Ailem ve sevgilim arasında kaldım

Zaten her 2 tarafta ufak çaplı çapkınlık turları atmış, tam hiç pürüzsüz bir aşk sevgili olayı göremiyorum. Ufak bir not annenin anlattığı sevgiliye, sevgilinin anlattığı anneye anlatılmasa daha iyi olur.

Anlatmıyodum şimdiye kadar ama artık yorulmuştum hep birbirlerine iyi şekilde anlatıyordum ama gitmedi işte daha da bende söylemek zorunda kaldım

Güvenin olmadığı bir ilişkiyi sakın evliliğe götürme arkadaşım sevginden ölsende
evlilik kurumunda inan saygı ve güven olmadan sevginin bir anlamı yok
ilerde çok daha pişman olursun
evlilik ha deyince kapıyı vurup çıkacağın bir kurum değil canım
şimdiden sana ilişkide güven verememiş bir erkek ilerde bu başka kız kadın olaylarını daha rahat yapar
nede olsa sen evli bir kadın belkide çocuklu bir kadın olarak evliliği bitirme kararı alamayacaksın
13 yıllık evli bir bayan olarak sana tavsiyem bu çocuktan uzak dur arkadaşım
birde başkaları annelerine şunu bunu demişler diye seni dolduruşa getiriyor anneciğini üzme arkadaşım
aklı başında bir erkek senin güvenini kazanır bunları söylemez ve anneni ikna etmek için uğraşır

valla 3-4 sene zaten beklicekmisiniz ondan. anneye biz sadece ardasiz diin. belki o dönemde kendiliginden biter.... kimsede bos yere gerilmemis olur. simdi anneniz yok diince daha bi tatli geliodur.

Artık Onu biz de istemiyoruz

çok yakınsınız çok fazla vakit geçiriyorsunuz nasıl gerekçeler ya, yani güvenmemesini anlarımda bunlar garip geldi, iki sevgili tabii ki yakın olur
sanırım yaşlarınız çok genç, aslında annen ayrılmanızı istiyorsa hata yapıyor ve sizi yanlış yönlendiriyor, şimdi sırf annen istemediği için birbirinize daha çok bağlancaksınız ama bağlanmanızın nedeni sevgi mi olacak yoksa anneye yenilmemek mi
evlendiğiniz zamanda sevgilin annene kin beslemeye devam edecek, kim olsa eder, bence annen yanlış yapıyor, bunları söylememiş olsa belki başka sebeplerden kendiliğinden ayrılcaktınız

Daha 4 yıl gibi bir zaman var önünüzde. Ne bu anneyi ikna etme meselesi? Ciddi bir durumda değilsiniz ki. Ciddiye binmeden aileye taşınırsa durum elbette kadında set koyar. Hele ki vukaatlara şahit olduysa.

Halihazırda bir erkek için aileyi çiğnemek için belki de yüz yıl düşünmek gerekiyor olsa da, aldatıldığını bilen annenin senin ilişkini engellemesi gayet normal. Bu durumda bir saniye bile düşünmeden aileni seçmen gerekiyor. Çünkü belli ki ortada aşk yok, çok büyük bir sevgi bile yok. Sadece hoşlandığın, alışkanlık olan adam için aileni mi çiğneyeceksin? Hem de ortada iki taraf için de güven gibi çok büyük bir temel taşı olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…