• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ne yapmaya çalışıyor ?

Benim görümcem evlenmek istediginde babasi karsi cikmis "vermem seni ona cok istiyorsan kac beni ilgilendirmiyor" diye.. görümcem de "senin rizan olup beni verene kadar kacmicam"diyip durmus. Sonunda babasi razi olmus ve simdi en sevdigi damadi o.

Eger ailenin giciklik olsun diye öyle yaptigini düsünüyorsan sevgilinden vazgecme. Ablan, teyzem halan vs varsa büyük olarak onlara ac konuyu onlar konussun anne babanla.

Annenin psikolojik sorunları var, bir önceki konunda da bunu demiştim.
Normal bir anne bu şekilde davranmaz, çünkü mantıklı davranmıyor.
Senin geleceğini, çıkarlarını ve mutluluğunu düşünmesi gerekirken çocukça davranıyor.
Bu yüzden kendi hisleriniz ve aklınız ile davranmanız gerekiyor.

Babanız makul bir insan ise, alıp karşınıza konuşun durumları.
Annenizin bu yaptıklarının ne kadar mantıksızca ve çocukça olduğunu anlatın.
Nihayetinde babanızda annenizin kapasitesini bilen bir adamdır, kaç senelik evliler sonuçta.

Körü körüne hayatınızı başkasının yönetmesine izin vermeyin.

Annenin psikolojik sorunları var, bir önceki konunda da bunu demiştim.
Normal bir anne bu şekilde davranmaz, çünkü mantıklı davranmıyor.
Senin geleceğini, çıkarlarını ve mutluluğunu düşünmesi gerekirken çocukça davranıyor.
Bu yüzden kendi hisleriniz ve aklınız ile davranmanız gerekiyor.

Babanız makul bir insan ise, alıp karşınıza konuşun durumları.
Annenizin bu yaptıklarının ne kadar mantıksızca ve çocukça olduğunu anlatın.
Nihayetinde babanızda annenizin kapasitesini bilen bir adamdır, kaç senelik evliler sonuçta.

Körü körüne hayatınızı başkasının yönetmesine izin vermeyin.
Bu yasıma kadar hep alttan aldığım icin anlaşabildim zaten annemle yoksa anlaşması çok zor bir insan babamla konuşsam bir ise yaramaz ki annemden korktuğu icin kendi annesi ve babası ile gizli gizli görüşür kendisi çevresindeki herkesi yönetmek istiyor annem

O kadar yorum icinde benim yorumu gorebilir misin bilmemde. Sevgiline gercekleri yavas yavas anlat derim. Annenin huyu degismez ola ki izni oldu bu sefer baska seylerde otorite kurmak isteyecek ve sen daha cok zor durumda kalacaksin. Evde ne var ne yok gidip soyle demiyorum ama nereye kadar gercegi saklayacaksin ?

O kadar yorum icinde benim yorumu gorebilir misin bilmemde. Sevgiline gercekleri yavas yavas anlat derim. Annenin huyu degismez ola ki izni oldu bu sefer baska seylerde otorite kurmak isteyecek ve sen daha cok zor durumda kalacaksin. Evde ne var ne yok gidip soyle demiyorum ama nereye kadar gercegi saklayacaksin ?
Haklısın ama onada seni çok sevdim ben dedi şimdi seni istemiyor diyemem ki benim annem dengesiz demek gibi bisey bu

Ayrıca ben tamam ayrılıyım bir ömür mutsuz oluyum ama sen mutlu ol anne dedim. Tabi ayrılacaksın bizim istemediğimizi söylemeyeceksin ama kendim istemiyorum diyeceksin diye baskı yapıyor bu seferde

Ben de ailemle böyle sorunlar yaşayarak evlendim, üç yıllık evliyim çok mutluyum ama askerlik ve okul gerçekten sorun olur, biraz beklemeniz daha doğru, bu kadar belirsizlik evlilik hayatını kötü etkiler.

Haklısın ama onada seni çok sevdim ben dedi şimdi seni istemiyor diyemem ki benim annem dengesiz demek gibi bisey bu

Ayrıca ben tamam ayrılıyım bir ömür mutsuz oluyum ama sen mutlu ol anne dedim. Tabi ayrılacaksın bizim istemediğimizi söylemeyeceksin ama kendim istemiyorum diyeceksin diye baskı yapıyor bu seferde
Iki secenegin var ya ailene rest cekeceksin ( evi terket falan degil. Ailemseniz arkamda durmak zorundasiniz falan) ikinci secenek mutsuz olmak ayrilmak

Back