Ailem Sevgilimi Onaylamıyor

Bu özelliklerde biri ile ailem ısrarla evlenmemi istiyor, evlenmezsem beni reddedecekler deseydiniz yine de karşı çıkın derdik burada.

Bir de bu kişi için bir de oturup ailenizi mi karşınıza alıyorsunuz?

1) Aldatılmanızdan önce ayrılmışsınız yani mutsuzluk varmış
2) Aldatılmışsınız, bir de öğrendikten sonra oturup barışmışsınız
3) Öğrenim denk değil, gelir denk değil. Bunlar hiç de önemsiz şeyler değil, şimdiye kadar ortak fatura ödediniz mi?
4) Ailenle uğraşamam demiş yani beyefendi ayağına sizi istiyor.

Bu arada aldattığı için sizden özür diledi mi, tekrar olmaması için neler yapacağını söyledi? Yoksa “oldu birşeyler” diyip üstü kapatıldı mı?

İnanın şu anda bile aldatılıyor olabilirsiniz, oturup ailenizi eleştireceğinize lütfen kendinize bir bakın. Bir hanımefendinin standartları bu kadar düşük olmamalı.

Ayrılırım bir kere aldatan hep aldatır. Böyle bir adam için aileni karşına alma pişman olursun

Ailen seni aldattığı için karşı çıkıyorsa sonuna kadar haklı senin üzülmeni istemezler bir daha siz beraber olsanız bile aileniz hep soğuk davranıcaktır çünkü kafalarında soru işareti bırakmış bir kere, bence sende iyice bir düşün…

Merhaba kızlar.Benim 4 senedir tanıdığım birisi var.Sevgili olduk, beni aldattığını ayrıldıktan sonra öğrendim o ara mutsuzdum anneme bir sevgilimin olduğunu ama beni aldattığını söyledim annem de artık tekrar olma seni üzmüş, aldatmış dedi.Aradan bir kaç ay geçti biz barıştık ama aileme söylemedim.Annem takipleştiğimi gördü çocukla barıştığımızı anladı, sil onu, dengin değil bak sen üniversite okuyorsun falan dediler, olaylar o zaman koptu zaten.Annem çocukla konuştu numarasını almış, baya hararetli bir konuşma olmuş daha sonradan babam da konuştu çocukla ve biraz tehdit vari konuşmuş işte kızımı bırak, bırakmazsan kötü olur gibisine.Çocuk şu an bir işte çalışıyor, ben üniversite okuyorum 1 senem kaldı, denk değilsiniz muhabbeti yapmışlar çocuğa.Babam küfür etmiş.Yani çok üzülüyorum ben, çocuğu seviyorum ama ailem istemiyor hatta annem bu olaylardan beri konuşmuyor benimle, ne yapacağımı bilmiyorum.Çocuğun ailesi çok iyi bu durumlardan haberdar üzülüyorlar, elimden sadece dua etmek geliyor.Çocuk hatta bana seni seviyorum ama ailenle uğraşamam ben dedi.Hem annem hem babam baskı kurdular benim üstüme yani ikisi çocukla konuştu telefonda, yüzünü görse tanışsa tamam dicem ama kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorlar.Annem hata sormuş tanışmak istemedin mi bizimle diye o da demiş x( ben) sizden korktuğunu söyledi o yüzden erteledik hep.Annem de demiş korkmak bu mu.Ama biliyordum bilmiyorum önceden tanıştırsam annem ya yine istemezdi, ya da erken bak üniversite okuyorsun dedi önümüze engel koyardı.Ben 23 o 26 yaşında bilmiyorum, siz benim yerimde olsanız napardınız? Babam dün konuştuk bana halen görüşmüyorsun dimi bak ona da dedim duymayayım diyor.
Aldatılma olayını evli olmamanıza rağmen nasıl sindirebildiniz.(evli olsak bile sindirilemez yani) Evli olursunuz colugunuz cocugunuz olur katlanmak zorunda kalırsınız bu biraz da olsa anlaşılabilir diyelim ama bir kez yapan daha da yapar bazı şeylerin affı olmamali. Önce okulunuzu bitirin mesleginizi elinize alın evlilik yapılır hem karsiniza daha düzgün kendini yetiştirmiş aldatmayan birileri çıkacaktır. Hayatınızı yanlış yapanların üzerine kurmayın

Aileniz çok uğraşmasına rağmen elle tutulur bir özelliğini bulamamış demek ki. Daha tanışmadan diyorsunuz bir de tanışsalar ne olacaktı yakışır benim aslan damadıma bi kere daha aldat mı diyecekler. Paşam bir de ailenizle uğraşamazmış. Böyle ters yapınca iyi oluyorlar heralde. Saadetime mani oluyorlar deyin bir de isterseniz

Kimse mükemmel değiliz ama bana gelip bak kızım seni aldattı ondan istemiyorum demiyorlar.Maddiyatı, öğrenim durumunu öne sürüyorlar.Sizin dediğiniz gibi söyleseler açıklama yaparım ama maddiyat yok öğrenim durumu.. Yani onlar da neyi istemediklerini bilmiyorlar.
Maddiyat ve öğrenim durumu önemsiz yani öyle mi ?

Kafa olarak anlaşıyoruz, zaten kaç senedir tanışıyoruz artık karakterlerimizi az çok biliyoruz.
Sizi bir defa aldatan yine aldatır.
Çok geç olmadan ailenizi dinleyin.
Ve genelde ailelerin istemediği evlilikler hüsranla sonuçlanıyor.
Ayrıca bu kişi size çok değer verseydi aldatmazdı.
Yazıktır çok gençsiniz yakmayın kendinizi.

23 yaşında henüz okurken evlilik falan düşünmeyin bence. Kaldıki karşınızdaki kişi doğru insan değil. Sizi aldatan birine nasıl güvenebiliyorsunuz? Üstelik onun için ailenizi karşınıza alıyorsunuz.

Seni gerçekten seven biri aileni çekemem diyip ayrılma konusunu açmaz, ne olursa olsun senden vazgeçmeyi göze alamazdı. Seven zaten aldatmazdı da… ailenin dediği şeyler de cabası, lütfen mantıklı düşünmeye çalış…

Merhaba kızlar.Benim 4 senedir tanıdığım birisi var.Sevgili olduk, beni aldattığını ayrıldıktan sonra öğrendim o ara mutsuzdum anneme bir sevgilimin olduğunu ama beni aldattığını söyledim annem de artık tekrar olma seni üzmüş, aldatmış dedi.Aradan bir kaç ay geçti biz barıştık ama aileme söylemedim.Annem takipleştiğimi gördü çocukla barıştığımızı anladı, sil onu, dengin değil bak sen üniversite okuyorsun falan dediler, olaylar o zaman koptu zaten.Annem çocukla konuştu numarasını almış, baya hararetli bir konuşma olmuş daha sonradan babam da konuştu çocukla ve biraz tehdit vari konuşmuş işte kızımı bırak, bırakmazsan kötü olur gibisine.Çocuk şu an bir işte çalışıyor, ben üniversite okuyorum 1 senem kaldı, denk değilsiniz muhabbeti yapmışlar çocuğa.Babam küfür etmiş.Yani çok üzülüyorum ben, çocuğu seviyorum ama ailem istemiyor hatta annem bu olaylardan beri konuşmuyor benimle, ne yapacağımı bilmiyorum.Çocuğun ailesi çok iyi bu durumlardan haberdar üzülüyorlar, elimden sadece dua etmek geliyor.Çocuk hatta bana seni seviyorum ama ailenle uğraşamam ben dedi.Hem annem hem babam baskı kurdular benim üstüme yani ikisi çocukla konuştu telefonda, yüzünü görse tanışsa tamam dicem ama kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorlar.Annem hata sormuş tanışmak istemedin mi bizimle diye o da demiş x( ben) sizden korktuğunu söyledi o yüzden erteledik hep.Annem de demiş korkmak bu mu.Ama biliyordum bilmiyorum önceden tanıştırsam annem ya yine istemezdi, ya da erken bak üniversite okuyorsun dedi önümüze engel koyardı.Ben 23 o 26 yaşında bilmiyorum, siz benim yerimde olsanız napardınız? Babam dün konuştuk bana halen görüşmüyorsun dimi bak ona da dedim duymayayım diyor.
1 sizi aldatmış daha önce.
2 seviyorum ama ailenle uğraşamam diyor.
Sen şuan ailenle aranı bozuyorsun onun için. Ama o böyle bir savaşa girecek kadar güçlü değil. Yada seni savaşmaya değer görmüyor.
Bazen aileler saçma sebeplerden olmaz diyor gençlerin önüne engel çıkarıyor. Ama burda anneniz bence aldatılmanızı göz önünde bulunduruyor.
Sizin için en iyi kararı siz verirsiniz tabiki.
Tek diyeceğim 1 kez aldatan tekrar aldatır.

Aileniz hakli. Aldatan birine guvenmek zaten başli başlina hayatin hatasi. Dusunsene seninle konuşurken başkasiyla da konuşmuş. Yorgunum gorusmeyelim dedigi zaman başkasiyla gorusmuş. Yani aldatmak bir kaç saniyelik gonul kaymasi degil. Içinde insani salak yerine koymak var. Ve gozunun içine baka bilmek. ailenle de uğraşamam demiş. Bağrina taş bas ayril derim. Yoksa ailemin yanina donmeye yuzum yok, onlar beni uyarmişdiyla başlayan cumle kurarsin ilerde. Peri masalinda degiliz. Ailene kafa tutacak kadar buyuk aşk yaşadigini sanmiyorum.

Kimse mükemmel değiliz ama bana gelip bak kızım seni aldattı ondan istemiyorum demiyorlar.Maddiyatı, öğrenim durumunu öne sürüyorlar.Sizin dediğiniz gibi söyleseler açıklama yaparım ama maddiyat yok öğrenim durumu.. Yani onlar da neyi istemediklerini bilmiyorlar.

Ailenin neyi nasıl dediğini sorgulaman saçma değil mi artık?
Adamın seni neden aldattığını bu kadar sorguladın mı acaba.
Evet maddiyat öğrenim durumu önemli şeyler. Daha okuyormuşsun.
Aldatılmayı kabul etmem için sanırım adamın bir sürü artısı olması lazım. Bu adam her yönden fail vermiş yavrum.
Normalde ailelere kızarım karıştıkları zaman çocuklarının evleneceği insana ama senin ailen haklı maalesef.

Bir de dikkatimi çekti insan sevgilisinden çocuk diye bahseder mi yahu. Seviyor musun bu adamı gerçekten?

Aileniz hakli, karsinizdaki kişinin hiç olur yanı yok. Maddiyat, eğitim az şeyler değil ve ustune sizi aldatmiş.

Bu arada babanizin küfür etmesi çoook ayıp bir şey ben bu kismi okurken takildim yani, o cocugun da biraz gururu olsa sizinle direkt ayrilirdi. Hem aldatiyor, hen gururu yok bundan hiç bir sey olmaz.

Bir sevgilim geldi aklima bu muhabbetleri okuyunca. Bir gun tartismistik, tartistiktan sonra babasi beni arayip "oğlumu aglatma" diye kizmişti sanirim biraz (hakaret, kufur etmemisti)
O gün ayrilmayacaktim ama sirf babasinin o konuşmasindan dolayi telefonu kapatir kapatmaz bir mesajla ayrilmiştim cocuktan.

X