• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve evim

Benim huzurum çok yerinde çok şükür eşimle kızımla sessiz sakin bir hayat sürüyoruz eşime ama annem moralimi çok düşürdü
Siz mutluysaniz kimin ne söylediği yada ne düşündüğünün bir onemi yok takmayin çokta onemli değil ailenizde olsa bu kadar müdahaleci olmaya hakları yok sizi seven her sartta her koşulda sizin yaniniza gelir ev için eşya için gelecekse bir zahmet evlerinde dursunlar 😊

Keşke o kadar kolay olsa eşime bisey söyleyemiyorum annemlere tavır almasin diye annemlere sert çıkamıyorum annem babam sonuçta olan bana oluyor:KK43:
Biz böyle mutluyuz demek sert çıkmak mı oluyor?
İrin bağlamış bir yarayı kanırtacaksın canın yanacak ama taptaze olacaksın günün sonunda ben bu kafadayım
Sizin yerinizde olsam sık sık annemleri davet eder akrabaları davet eder herkes bir aradayken dizi mutluluğumu huzurumu paylaşmak için çağırdım en büyük hayalimdi böyle bir taş evde yaşamak sağolsun eşim gerçekleştirdi evladımızla bahçemizde çok keyifliyiz diye bastıra bastıra söyler darısı isteyenlerin başına diye gözlerine sokardım
Akrabalardan sizden taraf konuşan olursa o anne babanın değişimi öyle keyifli oluyorki direk ağız değiştiriyorlar hatta bizde çok yardımcı olduk filan diye sallamaya başlıyorlar

Akrabalarim pek davet edilecek karakterler değil 🤣 onlarda ailemle aynı kafada gösterişe önem veriyorlar yüzüme gulselerde arkamdan konuşacaklardir eminim o yüzden ne kadar az o kadar iyi

Siz mutluysaniz kimin ne söylediği yada ne düşündüğünün bir onemi yok takmayin çokta onemli değil ailenizde olsa bu kadar müdahaleci olmaya hakları yok sizi seven her sartta her koşulda sizin yaniniza gelir ev için eşya için gelecekse bir zahmet evlerinde dursunlar 😊
Ne güzel yazmışsıniz çok teşekkür ederim

Ne güzel yazmışsıniz çok teşekkür ederim
Rica ederim 😊 Her insanin yaşam tarzı farklıdır kimi insan şaşadan kimi insan sadelikten yana buna da saygı duymak gerekir 😊 nasıl mutluysaniz öyle yasayin baskalarinin ne düşündüğünü onemsemeyin kapınızı kapatinca dışarıda kalan insanlar için duzeninizi bozmayın 😊🌺

Tas ev mukemmeldir yalniz😍yazin serin kisin sicak mis gibi.insallah durumunuz musait olur evinizi, aslini bozmadan restore ettirirsiniz.
takilmayin dis seslere,ne luks binalar ne rezidanslar yikildi hepimiz gorduk ve cok uzulduk.
Huzurunuz ve mutlulugunuz daim olsun🙏🏻

Hani erkekler ve anneleri için diyoruz ya göbek bağını kesememiş diye. Senin annen de seninle göbek bağını kesmeyi red ediyor. Eh çalışırken bütün maaşını elinden alarak kontrol ediyordu şimdi kendi hayatını kurmanı hazmedemediği için bu şekilde manipüle etmeye çalışıyor. Eşinle çok şükür sorunun yok, olsa da yanlışlıkla ufak bir sürtüşmeyi anlatsan kıyameti kopartır.

Annem kırılmasın diye düşünme, sert çık.

6 Şubat depreminde insanların milyonluk evinin 90 saniye içinde yerle bir olduğunu gördük ve hala akillanmiyoruz. Evin lüks olması ya da eski olmasının ne önemi var önemli olan zaten içindeki mutluluk. Anneniz de olsa sizi üzmesine izin vermeyin

Merhabalar köyde eski bir taş evde yaşıyorum lüks değil ama yaşanabilecek kadar iyi ama ama ailem bir türlü bunu kabul etmiyor halbuki baba evinde iken daha kötü evlerde de yaşadık ama şuan evime misafir getirmeye utandiklarini söylüyorlar halbuki benim keyfim gayet yerinde ufak bir bahçemiz var gayet iyi bir şekilde yaşıyoruz maddi durumunuz kötü olsa mecbur kalsanız oturun ama şuanda böyle bir evde yaşamanı kabul etmiyoruz diyorlar hatta bugün annem dozajı arttırıp inşallah içinde siz yokken o ev yıkılır dedi cok üzüldüm.
Madem anne böyle söylüyor sende deseydin daha iyisini al bende orda oturayim

Merhabalar köyde eski bir taş evde yaşıyorum lüks değil ama yaşanabilecek kadar iyi ama ama ailem bir türlü bunu kabul etmiyor halbuki baba evinde iken daha kötü evlerde de yaşadık ama şuan evime misafir getirmeye utandiklarini söylüyorlar halbuki benim keyfim gayet yerinde ufak bir bahçemiz var gayet iyi bir şekilde yaşıyoruz maddi durumunuz kötü olsa mecbur kalsanız oturun ama şuanda böyle bir evde yaşamanı kabul etmiyoruz diyorlar hatta bugün annem dozajı arttırıp inşallah içinde siz yokken o ev yıkılır dedi cok üzüldüm.

Çoğu insanın hayalidir bu.
Uzatın ayaklarınızı keyfinize bakın.

Back