• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve evim

Anneye bak ya
Gösteriş budalası

Bende çok şaşırdım çok üzüldüm sen daha iyisini hakediyorsun diyor halbuki çocukluğumda o kadar kötü evlerse yaşadık ki hemde istemeye istemeye şuanda keyfim yerinde huzurluyum ve bu evde yaşamak istiyorum ama anlamıyorlar
bulsalarmış o zan öle bi koca alla ala huzur sağlık mutluluk bunlar parayla satın alınmıyor geçmişlerine bakmıyorlar demekki yazık

Misafiri niye sizin eve getiriyorlar anlamadım kendi evlerine götürsünler??

Taş ev de gayet güzel oluyor, Egede tonla butik otel var taş evlerden normal beton binanın 10 katı fiyatına :)) Neden derseniz taş evler gerçekten çok hzuurlu ve efil efil, yazın içerisi çok serin, beton denen berbat materyalin yarattığı o hararet yok. Sosyetik cool tipler hep taş ev almıyor muz aten? Güle güle oturun anneniz bu işten anlamıyor betona falan dönmeyin asla. Bahçe varsa havuz da yapın oh misssssssss.

bulsalarmış o zan öle bi koca alla ala huzur sağlık mutluluk bunlar parayla satın alınmıyor geçmişlerine bakmıyorlar demekki yazık
Kocamla o kadar keyfim yerinde kii hayattaki en büyük şansım olabilir çok şükür annen gile de bir saygılı bir efendi bir görseniz ama şansı yok maalesef:(

Benim ailem de mukemmelliyetcidir, mukemmel anlayislari da sadece kendilerine goredir 😬 Ben hic tartismaya girmem, 'Biz boyle seviyoruz. Biz boyle karar verdik. Biz boyle yapiyoruz takdir etmezsen de sen bilirsin' vs vs diye kapatiyorum konuyu, duvar gibi oluyorum. Cunku anlasamayacagimiz kesinken konusmaya gerek yok.

Benim ailem de mukemmelliyetcidir, mukemmel anlayislari da sadece kendilerine goredir 😬 Ben hic tartismaya girmem, 'Biz boyle seviyoruz. Biz boyle karar verdik. Biz boyle yapiyoruz takdir etmezsen de sen bilirsin' vs vs diye kapatiyorum konuyu, duvar gibi oluyorum. Cunku anlasamayacagimiz kesinken konusmaya gerek yok.
Çok defa aynı şeyi tekrar edince artık sabrım taşıyor kaç kere duymazdan gelebilirim ki :(

Evin doğal halini bozmadan restore edebilirsiniz. Eşiniz böyle seviyor diye sizde sevmek zorunda değilsiniz. Ayrıca ne münasebet anneniz size niye misafir getiriyor kendi evinde ağırlasın.

Bu büyükler hep böyle sanırım sen neden falancinin kızından daha iyi yerde değilsin... Bla bla bla
Şu kısa hayatta önemli olanın mutlu bir hayat olduğunu anlamadan ölüyoruz
Hqyatta mutluysan kimsenin konuşmasına fırsat verme
Eşine ailene yuvana kararlarına saygı duymalarını sağla
O ne dedi bu ne dedi boşver gitsin

Evin doğal halini bozmadan restore edebilirsiniz. Eşiniz böyle seviyor diye sizde sevmek zorunda değilsiniz. Ayrıca ne münasebet anneniz size niye misafir getiriyor kendi evinde ağırlasın.
Benimde keyfim yerinde ki çok şükür huzurum olsun yeter ki çadırda da yaşarım düşüncesisinin vücut bulmuş haliyim :) ah bide yormasalar

Genel olarak beni kendi ellerinin altında bulmak isterler çünkü öyle alıştırdim ama şimdi onlardan uzaklaşıp koye gittiğim için kendi istediğim hayatı kurup yaşadığım için kabul edemiyorlar sanırım
O zaman takmayın fazla iletişimde kurmayın. Ben buyum anne bu hayatı yaşamak istedim yaşıyorum karışmayın deyin annede olsa bi yerde haddini bilmeli

Şu kısa hayatta önemli olanın mutlu bir hayat olduğunu anlamadan ölüyoruz
Hqyatta mutluysan kimsenin konuşmasına fırsat verme
Eşine ailene yuvana kararlarına saygı duymalarını sağla
O ne dedi bu ne dedi boşver gitsin
Eşimi asla ezdirmem eşimle ilgili problem dahi yaşasam bunu onlara hissettirmem ama arada kalmak yoruyor

Merhabalar köyde eski bir taş evde yaşıyorum lüks değil ama yaşanabilecek kadar iyi ama ama ailem bir türlü bunu kabul etmiyor halbuki baba evinde iken daha kötü evlerde de yaşadık ama şuan evime misafir getirmeye utandiklarini söylüyorlar halbuki benim keyfim gayet yerinde ufak bir bahçemiz var gayet iyi bir şekilde yaşıyoruz maddi durumunuz kötü olsa mecbur kalsanız oturun ama şuanda böyle bir evde yaşamanı kabul etmiyoruz diyorlar hatta bugün annem dozajı arttırıp inşallah içinde siz yokken o ev yıkılır dedi cok üzüldüm.
Ay şaka mı bu son cümleye şok oldum 😨 siz mutluysaniz ev harabe değilse bunu neden sorun edip utaniyorlar. İnsanlar kalabalıktan bıkmış durumda ne güzel köyde bı taş eviniz var. Ne kadar eski bilemiyorum ama içini güzel dizayn ettiyseniz çokta nostaljiktir yani. Çocukken köyde öyle bir eve gitmiştik bayilmistimmmmm çok farklı gelmişti o geldi şuan aklima 😍

Ay şaka mı bu son cümleye şok oldum 😨 siz mutluysaniz ev harabe değilse bunu neden sorun edip utaniyorlar. İnsanlar kalabalıktan bıkmış durumda ne güzel köyde bı taş eviniz var. Ne kadar eski bilemiyorum ama içini güzel dizayn ettiyseniz çokta nostaljiktir yani. Çocukken köyde öyle bir eve gitmiştik bayilmistimmmmm çok farklı gelmişti o geldi şuan aklima 😍
Ev harabe değil ama lüks de değil kendimizce dayadık döşedik yaşanacak durumda kendimize ait bahcemiz agaçlarımız var bize yetiyor yani içinde de mutluyuz mesela deprem olduğunda onlarda apartmandan kaçıp bize gelip kalmışlardi ama hep olumsuz yorumlari var maalesef :(

Ev harabe değil ama lüks de değil kendimizce dayadık döşedik yaşanacak durumda kendimize ait bahcemiz agaçlarımız var bize yetiyor yani içinde de mutluyuz mesela deprem olduğunda onlarda apartmandan kaçıp bize gelip kalmışlardi ama hep olumsuz yorumlari var maalesef :KK43:
Hiç takilma mutluysan içinde huzurluysan kapını kapatinca herkes dışarıda kalıyor.. begenmedikleri yere canlarini kurtarmak için sığınmışlar kendileri ile celisiyorlar

Bu arada nasil bir taş ev ? Benim koyum yok açıkçası, kent soyluyuz ama Istanbul'a yakin yerlerde arsa alip, tas ev ya da bungalov tarzi bir ev istiyorum. Ilerde belki nasip olur. Benim gordugum tas evler harika. Kafamda betimlemedim, koylerde ki kerpic evler gibi mi ?

Bu dizaynın sevdalıları başkadır.
Sizinki taş evmiş, bayağı derme çatma sevenler de var.
Beğeni yani kimseye hitap etmek zorunda değil.
Ayrıca ağız tadıyla oturamadıktan sonra yalı olsa ne?
Anneniz daima böyle müdahaleci bir insan mıydı?
Sizinle mi çevresine gösteriş yapacak ya da övünecekmiş de seçiminizden utanıyor?
Hep böyleler maalesef

Behlül’ün Riva’daki taş evi gibi mi? 🤔 Anneniz kafayı yemiş herhalde. O nasıl beddua öyle?

Bu arada nasil bir taş ev ? Benim koyum yok açıkçası, kent soyluyuz ama Istanbul'a yakin yerlerde arsa alip, tas ev ya da bungalov tarzi bir ev istiyorum. Ilerde belki nasip olur. Benim gordugum tas evler harika. Kafamda betimlemedim, koylerde ki kerpic evler gibi mi ?
Yok kerpic değil ama Google yazın eski taş ev diye görürsünüz 100 yıllık bir ev yapma değil yani

Back