Ailem tavırları kırılmakta haksız mıyım?

Ya cok uzuldum 5 10 cocuk olsa neyse 3 cocukmussunuz yanı
Nekadar zor olabılırkı ..
Abim diyorsun.. aslında kucukler daha cok sevılır kayırılır . Sızde neden tam tersı olmuskı
Sende bıraz kendını gerı cek bakalım onlar senı arasın sorsun bıraz
Akıllarına gelecekmısın

bir şekilde evime alışıp bir daha gitmem ben olsam
zaten alışmak zorundasınız
ileride çocuğunuz olsa ne olacak bu sefer de onla mı taşınacaksınız?

eşinize bahsetmeyin bişey
Geldim evime yalnız kalıcam. Bir daha da gitmem. Neden gidiyorsun küstün mü biz bırakalım falan dedi annem yok dedim çıktım. Abim aradı kırılacak bir şey mi oldu diyo :) olmadı evimde rahat ediyorum dedim. Eşime bahsetmiyorum ama ister istemez anlıyor annenler seni çok düşünmüyor diyo ilgisizler diyor bende olur mu öyle şey rahatsız etmek istemiyorlar da ondan falan diyorum. Çünkü onun ailesi öyle değil çok ilgili sevgi dolu

Asıl duygusal olduğunuz için bu konuların size çok ağır gelmesi lazım. Kaldırabiliyorsunuz demek ki, o halde şikayet de etmemelisiniz.
Kaldıramıyorum hatta geçenlerde yine böyle ağlayarak eve geldim 3 5 gün konuşmadım.. çalışmıyorum hamileyim alışkın değilim evde durmaya kimseyle görüşmüyorum ebirde şu var onlar beni çileden çıkarıyor ama ben ağır konuşuyorum böyle burda hissettiğiniz gibi değilim bu sefer çok kırdım diye içim içimi yiyor. Üzülüyorum. Birde kin tutamıyorum çok çabuk unutuyorum.

Ne dicem beni niye sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz mu dicem? Sabah kalktım geldim evime. Annem neden gidiyorsun vs dedi. Babam tek kelime etmedi kahvaltısını yapıyordu:) akşam da başka odada oturdum onlarla oturmadım yine kimse noldu demedi. Bende artık bi zahmet yalaka olmayım evim var yuvam var şimdilik tabi. Bakalım nereye kadar

Ya sorun.. Bana bu tavrınız garip geldi onlar yabancı değil onlar söylemiyorsa siz sorun.
Sordum vergi işleri varmış dedi annem vergi sonra abim masada konuşurken telefonla birden notere gidicez birazdan diyip kalktı. Hani anlarsınız tavrından yanımda konuşamadı. Annemde karışamaz bizim aile ilişkilerimiz işlerimiz gibi bir şey dedi ben daha hiç bir şey demeden. Bunun üzerine ne diyebilirim

Aradılar mı sizi?

Bu da sizin dönüm noktanız olmuş. Artık kendi evinizde kalın. Önemli zamanlarda gidip gelin. Eğer sorarlarsa da derdinizi anlatırsınız.

Bu da sizin dönüm noktanız olmuş. Artık kendi evinizde kalın. Önemli zamanlarda gidip gelin. Eğer sorarlarsa da derdinizi anlatırsınız.
Kendi evimde kalcam kesinlikle ve onlar aramadan aramıycam çok sık eşimle gitmiyoruz zaten mesafemi koycam umarım yaşadıklarımı unutmam

Anneniz sizin için aile meselelerine karışamaz derken? Siz komşunun kızı mısınız? Birlikte çalışıyorlarsa abinizin de kazancı o. Herşeyleri ortaksa kar ve zararda da ortaklar. Ama aile meselesi deyip sizden gizlemeleri çok kırıcı olmuş. Gayet haklısınız bu konuda. Bu kırgınlığınızı dile getirseniz, konuşsanız. Sizi aileden görmeyecek kadar ne olmuş olabilir.

Annem böyle garip fikirli bi kadındır konuşurken de çoğu zaman ne dediğini bilmeyen birisi zaten fazlacada cimridir paracıdır. E abim de onun yetiştirdiği kişi zaten oda çocukluktan beri ben tek erkeğim e işin gücünde içinde hırslıda birisi normal yani para muhabbetlerini saklamaları. Bakıyorum da şöyle elle tutulur hiç kimse yok benim ailemde ama işte sevilmek ait olmak aile olmak ihtiyacı hissi o kötü bir şey ne olursa olsun aynı evi paylaştım yıllarca görüşme vs diyenler oluyor ama kaç yaşında olursan ol anneye duyulan ihtiyaç hiç bitmiyor bu ihtiyac somut olarak değil manevi olarak

Çok haklısın çok üzüldüm yazıklar olsun böyle ailelere hiç korkma git evine alışırsın bende korkuyordum ama çare yok sürekli başka yerde kalamazdim korkuyorum ama yapacak bir şey yok dedim TV açık oturdum sabaha kadar uyumadım baya zaman sonra uyudum TV karşısında şimdi TV kapatıp uyuyorum hiç korkmuyorum nereye kadar evini bırakıp gideceksin ki böyle şeylerle de muhatap olmasın arada uğra geç işte.

Konu sahibi hiç korkma aç TV ni al yanına meyveni sebzeni şöyle tekdüze bir dizi aç koltuğa şer yatak çarşaf sabaha kdr yarı uyur uyanik izler uyursun :)

Bakalım bu gece yalnızım şimdilik iyi gidiyor :) demek ki onlar böyle mutlu bende kabullenirim yapacak bir şey yok yalnız değilim eşim var onun ailesi gayet iyi saygılı düşünceli insanlar. Zaten hep böyleydi ki ablam ve sorunlu evliliği odak noktaları. E şimdi aynı yerde oturuyorlar aynı işleri yapıyorlar çocuklarını annem büyüttü onlar öyle hep birlikte iyiler

Konu sahibi hiç korkma aç TV ni al yanına meyveni sebzeni şöyle tekdüze bir dizi aç koltuğa şer yatak çarşaf sabaha kdr yarı uyur uyanik izler uyursun :)
Baya iş çıkardım kendime dolaplarımın içini falan düzelttim yeni açtım dizimi iyiyim şimdilik teşekkür ederim:)

Sende eşine sarıl ama anlatma aileni erkekler belli olmaz yüzüne vurur vurmaz deme insan çih süt emmiş

Ortalığı yıkmalısın ben evlat değil miyim diye

Ortalığı yıkmalısın ben evlat değil miyim diye
Hiç bir işe yaramaz değmez aslında bu konuya da kırıldığımı belli etmeyecektim keskin bi mesafe koyacaktım. Ama elimde olmadan konuşmadan çıktım sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…