Ailem ve eşim

Merhaba çıkmazın icindeyim günlerce bu sorunu aşamıyorum çaresini bulup. Konuya gelicek olursam annem ve babam 12 saatlik bana uzaklar 1 senedir gidemiyorum gecen sene onlar geldiler kızım var 4.5 yaşında otobüste tuvalet sorunu olduğu için gidemiyorum onlarda istiyorlar gitmem için arabamız var ama eşim yeminli benim aile eşimin annesi vefat ettiğin de gelmediler sonra eşimin annanesi vefat etti yine gelmediler cenazeye bizimkiler eşim tek çocuk baba vefat etmis eşim 9 yaşında iken eşim de onlar benim cenazeme gelmediler ben de gitmeyecegim ölülerine bile diyor yeminli daha öncelerinde olanları yazmıyorum bile eşim ve benim ailem arasında geçenleri ama eşim buna takılı kaldı onlar gelmediler zor günümde ben de gitmeyeceğim sen gidecek git diyor bana ben tek değilim ufak kızım var. Ne yapıcağımi bilmiyorum.😔
Eşiniz haklı. Uçakla aktarmalı gidin gayet gidilir yani o sekilde

Eşiniz haklı hatta yerinizde olsam ben de bir müddet gitmeyerek hatalarını anlamalarını sağlardım.
Bunu bende düşündüm aynı fikirdeyim çünkü yaptıkları hataların haddi hesabi yok.Hic birşey olmamış gibi devam etmemi bekliyorlar benden.Ne yazık ki...

Maddiyat oluyor ya hani uçakla fazlasıyla ondan uçak ile gitmeme izin vermiyor. 😏
Yani eşiniz kendi goturmuyor bari goturup bıraksın kendi kalmasin, el kadar çocuğunuzla otobüsle gitmenize göz yummuş onda da bin tane neden sunuyorsunuz gitmemek icin, uçak da maddiyat mi oluyor kız senede bir kez aile için değmez mi??

Hayır eşim her halükârda bana sen gidebilirsin diyor ama ben oraya vardığımda esimin de olmasını istiyorum eski günlerde ki gibi çünkü annemlerin oturduğu yer küçük bir memleket, bütün sülalem orada ve onlarsa hâliyle benim eşimi soracaklar ki soruyorlar mış da gitmediğim halde ben de istiyorum beraber adım atalım ayrıca bütün darginliklarda kuskunluklerde bitsin istiyorum anlıyor musun bunun sadece ve sadece otobusle seyehat ettigim ile bitmiyor burada bir kaç arkadaşa da bahsettim ayrıntısıni dahası 'da var kısaca böyle.. Konunun özü...
Elalem ne der diye esinizin annesinin cenazesine bile gelmeyen ailenize zorla goturmek istemeniz dogrumu sizce? Zorlamayin adam hakli gelmek zorunda degil

Eşinizin ailenize karşı hiçbir sorumluluğu yok, ama size karşı var.
Sizi o şehre kadar arabayla götürebilir, ailenizle görüşmek zorunda değil.

Back
X