- 27 Kasım 2017
- 181
- 47
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
öncelikle bu durumu yaşamak istemezdim ama mantığım ailem diyor her zaman. Olayı anlatacak olursam 3 yıldır süren bir birlikteliğim var ve annem bir yıldır sevgilimi istemiyor. Buna sebep bir sürü şey öne sürüyor. Beni çok üzdüğünü, sürekli vakit geçirdiğimizi, çok yakın olduğumuzu vesaire.. ilişkimizde çok güven sorunları yaşadık. Şuna sevgilime de tam anlamıyla güveniyorum diyemem ama onu çok seviyorum. Bu konuyu sevgilime açtığımda üzüldü ve asla ayrılmak istemediğini söyledi. İkna etmek istediğini falan söyledi. Ama annem ikna edilebilecek biri değil. Sözünün eridir hayır derse asla dönmez. Bunları da göz önüne alarak bana yardımcı olun lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Çok yoruldum ikisini idare etmekten ve ne yapacağımı artık bilmiyorum. Sevgilimle de en az 3 4 yıl evlenmeyi düşünmüyoruz zaten bunları da anneme açıkladım ama vermem seni sadece arkadaş olabilirsiniz diyor
Arkadaş olmamıza bişey demiyo annem ama ilerde vermem seni olmaz diyo. Ayrılcaktık çoğu kez ama istemedi izin de vermedi ayrılmadık yanisürekli vakit geçiriyorsunuz, çok yakınsınız diyerek anneniz nasıl ayrıl diyebiliyor bunlar bahane değil ki. o zaman izin vermesin o kadar sık görüşmenize. sizi üzdüğü için ayrıl diyorsa gerçekten çok üzüldüğünüz zamanlara şahit olmuş demek ki o konuda hak verebilirim. ve bu durumda da önce sizin sizi bu kadar üzen insandan ayrılmak istemeniz gerekmez mi?
Güven sorunu olarak arkadaşlarıyla içmeye gitmiş mesela Kızlar falan da varmış sonra kızın biri öpmeye çalışmış daha önceden de başka bi kızla konuşmuştu bütün gece ve ben yakaladıktan sonra o kızla konuşmak için sahte hesap falan açmış vesaire bu hataları bi kaç kez tekrarladı benim de hatalarım oldu tabi ama bu kadar değildi sosyal medyadan birileriyle tanışma sohbeti geçti aramada sadece o kadar. Onun dışında çoğu problemimizi annem bilmiyor sadece o kızla konuştuğunu biliyor bir de ufak tefek bazı tartışmalarımızı. Annemi asla ezip geçemem bunu ona da söyledim ama başkaları şunu yapmış işte başka bi abla annesine şunu demiş evlenmişler falan gibisinden bana anlatıyor falan annemle de konuşmak istiyor neden beni istemiyor falan diye.Güven sorununuz neden kaynaklanıyor, sizi tedirgin eden ne?
Annenize sanırım yaşadığınız problemleri anlatıyorsunuz üzüntülerinizi de... Hiç bir anne kızını üzdüğünü bile bile o adamı istemez bu bir.
Asla anneni ezip geçme bu da iki.
Anneni konuşarak ikna edemez seni mutlu ederek yapabilir bunu annen gözünden anlar bir sıkıntın olduğunu senin yüzün gülse de.
Annenin istememe sebebini tam olarak anlatır mısın çünkü çok yakınsınız hep berabersiniz mantıklı bir bahane değil
Annen akıllı kadınmışGüven sorunu olarak arkadaşlarıyla içmeye gitmiş mesela Kızlar falan da varmış sonra kızın biri öpmeye çalışmış daha önceden de başka bi kızla konuşmuştu bütün gece ve ben yakaladıktan sonra o kızla konuşmak için sahte hesap falan açmış vesaire bu hataları bi kaç kez tekrarladı benim de hatalarım oldu tabi ama bu kadar değildi sosyal medyadan birileriyle tanışma sohbeti geçti aramada sadece o kadar. Onun dışında çoğu problemimizi annem bilmiyor sadece o kızla konuştuğunu biliyor bir de ufak tefek bazı tartışmalarımızı. Annemi asla ezip geçemem bunu ona da söyledim ama başkaları şunu yapmış işte başka bi abla annesine şunu demiş evlenmişler falan gibisinden bana anlatıyor falan annemle de konuşmak istiyor neden beni istemiyor falan diye.
Dediğim gibi 1 yıldır akışına bıraktım ama sürekli annemin gözüne batıyo herşey ben de bunu sevgilime söyledim o çözümlemek istiyorHiçbir sevgili aile ye değişilmez. Unutma ailen seni tanır bilir koşulsuz sever bir erkek için kalp kırma yada anneni şimdiden ikna etmeye uğraşma gözüne sokma görüşmelerinizi falan biraz akışına bırak belki ilerde biticek şimdi uğraştığın ikna cabalarıda senin kararlarına olan güveni azaltıcak.. En iyisi annene deki anne kesin bişey yok seviyorum ama gözü kara aşık değilim bende onu ölçüp tartıyorum bi hatasını da görürsem göz yummam akışına bıraktım kendi bilir dersen en azından biraz olsun annen ferahlar sevgiline güvenmiyosa nasıl olsa foyası cıkar diye düşünür..
Bende güveniyorum ama bunu sevgilime anlatamıyorumAnnenizin ısınmadıgi insanlardan uzak durun demisler. Ne de guzel soylemisler. Benim annem tanistirdigim insanlarla ilgili ilk goruste ne yorum yaptiysa aynen öyle çıktı. Sadece ben de degil 2 ablamda da ayni sekilde. Anneler hissediyor. Hem hissettiklerine hem de tecrubelerine guvenirim ben.
Bunu sevgilime söyledim o yüzden sıkıntı oldu çünkü aralarında kalmak çok zor ikisi de çok inatçı yordular beni o yüzden sevgilime söylemiştim ama iyice karıştıBasligi okurken bile tabiki aileni secmelisin dedim icimden anneler her zaman en iyisini bilir hemen ayrilamazsin belki ama annene arkadas olarak gorusuyoruz de daha 3-4 sene varsa simdiden ortami germeye gerek yok belki sen istemiceksin bir sure sonra nerden biliyosun
Çoğu arkadaşım da pek istemiyorSevgilin pek güven vermiyor
Ama ikisi arasında bir seçim yapmaya zorlanıyorsan kendini seç
ne olacakti baska? annenin baska planlari var galiba senle ilgili.Buna sebep bir sürü şey öne sürüyor. sürekli vakit geçirdiğimizi, çok yakın olduğumuzu vesaire..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?