Ailem ve evim

dudusum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
30
21
3
31
Merhabalar köyde eski bir taş evde yaşıyorum lüks değil ama yaşanabilecek kadar iyi ama ama ailem bir türlü bunu kabul etmiyor halbuki baba evinde iken daha kötü evlerde de yaşadık ama şuan evime misafir getirmeye utandiklarini söylüyorlar halbuki benim keyfim gayet yerinde ufak bir bahçemiz var gayet iyi bir şekilde yaşıyoruz maddi durumunuz kötü olsa mecbur kalsanız oturun ama şuanda böyle bir evde yaşamanı kabul etmiyoruz diyorlar hatta bugün annem dozajı arttırıp inşallah içinde siz yokken o ev yıkılır dedi cok üzüldüm.

Sizin evinize neden misafir getireceklermiş ? Annenizin söylediği söz de çok kötü. Siz mutluysanız; net bir şekilde tepkinizi gösterin.

Akrabalarimizdan gelmek isteyen oluyormuş ama onlar getirmeye utanıyormus ayiplarlarmis benimde cok zoruma gitti sonra özür diledi ama çok üzüldüm

Biz Evi böyle severek aldık eşim otantik buluyor ve seviyor benim içinde problem yok sadece onlarin hoşuna gitmiyor tadilat bilerek yapmıyoruz yani evin dogalini bozmak istemiyoruz

Borç batağında büyük şehirlerde yaşamak mı zenginlik? İnsanlar ne kadar mala mülke önem veriyorlar, çoğu kirada orada burada sürünüyor. Maksat dışarıya karşı öyleymiş mış miş gibi davranmak.

Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Sizin malınızla evinizle hava da atmayıversin kimse. O evin içinde huzur varsa daha başka bir şeye gerek de yok.

Köyde taş ev benim en büyük hayalim. Bizi ailelerimiz büyütüyor, ama ailelerimizle aynı vizyonu, aynı bakış açısını paylaşmak zorunda değiliz. Biz mutluyuz deyip geçin.

Bu dizaynın sevdalıları başkadır.
Sizinki taş evmiş, bayağı derme çatma sevenler de var.
Beğeni yani kimseye hitap etmek zorunda değil.
Ayrıca ağız tadıyla oturamadıktan sonra yalı olsa ne?
Anneniz daima böyle müdahaleci bir insan mıydı?
Sizinle mi çevresine gösteriş yapacak ya da övünecekmiş de seçiminizden utanıyor?

Benim huzurum çok yerinde çok şükür eşimle kızımla sessiz sakin bir hayat sürüyoruz eşime ama annem moralimi çok düşürdü

Keşke benim de fırsatım olsa da yaşayabilsem. Sen mutluysan kimseye laf düşmez. Annenin amacını anlamadım. Her şeyde böyle eleştirir ve dibe çeker mi?
Genel olarak boyleler ama annem babamın etkisinde kalır babam annemi işler annem de beni işlemeye çalışır

Köyde taş ev benim en büyük hayalim. Bizi ailelerimiz büyütüyor, ama ailelerimizle aynı vizyonu, aynı bakış açısını paylaşmak zorunda değiliz. Biz mutluyuz deyip geçin.
Keşke o kadar kolay olsa eşime bisey söyleyemiyorum annemlere tavır almasin diye annemlere sert çıkamıyorum annem babam sonuçta olan bana oluyor

Çok şükür kızım eşim ben herkesten uzak sessiz sakin yaşıyoruz ama annemlere göre dışarısı daha onemli

aileniz bile olsa böyle demesi gerekmez. o nasıl beddua öyle anne sen kendinde misin ? diye bir sirkeleseydin çagırma gelmesinler

Keşke benim de fırsatım olsa da yaşayabilsem. Sen mutluysan kimseye laf düşmez. Annenin amacını anlamadım. Her şeyde böyle eleştirir ve dibe çeker mi?
Bekarken çalışır maaşımı onlara verirdim tamamen onlara bağlı yaşardım çünkü başka türlüsüne izin vermezlerdi şuanda kendi başıma kararlar alıp onları uygulamami kabul edemiyorlar gibi hissediyorum

aileniz bile olsa böyle demesi gerekmez. o nasıl beddua öyle anne sen kendinde misin ? diye bir sirkeleseydin çagırma gelmesinler
Bende çok şaşırdım çok üzüldüm sen daha iyisini hakediyorsun diyor halbuki çocukluğumda o kadar kötü evlerse yaşadık ki hemde istemeye istemeye şuanda keyfim yerinde huzurluyum ve bu evde yaşamak istiyorum ama anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…