hakkında hayırlısı olsun

vazgeç güzelim daha yaşın kaç..
biraz daha olgunlaşınca bu yaşadıkların sana çocukça gelecek emin ol.

simdi cocuk sevgilisini bana kotuluyor derken .. aralarindakii kavga lari , olanlari felan bana anlatiyor
yanii tipki yakin bi arkadasina anlatir gibii .. Onu seviyordur belki tmm beni de arkadas olarak goruyor onu da biliyorum ama diyorum ki bi kaç sene sonra buyudumuzde , ilerde bu arkadasliiktan cikar bizim halimiz diye dusunuyorum cunku biz cok iyi anlasiyoruz .. birbirimizi de cok iyi taniyoruz , biliyorumki arkamdan kotu seylerde soylemez , o bana ben ona guveniyorum..
o kizla iliskileri daha fazla suremez cunku hic uygun degiller =) cocuk bosuna derdini bana açmiyor ya ..
simdi artik o kizi hic takmiyorum , ilk onceler konusmuyordum öfkemden ama simdi kiz benden ozur diledi bende artik umrumda degilmis gibi sadece selamlasiyoruz
cocukta artik ona duygularimin kalmadigina inaniyor .. Belki de ondan bana herseyi rahatça anlatiyordur
yani anlicanizz hep arkadas arkadas arkadas .. sanki ben ona arkadas olmak istiyorum demisim gibi !! hep rol yapiyorum umrumda degilmis gibi , o konusunca konusuyorum o arayinca açiyorum , o gorusmek istediginde gorusuyorum .. Niye bunlari yapiyor anlamiyorum
çok zor su erkekleri anlamak :)
ama ben onu seviyorum ne yapabilirim , bisey yapamam iste
belki de haklisiniz , karsima baska biri cikar bide bakmisim unutmusum
ama sanetmiyorum cunku ne olursa olsun , karsima ciktigi an , sesini duydugum an ,
duygular geri geliyor daha da artiyor :asigim:
konustukça sevgim artiyorrr
cok salagim yaa biliyorum senağlama
cnm madem bu kadar güveniyorsun birbiriniz için yaratıldığınıza buncaa söyleneni kabul edemiyorsun sakince bekle ,kendini üzmeden olayları oluruna bırak biraz dışarıdan seyret olayları kişileri özellikle kendini.bakalım sonuç ne olacak tabi bu yaşlarda sabırlı olmak en zor şeydir bilirim ama bununda ödülünü alırsın mutlaka merak etme. anneciğinin değerini bil şimdi sana yanlış gelsede çoook seyde onun haklı olduğunu anlayacaksın cnm
Arkadaslar bu basligi acan benim kizim ..

Elinizden geldigince fikir olarak yardimci olmak isteyeceginizi bildigim icin burda yazip sizlerinde disardan bakilinca ne dusunulecegini gormesini istedim ..
ve size guvenecegimi cok iyi biliyordum.. hepinize ayri ayri cok tesekur ediyorum ..

cocugum henuz cok genc oldugu icin birdaha asik olamam saniyor ama hayat onune daha neler cikaracak bilmiyor , bende anne olarak onun gereksiz yere uzulmesine gonlum razi gelmiyor konusuyorum ama anne konusunca objektif olmadigini dusunuryor bende burda baska bayanlarinda benim dusundugum gibi dusunecegini gormesini ve bu gereksiz uzuntuden yada beklentiden vaz gecmesi icin ugrasiyorum..
o genc coccukda kizimin saf ve temiz ilgisini elinde tumak istiyor bilirsiniz genc erkekleri elindekilerin hic birinin kacmasini istemezler bu cocukda o sekilde kizima surekli kiz arkadasiyla aralarindaki sorunlari anlatip nasil olsa bitecek gibilerinden kizimin umidinin kesilmesini istemiyor ne yardan ne serden denirya o hisap:kızgın: , ilk baslarda o kizla cikmaya baslamadan once kizimla aralarindaki diyaloglarinda bende kizima ilgisi oldugunu dusunuyodum ama oynadigini sonra anladim :kızgın: , ama benim kizim cok zeki bunu nasil olsa en kisa zamanda anlayip kendi hayatina bakacaktir :Saruboceq: genc bir kiz annesi olma cok zor gercekten :bbo:
sizi tebrik ediyorum bu zamanda sağlıklı ve doğru şekilde evlat yetiştirmek çok zor onunla arkadaş olabilmeniz çok önemli ve özel allah bahtınızı açık etsin her ikinizinde
a.s.

cok tesekur ederim sblue cok sagol canim , Allah hic birimizi cocuklarimizla terbiye etmesin bacim ..

cok tesekur ederim sblue cok sagol canim , Allah hic birimizi cocuklarimizla terbiye etmesin bacim ..

kaydirigubbakcemile3 amaaan allah bagısladın bacım
heheheh ay cok sevındım annesıyle konusuyormuşum dünden berı bu kızınnn :)
kızın da senın gıbı zekı olacak kaydirigubbakcemile5 helal wala allah bagıslasın tekrar.
analı babalı buyutsun. :nazar:

amin cnm şimdi onun deli çağı bizde geçtik buralardan . hele ben kök söktürdüm bizimkilere :roflol: ama onlarda demokratik eğitimci insanlardı hayatı düzgün, tadına vararak yaşamamı sağladılar. sende ne güzel kızının yanındasın. az önce başka bir konu okudum aile hatasından kızın başına neler gelmiş allah ım herkesin avladını korusun

ama ben onu seviyorum ne yapabilirim , bisey yapamam iste
belki de haklisiniz , karsima baska biri cikar bide bakmisim unutmusum
ama sanetmiyorum cunku ne olursa olsun , karsima ciktigi an , sesini duydugum an ,
duygular geri geliyor daha da artiyor :asigim:
konustukça sevgim artiyorrr
cok salagim yaa biliyorum senağlama

çok şanslısın ne dıyım benım annem olsa konusturmazdı bın takla atardı
msnden sıldırırdı cougu,
senın anen sıte önerıyo farklı bılgıler edınesın düşünceler edınesın dıye masalah dıyelım,
ıyı ıste olma o cocukla herkes annen haklı dıyor zaten
ayrıca kız arkadasın da pek tekın degıl ben begenmedım kızı da mirmirmirmir
senın sevdıgını bıle bıle gıdıp begenıyo
var öyle cok kız, arkadas neyım olmaz, ayrıca baska kızları da ılerde dıger sevgılın olcak kısılere ya da sevgılılerıne de tanıstırmamaya bak. gamyoncuiremsu
sal gıtsın erkek mı yok ohoo daha neler cıkar karsına da bu neymıs aman takılmısım sevmıs mıyım o sümsüğü dersın. :1closedeyes:

çok şanslısın ne dıyım benım annem olsa konusturmazdı bın takla atardı
msnden sıldırırdı cougu,
senın anen sıte önerıyo farklı bılgıler edınesın düşünceler edınesın dıye masalah dıyelım,
ıyı ıste olma o cocukla herkes annen haklı dıyor zaten
ayrıca kız arkadasın da pek tekın degıl ben begenmedım kızı da mirmirmirmir
senın sevdıgını bıle bıle gıdıp begenıyo
var öyle cok kız, arkadas neyım olmaz, ayrıca baska kızları da ılerde dıger sevgılın olcak kısılere ya da sevgılılerıne de tanıstırmamaya bak. gamyoncuiremsu
sal gıtsın erkek mı yok ohoo daha neler cıkar karsına da bu neymıs aman takılmısım sevmıs mıyım o sümsüğü dersın. :1closedeyes:

kiz potucum ne guzel yazmisin canim cigerim valla sapka cikardim a.s. optum guzelim seni guzel yanaklarindan Şeniz

bu entrikaların içinden bir an önce çık ve kafanı boşalt..
yaşın henüz 17 otur derslerine çalış..

sonra kafanı taşlara vurma..
abla tavsiyesi sana...

çocuk hem o kızla beraber hemde sana onu kötülüyo.ben bu çocuğun karakterinin düzgün olduğundan şüpheliyim!!!

çocuktaki keyfe bak..
ne yardan geçiyor ne serden
bence biran önce onla görüşmeyi kes..

Back