Ailem tavırları kırılmakta haksız mıyım?

Öncelikle evli barlı kadınların korkuyorum evde tek kalamıyorum falan demesi çok saçma, yani evlenmeden bu korkunuzu yenmeniz gerekirdi.
Diğer konuda haklısınız, gizli saklı konuşmaları hoş değil. Siz neden babanızla çalışmadınız? Kendiniz çalışıyor musunuz?

Kadına uygun bi iş yapmıyorlar bende üniversite okudum mesleğim var çalışıyorum şuan doğum için evdeyim

Evlendikten sonra durum şu oldu, aynı mahallede evli olan ablam oturuyor ben başka semtte oturuyorum onlar aynı işleri yapıyorlar kafa yapısı olarak da annem ablam daha iyi anlaşır zaten sürekli onların çocuklarıyla hayatıyla ilgilidir e oğulları da var kimse benim kapımda yatmaya gerek duymaz yani :)

Anlamsız bi çıkarım yaptınız benim bebeğim de erkek olacak ama kız olmasını istemiştim annemle kuramadığım anne kız ilişkisini kurmayı hayal etmiştim.

Evet tabi yaklaşık 10 senedir oda çalışıyor. Ama ben saklanınca bozuldum benim sanki gözüm var işte mal mülk istiyecek gibi sorun çıkaracakmışım gibi bi duruma sokuldum
Evlat ayıracaklarını düşünmüyorum. Abi hem iş olarak hem de maddi olarak aileyi enerjisi altına almış..

Anne baba da siz kırılmayın diye biraz size durumları açmak istemiyor olabilirler. Ama bana garip gelen onlar öyle yapabilir siz neden sormaktan, öğrenmekten çekiniyorsuniz. Sonuçta anne, babanız karşınızdakiler.. Şakayla karışık konuşarak gayette öğrenebilirsiniz.

Anlamsız bi çıkarım yaptınız benim bebeğim de erkek olacak ama kız olmasını istemiştim annemle kuramadığım anne kız ilişkisini kurmayı hayal etmiştim.
Muhtemelen anneniz de siz doğmadan önce aynı şekilde hayal ediyordu.lafa gelince herkes çok iyi ama icraata gelince o hayaller unutuluyor.

Evet bekâr gece gündüz demez gider gelir maaş vs de almaz gerçi maaştan fazlasını harcar oda ayrı da :) hesaplar kartlar elindedir Allah var öyle bireysel tatili falan yoktur. Hiç böyle davranmalarına gerek duyacak bir şey de olmadı halbuki kahvaltı masasındaydık bir tek ben vardım yani annem babam abim. Telefonla konuşurken kalktı başka odaya gitti böyle birden kalkınca bende baktım nereye gidiyor diye. Annem böyle dalga geçti güldü bakışımla gözlüklerimle. Nereye gidiyorsunuz diyorum hiçç işleri varmış diyo gerçekten ben bunu atlatamıyorum sanki ben kahve içmeye gelen karşı komşuyum neyi saklıyorsun keşke gelmeseydim

Nereye gittiklerini bile söylemeyen insanlara ne sorucam ki dahil edilmek bahsetmek istemiyorlarsa bende hiç merak etmiyorum açıkçası.

Siz dişinizi gösterin öyle bir duyarlar ki . Siz galiba ben onlara gitmezsem onlar beni unutur gider korkunuzdan sürekli alttan almışsınız . Öyle olmaz merak etmeyin . Arkasını dönen değerli olur .

Babam karısı ne derse öyle davranan birisi zaten :) yok gerçekten bu bana artık büyük ders oldu bir daha gelmem sabah gitmek istiyorum ama işte eşimde hamilesin yalnız kalma aklım kalıyor otur ailenle diyo bilmiyor tabi bir şey

Ne sabırlı bi insansın konu sahibi. Çatlattın beni burda.

Ben senin yerinde olsam şu an arabama atlar evime giderim. Ne olduğunu soran anne babama "bir şey yok ben evime gideyim sonuçta ben bu aileden değilim haliyle burda kalmasam daha iyi olacak sevgili anne babacım" derim. Hem olay çıkmamış olur hem de güzel bir intikam almış olurum.

Evde tek kalmaktan korkman çok anlamsız. Evde korktuğun şey her neyse annenin lafları kadar zarar veremez sana.

Senin için üzüldüm. Allah eşinle ve evladınla ağız tadı ve işinde bol kazanç versin.

Siz dişinizi gösterin öyle bir duyarlar ki . Siz galiba ben onlara gitmezsem onlar beni unutur gider korkunuzdan sürekli alttan almışsınız . Öyle olmaz merak etmeyin . Arkasını dönen değerli olur .
Ya aslında çalışıyorken böyle değildim evdeyim hamileyim öyle pekte arkadaşım yok ondan böyle gidiyim geliyim oldu. İnşallah bebeğim gelsin kendi aileme hayatıma dönerim

Nereye gittiklerini bile söylemeyen insanlara ne sorucam ki dahil edilmek bahsetmek istemiyorlarsa bende hiç merak etmiyorum açıkçası.
Ya sorun.. Bana bu tavrınız garip geldi onlar yabancı değil onlar söylemiyorsa siz sorun.

Amin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Normalde çok fevriyim. Ama gerçekten eşime ailesine belli etmemek için sabır ettim bugün çok zor olsa da bu geceyi geçireyim yarın sabah gidicem evime. Çok yakın değil maalesef evim. Yine giderim bi şekilde ama eşim noldu diye üstüme gelecek. Alttan almam mümkün değil çok zoruma gitti bana yerimi öğrettiler bu sefer gerçekten bir daha ne ararım ne gelirim. Şimdi doğum yapcam yakında zaten hiç anneme güvenmiyorum ki refakatçi olacakmış falan sanki gönülden bakacakmış gibi.

Evet cok can sıkıcı bir durum bence evinizde kalmayı deneyin evet insan tek kalınca ürküyor ama gerekirse tüm ışıkları açık bırak gece tv yi ac ses olsun kendini yanliz hissetme ben esim yokken 1 ayda eve kedi aldim hemen onunla vakit gecirdim ve halada bizimle. ailene de tavrını koy b3nce

bir şekilde evime alışıp bir daha gitmem ben olsam
zaten alışmak zorundasınız
ileride çocuğunuz olsa ne olacak bu sefer de onla mı taşınacaksınız?

eşinize bahsetmeyin bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…