Ailem Sevgilimi Onaylamıyor

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
Merhaba kızlar.Benim 4 senedir tanıdığım birisi var.Sevgili olduk, beni aldattığını ayrıldıktan sonra öğrendim o ara mutsuzdum anneme bir sevgilimin olduğunu ama beni aldattığını söyledim annem de artık tekrar olma seni üzmüş, aldatmış dedi.Aradan bir kaç ay geçti biz barıştık ama aileme söylemedim.Annem takipleştiğimi gördü çocukla barıştığımızı anladı, sil onu, dengin değil bak sen üniversite okuyorsun falan dediler, olaylar o zaman koptu zaten.Annem çocukla konuştu numarasını almış, baya hararetli bir konuşma olmuş daha sonradan babam da konuştu çocukla ve biraz tehdit vari konuşmuş işte kızımı bırak, bırakmazsan kötü olur gibisine.Çocuk şu an bir işte çalışıyor, ben üniversite okuyorum 1 senem kaldı, denk değilsiniz muhabbeti yapmışlar çocuğa.Babam küfür etmiş.Yani çok üzülüyorum ben, çocuğu seviyorum ama ailem istemiyor hatta annem bu olaylardan beri konuşmuyor benimle, ne yapacağımı bilmiyorum.Çocuğun ailesi çok iyi bu durumlardan haberdar üzülüyorlar, elimden sadece dua etmek geliyor.Çocuk hatta bana seni seviyorum ama ailenle uğraşamam ben dedi.Hem annem hem babam baskı kurdular benim üstüme yani ikisi çocukla konuştu telefonda, yüzünü görse tanışsa tamam dicem ama kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorlar.Annem hata sormuş tanışmak istemedin mi bizimle diye o da demiş x( ben) sizden korktuğunu söyledi o yüzden erteledik hep.Annem de demiş korkmak bu mu.Ama biliyordum bilmiyorum önceden tanıştırsam annem ya yine istemezdi, ya da erken bak üniversite okuyorsun dedi önümüze engel koyardı.Ben 23 o 26 yaşında bilmiyorum, siz benim yerimde olsanız napardınız? Babam dün konuştuk bana halen görüşmüyorsun dimi bak ona da dedim duymayayım diyor.

yaşın mantıklı düşünmek için küçük bence,evlilik hiç kolay değil...bu arada cocuk ne iş yapıyor? ve kafa yapısı olarak anlaşıyormusunuz?

Merhaba kızlar.Benim 4 senedir tanıdığım birisi var.Sevgili olduk, beni aldattığını ayrıldıktan sonra öğrendim o ara mutsuzdum anneme bir sevgilimin olduğunu ama beni aldattığını söyledim annem de artık tekrar olma seni üzmüş, aldatmış dedi.Aradan bir kaç ay geçti biz barıştık ama aileme söylemedim.Annem takipleştiğimi gördü çocukla barıştığımızı anladı, sil onu, dengin değil bak sen üniversite okuyorsun falan dediler, olaylar o zaman koptu zaten.Annem çocukla konuştu numarasını almış, baya hararetli bir konuşma olmuş daha sonradan babam da konuştu çocukla ve biraz tehdit vari konuşmuş işte kızımı bırak, bırakmazsan kötü olur gibisine.Çocuk şu an bir işte çalışıyor, ben üniversite okuyorum 1 senem kaldı, denk değilsiniz muhabbeti yapmışlar çocuğa.Babam küfür etmiş.Yani çok üzülüyorum ben, çocuğu seviyorum ama ailem istemiyor hatta annem bu olaylardan beri konuşmuyor benimle, ne yapacağımı bilmiyorum.Çocuğun ailesi çok iyi bu durumlardan haberdar üzülüyorlar, elimden sadece dua etmek geliyor.Çocuk hatta bana seni seviyorum ama ailenle uğraşamam ben dedi.Hem annem hem babam baskı kurdular benim üstüme yani ikisi çocukla konuştu telefonda, yüzünü görse tanışsa tamam dicem ama kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorlar.Annem hata sormuş tanışmak istemedin mi bizimle diye o da demiş x( ben) sizden korktuğunu söyledi o yüzden erteledik hep.Annem de demiş korkmak bu mu.Ama biliyordum bilmiyorum önceden tanıştırsam annem ya yine istemezdi, ya da erken bak üniversite okuyorsun dedi önümüze engel koyardı.Ben 23 o 26 yaşında bilmiyorum, siz benim yerimde olsanız napardınız? Babam dün konuştuk bana halen görüşmüyorsun dimi bak ona da dedim duymayayım diyor.
Kulaktan dolma bilgiler dediğiniz, sizi aldarmış, olması mı, bu gerçek bir olay ve siz kendiniz annenize anlatmışsınız zaten. Sizi aldatmış olan biriyle birliktesiniz ancak ailenizin istemiyor oluşunu dert ediyorsunuz bu biraz tuhaf. Aileniz neden istemiyor mesela bu, kısmı bir şekilde atlıyor olabilir misiniz? Soruyu sorup cevabı birkaç kez sesli tekrar ederseniz faydası olabilirmi acaba gerçekçi bakmanız, için?

Yani öyle bir anlatmışsın ki çocuk aslında mükemmel biri ufacık bir hata yaptı, ailen de çok çirkefler ve sizin mutluluğunuza mani olmak istiyorlar gibi olmuş.

Yahu çocuk aldatmış seni. İstememeleri çok normal. O kadar haklılar ki bir de seni kurtarmak için ne kadar çaba sarf ediyorlar. Ama işte bile bile batmak isteyen insana naparsan boş.

Yani öyle bir anlatmışsın ki çocuk aslında mükemmel biri ufacık bir hata yaptı, ailen de çok çirkefler ve sizin mutluluğunuza mani olmak istiyorlar gibi olmuş.

Yahu çocuk aldatmış seni. İstememeleri çok normal. O kadar haklılar ki bir de seni kurtarmak için ne kadar çaba sarf ediyorlar. Ama işte bile bile batmak isteyen insana naparsan boş.
Kimse mükemmel değiliz ama bana gelip bak kızım seni aldattı ondan istemiyorum demiyorlar.Maddiyatı, öğrenim durumunu öne sürüyorlar.Sizin dediğiniz gibi söyleseler açıklama yaparım ama maddiyat yok öğrenim durumu.. Yani onlar da neyi istemediklerini bilmiyorlar.

Kimse mükemmel değiliz ama bana gelip bak kızım seni aldattı ondan istemiyorum demiyorlar.Maddiyatı, öğrenim durumunu öne sürüyorlar.Sizin dediğiniz gibi söyleseler açıklama yaparım ama maddiyat yok öğrenim durumu.. Yani onlar da neyi istemediklerini bilmiyorlar.
Aldatmış işte bunun neyini açıklayacaksın ki? ayrıca bu mesajından sonra ailene daha fazla hak verdim. Öğrenim durumu ve maddiyat önemsiz şeyler mi sanıyorsun? Sadakatsiz, senden hem sosyal hem ekonomik olarak aşağıda olan birini istememelerinden daha doğal bir şey yok. Şu devirde maddiyat olmadan nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz

Aldatmış işte bunun neyini açıklayacaksın ki? ayrıca bu mesajından sonra ailene daha fazla hak verdim. Öğrenim durumu ve maddiyat önemsiz şeyler mi sanıyorsun? Sadakatsiz, senden hem sosyal hem ekonomik olarak aşağıda olan birini istememelerinden daha doğal bir şey yok. Şu devirde maddiyat olmadan nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz
Mesaj attım size bakabilir misiniz

Annen baban uygun görmediyse bir sebebi var ama kızım yok sen onları dinleme hemen evlendikten sonra hemen hamile kal kesin düğün de yapmaz ucuz olsun diye bana kaç der se de onu sevdiğin için ona kaçarsın ondan sonra aşk bitince başlar kavgalar dul ve çocuklu baba evine dönersin sonra 2 koca ondan da bir çocuk hayatın pek düzgün gitmez verdiğin karar yanlış olunca anneler bilir uygun olmayanı aşk aşk seviyorum bunları çok duyduk denk değilsiniz annen bunu anlamış ama senin anlaman için dul kalman gerek demek ki

Gencecik kızsın etrafındaki herkes bitti seni aldatana mı kaldın? Şu adam için ailenle yüz göz olmaya değer mi? Aldatılmışsın ya ötesi var mı? ailen bunla ol diye yalvarsa bi yürüyün gidin demen lazım.
Yok ya kızlarımızda da sıkıntı var bizim. Şimdi bu herif seni bi daha aldatsa ki bence aldatacak suçlu değil.

Kulaktan dolma bilgiler dediğiniz sizin söyledikleriniz anne baba neden kızını aldatan bir adama güvensinler ki. Bir kere aldatmış devamı gelmeyeceğini ne malum sonuçta sizde ayrılınca öğrenmişsiniz

Ailen ,onun seni aldattığını biliyor.bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

Bir anne olarak bende kızımı aldatan biriyle evlensin istemezdim. Kızım gelip biriyle evlenmek istiyorum dediğinde bende eğitim durumunu maddi durumunu öğrenmek isterdim geleceği için.

3 şey söylemem lazım.

1. Sizi aldatmış birisine nasıl güveneceksiniz ileride. Aynı şeyi yapma ihtimali yüksek.

2. Seni seviyorum ama ailenle uğraşamam demiş. Bu tip insanla kesinlikle birlikte olmazdım. Çünkü ailene saygısı olmayan adam ileride ilişkinizi çok zedeleyecektir.

3. Ailen onaylamıyorsa çok sevsen bile bir düşün ilişkinizin artı ve eksilerini. Çünkü ailen senin aşktan göremediğin bazı hususları görür yada hisseder. Ailenin sözlerini dikkate bir daha al.

Dünyada adam mı kalmadı da hem aldatıldığın adamı affediyosun bi de üstüne üniversite okumamış birinin maaşını yemene izin veriyosun

Yokluktasın galiba

Bir defa aldatan yine aldatır. Miden nasıl alıyor yahu seninleyken başkasına dokunmuş, başkasından zevk almış birini? Sen aynısını yapsan o affeder miydi? Ben söyliyim asla affetmezdi.

Az gururun olsun ya.

Milletin burun kıvırıp istemediği adama sen kendini paspas ediyosun.

X