- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.602
- 548
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben ve eşim üniversite mezunuyuz tamam para onlarda bizim maaşlarımızın 4 katı geliri vardır ama ben hiç bir zaman imrenmedim benim olan bana yetti ama sanki onlar biz böyle fakiriz de bu paralarda gözümüz kalır gibi davranıyorlar. Bende onlar için neler düşünüyorken :) çok aptalım yaklasik esnaf gorgusuzlugu, kesin harcayamiyorlardir bir de. ben olsam muhatap olmazdim.
Ailen çok görgüsüz gerçekten. Bir cinnet her şeyi halleder gibi. Gördüğünü düşündüğünü pat pat söyle. İçine dert olacağına söyle onlara dert olsun kuzum.Evet ben ve eşim üniversite mezunuyuz tamam para onlarda bizim maaşlarımızın 4 katı geliri vardır ama ben hiç bir zaman imrenmedim benim olan bana yetti ama sanki onlar biz böyle fakiriz de bu paralarda gözümüz kalır gibi davranıyorlar. Bende onlar için neler düşünüyorken :) çok aptalım ya
Çok yaptım biliyor musun öyle bir psikolojik baskı var ki aslında. Evden ayrıldıkça daha net görüyorum. Olay biz sizin için çalıştık didindik saygısızlık yapıyorsunuz okuttuk emek verdik yemedik yedirdik cart curt. İşte ne konuştuğunu bilmiyorsun fevrisin falan. Halbuki seni onlar o noktaya getirip çıldırtıyor. Yok ama çok haklısın ben aptal gibi her seferinde yaptıklarını unutup kıçlarında dönüyorum annem babam diye. Eş ailesi bir şey yapsa büyütüp büyütüp senelerce başlarına kalkıyorum kendi ailemin yaptığını kapatıyorum iyi oluyor bana yok aklım başıma evlendikten sonra geldi görüyorum bunlarıTatlim silkelen kendine gel. Bak yakinda cocugun olacak boyle gucsuz pasif bir anne mi olmak istiyorsun. Cikar tirnaklarini. Ehhh yeter de baslarim sizin analiginiza babaliginiza alin oglunuzu bi tarafiniza monte edin de vur kapiyi cik. Burda tek sorun mal hakkinda tasarruflari degil. Seni gozune baka baka eziklemeleri asagilamalri buna bile ses etmiyorsun miyyy miyy yavru kedi gibi kendi kendine agliyorsun.
Evle ilgili de endiseleniyorsan saglam kilit sistemi kurdur kamera sistemi kurdur. Otur asagi evinde. Hepimiz hamile kaldik cocuk dogurduk seninki cidden normal degil.
Öyle gerçekten insanın kendine güvenmesi evinin olması kadar güzel bir şey yok lüks olmasın çok olmasın ama benim olsun yarın sabah hazırlanıp gidicem olaysız gitmek istiyorum sonra kendi ruh sağlığımı etkiliyor en iyisi sorun yokmuş gibi sessizce gitmek mesafeli durmakIşığı açıp yatın.
Müzik açın.
Gündüz uyuyun.
Boşverin ne işiniz var başka evde kendi eviniz hep en rahatı
Neden :)Peki siz çocuğunuz olduğunda kızınıza ve oğlunuza adil davranacak mısınız?bence siz de aynı aileniz gibi davranacaksınız.
Ya tamamen kaçırdığını düşünmüyorum özellikle babamda bu yok eminim. Ama annem ve abimde vardır bundan da eminim. Biz zaten 3 kardeşiz en küçükleri benim. Ablam da evli oda kocası esnaf yine durumu ailemden de iyi. Şöyle planlıyordur onlar abim çalıştığı için farkı olacak ama ablayla bana da bırakılacak eşit 3 e bölmez biliyorum. Zaten söz konusu kime ne kalacağı değil büyük haksızlıklar yapacağına inanmıyorum babam en azından yapmaz. Aslında böyle davranarak benim aklımda olmayanları aklıma getiriyorlar.Kendi oz kizindan mal kacirani normal bulamiyorum, cok asiri anlamsiz ve kotucul bir hareket eger durduk yere yapiliyorsa.
Araba zaten mal varlığının 1/4 i yani her şeyi ona yapmış değil tabiki zaten bunu yapacaklarını düşünmüyorum. Takıldığım herkesin de dediği gibi tavır. Onlarda rahat edemem gayet ilgililer aslında ama zaten hamileyim son aydayım yatma kalkma olarak çekinirimBirlikte çalıştıkları için abinizinde payı var arabada, üzerine yapmalarında bi sakınca görmedim ama annenizin üslubunu çok itici buldum. Ayrıca aile arasında gizli saklı mı olur. Yerinizde olsam konuşurdum bu konuyu. Kayın ailenizde kalma durumunuz yok mu, eğer orada rahat edebilirseniz?
Tamam eşinize çaktırmayın yine. Beni üzdüler demenize gerek yok. Artık kendi evimde kalmaya alışmam lazım falan deyin. Ay kendi evinizde kalmak için kimseye açıklama yapmayacaksınız tabiki.Her seferinde ağlayarak dönüyorum zaten hiç gelmemem gerekiyorda işte hem korkuyorum hemde eşime belli etmemeye çalışıyorum yarın sabah giderim evime çabuk unutmak kin beslememek ne aptalca ne zaman gelsem mutlaka geriliyorum öyle gidiyorum
Aynı benimkiler. Para yönünden yaparlar, gezme tozma da yaparlar. Annem oğlu ile gelini geziyorsa bana söylemek istemez. Ağzının ucuyla söyler. Hııı öyle 1 günlüğüne gittiler falan. Bi yandan da kıskandırmak ister özellikle çocuk konusu ben geçen sene bi ölü doğum yaptım gelini şimdi yine hamileymiş annemin bana telefonda haber verişini duysaydınız şok olurdunuz. Alıştım artık. Üzülüyorum ama onlar hep öyle değişmeyecek. Ben kendi hayat gailemde koşturup duruyorum kimseyi kıskanacak halim yok.Evet ben ve eşim üniversite mezunuyuz tamam para onlarda bizim maaşlarımızın 4 katı geliri vardır ama ben hiç bir zaman imrenmedim benim olan bana yetti ama sanki onlar biz böyle fakiriz de bu paralarda gözümüz kalır gibi davranıyorlar. Bende onlar için neler düşünüyorken :) çok aptalım ya
Senin gelinmiş benimde abla faktörü var aynısınınAynı benimkiler. Para yönünden yaparlar, gezme tozma da yaparlar. Annem oğlu ile gelini geziyorsa bana söylemek istemez. Ağzının ucuyla söyler. Hııı öyle 1 günlüğüne gittiler falan. Bi yandan da kıskandırmak ister özellikle çocuk konusu ben geçen sene bi ölü doğum yaptım gelini şimdi yine hamileymiş annemin bana telefonda haber verişini duysaydınız şok olurdunuz. Alıştım artık. Üzülüyorum ama onlar hep öyle değişmeyecek. Ben kendi hayat gailemde koşturup duruyorum kimseyi kıskanacak halim yok.
Konunuzu sabote etmedim inşallah. Kendimi anlattım ama çok benzettim ondan
Bi anne bunu nasıl yapar evladına kusura bakmayın lütfen aklım almıyor.Aynı benimkiler. Para yönünden yaparlar, gezme tozma da yaparlar. Annem oğlu ile gelini geziyorsa bana söylemek istemez. Ağzının ucuyla söyler. Hııı öyle 1 günlüğüne gittiler falan. Bi yandan da kıskandırmak ister özellikle çocuk konusu ben geçen sene bi ölü doğum yaptım gelini şimdi yine hamileymiş annemin bana telefonda haber verişini duysaydınız şok olurdunuz. Alıştım artık. Üzülüyorum ama onlar hep öyle değişmeyecek. Ben kendi hayat gailemde koşturup duruyorum kimseyi kıskanacak halim yok.
Umarım eşin öğrenmez bunları o zaman.Öğrenirse çekeceğin var aynılarını yaşayabilirsin.Bundan sonra eş ailesine karşı bence daha dikkatli davran benceÇok yaptım biliyor musun öyle bir psikolojik baskı var ki aslında. Evden ayrıldıkça daha net görüyorum. Olay biz sizin için çalıştık didindik saygısızlık yapıyorsunuz okuttuk emek verdik yemedik yedirdik cart curt. İşte ne konuştuğunu bilmiyorsun fevrisin falan. Halbuki seni onlar o noktaya getirip çıldırtıyor. Yok ama çok haklısın ben aptal gibi her seferinde yaptıklarını unutup kıçlarında dönüyorum annem babam diye. Eş ailesi bir şey yapsa büyütüp büyütüp senelerce başlarına kalkıyorum kendi ailemin yaptığını kapatıyorum iyi oluyor bana yok aklım başıma evlendikten sonra geldi görüyorum bunları
Ya esirgemezler genel olarak annem cimridir ama sadece kültür ne gerekiyorsa onu yapar evlenirken çeyiz aldılar mesela kına nişan yaptılar ama adet diye yapar. Ben bekârken de mesela hep işte uygun yollu telefon alınır abim hep ayfon kullanır gibi. Bende zaten şey piskolojisi var hep sanki yükmüşüm gibi. Ya aslında o kadar detay var ki üniversite bittikten sonra kpss çalışmak istemiştim annem biz sana bakmak zorunda değiliz çalış ya da evlen falan derdi. Hani ailemin durumu iyi olmasına rağmen hep bi yokluk içindeymişim gibi yaşardım.Peki sizin 4 katı gelırleri varya
Mesela ogullarına arabayı vermişler
Tamam calısıyor edıyor ama yıne fazlada neyse
O gelırle senı gorup sana ev esyası ne bıleyım kucuk bır takı yada herhangı gelırlerıne gore hedıye alırlarmı
O kazandıkları parayla sanada bıseyler yaparlarmı
Allah size de sağlıcakla evlatlar nasip etsin inşallah.Aynı benimkiler. Para yönünden yaparlar, gezme tozma da yaparlar. Annem oğlu ile gelini geziyorsa bana söylemek istemez. Ağzının ucuyla söyler. Hııı öyle 1 günlüğüne gittiler falan. Bi yandan da kıskandırmak ister özellikle çocuk konusu ben geçen sene bi ölü doğum yaptım gelini şimdi yine hamileymiş annemin bana telefonda haber verişini duysaydınız şok olurdunuz. Alıştım artık. Üzülüyorum ama onlar hep öyle değişmeyecek. Ben kendi hayat gailemde koşturup duruyorum kimseyi kıskanacak halim yok.
Merhaba , öncelikle üzüldüm. Sizin durumunuz onların varliklarinda gozunuzun olması değil ki zaten normal de onlar siz diye bir şey yok hepiniz bir ailesiniz neden böyle bir ayrıma gidiliyor. Anneniz masada bizim aile işimiz diyerek sizi ayirdiysa abimiz babanız sessiz kalıp açıklama yapmadan evden çıkıp gidip işleri hallettilerse bu iş alenilesmistir üzgünüm.. siz sustukça ve içinize attıkça o evde varlığınızi kabul edecekler ilk sesinizi çıkardığınizda tahminimce kendilerince belirledikleri yerinizi gösterecekler. Fobi boyutunda değilse evde kalma işini çözmeye bakın. Veya kayinailenizde kalinYa esirgemezler genel olarak annem cimridir ama sadece kültür ne gerekiyorsa onu yapar evlenirken çeyiz aldılar mesela kına nişan yaptılar ama adet diye yapar. Ben bekârken de mesela hep işte uygun yollu telefon alınır abim hep ayfon kullanır gibi. Bende zaten şey piskolojisi var hep sanki yükmüşüm gibi. Ya aslında o kadar detay var ki üniversite bittikten sonra kpss çalışmak istemiştim annem biz sana bakmak zorunda değiliz çalış ya da evlen falan derdi. Hani ailemin durumu iyi olmasına rağmen hep bi yokluk içindeymişim gibi yaşardım.