• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem mi eşim mi...............

Diyebileceğim tek şey keşke daha önce ailenin sözünü dinleseydin biz çocuklar biraz gerçekleri geç görüyoruz ama ailelerimiz gerçekten görüp bizleri uyarıyorlar ama nafile..
yaşadıklarına çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını versin ama ne yap ne et aileninde gönlünü al :(
inşallah eşin de tekrar yanıltmaz seni ve bayramda ailenin yanına götürür :)

bence bayrama eşinle git ailen senin mutlu olduğunu görürse onlarda mutlu olur her insan hata yapar önemli olan değişmektir bir şans daha ver inşallah herşey düzelir

bende aynen senin gibi düşünüyorum canım çok teşekkür ederim yazdıkların için...her evliliğe bir şans vermeye değer belkide...

yaşadıklarına gerçekten üzüldüm inşallah herşey yoluna grer.

bak eşinde herşeyi anlamış düzelmiş. bayramdada ailenin yanına gitmek istiyo. senin şimdi yapacağın şey eşinle konuş. ailenin tutumunu nekadar üzüldüğünü bilsin oraya gidince sabırlı bi şekilde davransın ve onları inandırsın. bir şnas istesin. herşey eşinde bitiyo eğer ailenin karşısına geçip kendini affettirmek evlliğinizi kurtarmak için uğraşmaz yada bunu kabul bile etmez. en ufak tepkide ailen karşısında köpürürse. yada orda iyi davranıp iki gün sonra yüzüne bunu vurursa hiç durma boşa derim ben. ama imdilik düzelir gibi gözüküyo.

yani şu andan sonra top eşinde. ailenle aranı düzeltecek olan o. oraya gidince ben bişey konuşmıycam sen düzelteceksin bu durumu dersin. inşallah düzelir herşey

çok teşekkür ediyorum canım yazdıkların için...evet artık herşey eşime bağlı ve ben aralıklarla eşimle görüşüyorum bu konuyu...dün yine görüştük ve bayramda gelmeyeceksen yada istemiyorsan bana baştan söyle dedim o da gideriz canım neden gitmeylim dedi şimdi bekliyorum sadece...

şimdi biraz ağır olacak ama sen başta yanlış yapmışsın. bence başta ailem mi sevgilim mi diye soracaktın. gencecik kızsın başından 2 evlilik geçmiş adamla evlenmeye kalkmışsın. üstelik yanlışlarını hatalarını ailesinin tavırlarını başta gördüğün halde bile bile lades demişisn. nasıl bir gözü kör etmiş bir aşkmış bu gerçekten anlayamadım. insan evleneceği gunun hayalını kurar herşey noksansız olsun isterken sen afedersin demiiisnya dul kadınlar gibi evlendim diye... buna meydan veren sen olmuşsun canım...
gelelim şimdiye.....
şimdi ise evliliğin duzene girdiyse eğer bu saatten sonra yuvanı yıkma. ailene duzeldiğinizi göster. eğer herşey yolunda diyorsan tabı. ama tersi durumunda hiç düşünme sana destek olan bir ailen varken bir dakıka bile durma sana saygı göstermeyen birinin yanında

ben en baştan olayların böyle olacağını bilmiyordum bıçak kemiğe dayandıktan sonrada ok yaydan çıkmıştı artık...hiçbir genç kız bu şekilde olsun istemezdi bu şekilde evlenmeyi...bende istemezdim...ailem mi sevgilim mi demen gerek demişsinnn şuan benim sevgilim değil resmi nikahlı eşim...

Her konu açıldığında birşeyler bitmiş olmuyor ki, aklımız karışıyor, fikir istiyoruz açıyoruz konuyu...
Aileyle eş arasında kalmak çok zor, şunu da bilmen gerekiyor; şu an aranız çok iyi ama hayat bu bir sürü sorun yaşıyoruz. Tartışmalarınız kavgalarınız olacak. O zaman keşke ailemi dinleseydim dememelisin, dersen daha çok üzülürsün. Vereceğin kararda ardına bakmaman gerekir. Eğer eşinle mutlu olacağına inanırsan devam et, ailesine tekrar yakınlaşmayacağına emin olmalısın. En azından ikna olmalısın, yine sıkı fıkı olurlarsa sana yansıyacaktır. Seni mutlu edebileceğine inanmıyorsan da boşver, arkanda dağ gibi ailen var, yaşın çok küçük zaten...Belki bayramdan sonra eşinin tavrına göre daha net karar verebilirsin. Umarım alacağın karar seni mutlu eder...

çok teşekkür ederim evet hayatta yaşadıklarımız bizlerden bişeyler götürüyor...bazen mutlu bazen hüzünlü oluyoruz ama şu bir gerçekki yaşananlar ne olursa olsun hayat devam ediyor...bayram sonrasına bakıyorum ben şimdi ailesiyle görüşebilir benim için sorun değil ama bana yansıtmasın yeter o konuda şuana kadar iyi oldu düzeldikten sonra yani..inşl.herşey en iyi şekilde olur

Diyebileceğim tek şey keşke daha önce ailenin sözünü dinleseydin biz çocuklar biraz gerçekleri geç görüyoruz ama ailelerimiz gerçekten görüp bizleri uyarıyorlar ama nafile..
yaşadıklarına çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını versin ama ne yap ne et aileninde gönlünü al :(
inşallah eşin de tekrar yanıltmaz seni ve bayramda ailenin yanına götürür :)

inşallah..eşim beni bu defa da yanıltmaz...bu evliliğe yazık olmaz çok teşekkür ederim

Eşin yaş itibariyle olgun bi insan, hatalarınıda görmüş, şuan mutluyum diyosun ( allah bozmasın ) yuva kolya kurulmuyor bence boşanma bayramda ailenin yanına git inan herşey daha güzel lolur, biz eşimle ailemin yanına geldiğimizde daha bi nalıyoruz evli olduğumuzu... Anladığım kadarıyla ailende olgun, seni anlayacaklardır, şans wermemliler eşine

Eşin yaş itibariyle olgun bi insan, hatalarınıda görmüş, şuan mutluyum diyosun ( allah bozmasın ) yuva kolya kurulmuyor bence boşanma bayramda ailenin yanına git inan herşey daha güzel lolur, biz eşimle ailemin yanına geldiğimizde daha bi nalıyoruz evli olduğumuzu... Anladığım kadarıyla ailende olgun, seni anlayacaklardır, şans wermemliler eşine

teşekkür ederim canım dedim ya şuan top eşimde şayet bayramda birlikte gider ailemin gönlünü alırsan benim için daha iyi olur herşey yoluna girer fakat tam tersi olursa ailemin yanında olmam gerek...yaşım henüz küçükken ailemin yanına dönüp onlarla hayatımı kuracağım...

kızlar bu konuya 3 yıl sonra ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum.çok mutsuzum bu aralar.kısaca hikayemizin anlatmak istiyorum.eşimle tanışıp evlenme surecimiz 1 yıl.1 yıllık da evliyim.nişanlılık döneminde çok sorunlar yaşadık.eşim 5 yıl önce birisiyle nisanlanip nikah miymiş ama düğün olmamış.nikahı da önceki nisanlisi öğretmen olduğu ve tayin işlerinden dolayı kiymislar.ancak eşimle anlasamamislar ve ayrılmışlar.ben eşimle tanıştığımda farklı bir şehre atanmistim.o sırada yanıma gidip geliyordu ilgileniyordu benimle.ben de içim ısınmaya başladı ona karşı. sonra herşey apar topar gelişti istemeyen geldiler fln nişan yeri tuttuk gün aldık.bu surecte bi turlu annemgile bu olayi soyleyemedim.cunku annem devamli baska olaylara takiliyordu.annemgilin her yanina gidip gelmem olay oluyordu.annem tartiscak bi konu buluyodu.davetiyeler dagitilirken annemgil amcagilde amcamın bir tanıdığı sayesinde eşimin bu olayini ogrendi.sonra bana tel actilar ben de baska sehirde calistigim icin telde konuştuk biliyomusun diye sordular.ben de evet biliyorum. herşeyi tanıştığımız ilk gün eşim bana anlattı dedim. özellikle annem çok olay yarattı bu drmu.eşim olayın patlak verdiği gün annemlerde konuşmaya gitti tek başına.herşeyi açıkladı ama annem bi türlü sakinlesmedi.ertesi gün eşim benim yanıma geldi bana destek olmak için çünkü çok kötüydük.annemgile öğle arasında tel açtı yanımda eşimin olduğunu söyleyince daha da çok soylendiler.özellikle annem ve kardeşim.yalancı oyun çevirdiler uckagitcilik yaptılar gibi laflara söylediler eşime.eşim de yanımdaydı duysun diye yaptılar.eşim hiç sesini çıkarmadı sustu.o günden sonra annem beni 2 2,5 ay hiç aramadı.eve gittiğimizde eşimle bana hep ters davrandı.eşim geldiğinde onunla oturmadı hep tek bıraktı.anneler gününü kutlamaya gittiğimizde niye sabah onunkini kutlamadik ogleden sonra kutladik diye bizimle hiç oturmadı.giderken ne beni yolcu etti ne eşimi.elini öpmek istedik elini çekti.bu ve bunun gibi olaylar düğüne kadar devam etti.eşim hiç sesini çıkarmadı ama.evlendik dedi ki annen ve kardeşiyle senin hatrin için görüşüyorum.madem evlendik unutmaya calisyorum dedi.gerçekten de görüştü hicbisey olmamış gibi.gayet de haftada bir gorusuyoduk.ama annem eşimi sevmedi tabiki eşim de bunu biliyodu.sonra bu yaz eşim kv kaynim eltim yazliga gittik.kaynim ve eltimgil bizden 2 gün önce döndüler.biz kaldık.annemlerde baska yerlerde kaliyorlardi otelde.sabahına biz annemleri yolcu etmeye gidecektik. kv durduk yere kavga çıkardı.nisandaki olayları açtı.esimi doldurmaya calisti.annemleri yolculamaya gittim.ben annemgilim yanında ağlamaya başladım.olayı anlattım annemgile.annemgile dedi ki anneni sakinleştir.yoksa yapamayacaksan biz alır götürürüz kızımızı dedi annem.sonra biz tekrar yazliga döndük baktık kv halen aynı performans kavga ediyor benimle.ben de babamı aradım.gelin alın beni dedim. babam çıktı eve kv ile konuştu.sonra ben esyalarimi topladım gittim annemgille. babam eşim ve beni aşağı çekti konusacakti tam.kardeşim çıktı geldi parmağını sallyarak üstüne yürüdü.yeter artık senin yaptığın diye.eşim genel sesini çıkarmadı.sonra ben eve geldim a nnemgille.o gün bgndur ne ben kv ile ne eşim benim ailemle görüşüyor.ama benim zoruma gitmeye başladı.eşimle konuşuyorum artık şu kini bırak diye.o nuh diyor peygamber demiyor.gorusmeyecem ben diyor sen de benim annemle görüşme diyor.ama ben buna katlanamiyorum artık.eşime karşı soğumaya başladığımı hissediyorum alacağımı da bilmiyorum

Eşin ailesiyle görüşmüyorsa ve aranız düzeldiyse biraz bekleyip ilişkinizi gözlemleyebilirsin.. baktın iyiye giden hiçbir şey yok o zaman boşan derim..

kızlar bu konuya 3 yıl sonra ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum.çok mutsuzum bu aralar.kısaca hikayemizin anlatmak istiyorum.eşimle tanışıp evlenme surecimiz 1 yıl.1 yıllık da evliyim.nişanlılık döneminde çok sorunlar yaşadık.eşim 5 yıl önce birisiyle nisanlanip nikah miymiş ama düğün olmamış.nikahı da önceki nisanlisi öğretmen olduğu ve tayin işlerinden dolayı kiymislar.ancak eşimle anlasamamislar ve ayrılmışlar.ben eşimle tanıştığımda farklı bir şehre atanmistim.o sırada yanıma gidip geliyordu ilgileniyordu benimle.ben de içim ısınmaya başladı ona karşı. sonra herşey apar topar gelişti istemeyen geldiler fln nişan yeri tuttuk gün aldık.bu surecte bi turlu annemgile bu olayi soyleyemedim.cunku annem devamli baska olaylara takiliyordu.annemgilin her yanina gidip gelmem olay oluyordu.annem tartiscak bi konu buluyodu.davetiyeler dagitilirken annemgil amcagilde amcamın bir tanıdığı sayesinde eşimin bu olayini ogrendi.sonra bana tel actilar ben de baska sehirde calistigim icin telde konuştuk biliyomusun diye sordular.ben de evet biliyorum. herşeyi tanıştığımız ilk gün eşim bana anlattı dedim. özellikle annem çok olay yarattı bu drmu.eşim olayın patlak verdiği gün annemlerde konuşmaya gitti tek başına.herşeyi açıkladı ama annem bi türlü sakinlesmedi.ertesi gün eşim benim yanıma geldi bana destek olmak için çünkü çok kötüydük.annemgile öğle arasında tel açtı yanımda eşimin olduğunu söyleyince daha da çok soylendiler.özellikle annem ve kardeşim.yalancı oyun çevirdiler uckagitcilik yaptılar gibi laflara söylediler eşime.eşim de yanımdaydı duysun diye yaptılar.eşim hiç sesini çıkarmadı sustu.o günden sonra annem beni 2 2,5 ay hiç aramadı.eve gittiğimizde eşimle bana hep ters davrandı.eşim geldiğinde onunla oturmadı hep tek bıraktı.anneler gününü kutlamaya gittiğimizde niye sabah onunkini kutlamadik ogleden sonra kutladik diye bizimle hiç oturmadı.giderken ne beni yolcu etti ne eşimi.elini öpmek istedik elini çekti.bu ve bunun gibi olaylar düğüne kadar devam etti.eşim hiç sesini çıkarmadı ama.evlendik dedi ki annen ve kardeşiyle senin hatrin için görüşüyorum.madem evlendik unutmaya calisyorum dedi.gerçekten de görüştü hicbisey olmamış gibi.gayet de haftada bir gorusuyoduk.ama annem eşimi sevmedi tabiki eşim de bunu biliyodu.sonra bu yaz eşim kv kaynim eltim yazliga gittik.kaynim ve eltimgil bizden 2 gün önce döndüler.biz kaldık.annemlerde baska yerlerde kaliyorlardi otelde.sabahına biz annemleri yolcu etmeye gidecektik. kv durduk yere kavga çıkardı.nisandaki olayları açtı.esimi doldurmaya calisti.annemleri yolculamaya gittim.ben annemgilim yanında ağlamaya başladım.olayı anlattım annemgile.annemgile dedi ki anneni sakinleştir.yoksa yapamayacaksan biz alır götürürüz kızımızı dedi annem.sonra biz tekrar yazliga döndük baktık kv halen aynı performans kavga ediyor benimle.ben de babamı aradım.gelin alın beni dedim. babam çıktı eve kv ile konuştu.sonra ben esyalarimi topladım gittim annemgille. babam eşim ve beni aşağı çekti konusacakti tam.kardeşim çıktı geldi parmağını sallyarak üstüne yürüdü.yeter artık senin yaptığın diye.eşim genel sesini çıkarmadı.sonra ben eve geldim a nnemgille.o gün bgndur ne ben kv ile ne eşim benim ailemle görüşüyor.ama benim zoruma gitmeye başladı.eşimle konuşuyorum artık şu kini bırak diye.o nuh diyor peygamber demiyor.gorusmeyecem ben diyor sen de benim annemle görüşme diyor.ama ben buna katlanamiyorum artık.eşime karşı soğumaya başladığımı hissediyorum alacağımı da bilmiyorum
Niye buraya yazdın ki yeni konu aç 2012 de açılan başka birinin konusuna yazıp yorum bekliyosun

önemli olan paylasimdir diye düşünüyorum yazdığın yerin neresi olduğu değil.
Hayır yorum istiyosan önemli
Millet konuyu okur her yoruma bakmaz ki
Ondan dedim
Neyse tercih senin

Ben okudum üşenmeyip, uzundu ama neyse
Bence eşin haklı
Adam susmuş susmuş hepiniz meydanı boş bulmuşsunuz
Sende hatalısın kocaman kadınsın çek kocanı konuş, ne diye hemen babanı arıyosun gel beni al diye
Ha iş o noktaya gelince insan kendi de çıkıp gidebilir
Senin annen hele 7 tane kaynanaya bedel, istemiyosa istemesin ama madem evlenmenize müsaade etmişler senin hatrına eşine de saygılı olacaklardı
En çok senin ailen işin içinde, eşin yine senin hatrına gitmiş gelmiş
Bak onun annesi bi olayda başlayınca siz nasıl işi yaygaraya vurmuşsunuz
Adamdaki peygamber sabrıda nafile gelmemiş, ebn olsam bende görüşmem senin ailenle

Hayır yorum istiyosan önemli
Millet konuyu okur her yoruma bakmaz ki
Ondan dedim
Neyse tercih senin

Ben okudum üşenmeyip, uzundu ama neyse
Bence eşin haklı
Adam susmuş susmuş hepiniz meydanı boş bulmuşsunuz
Sende hatalısın kocaman kadınsın çek kocanı konuş, ne diye hemen babanı arıyosun gel beni al diye
Ha iş o noktaya gelince insan kendi de çıkıp gidebilir
Senin annen hele 7 tane kaynanaya bedel, istemiyosa istemesin ama madem evlenmenize müsaade etmişler senin hatrına eşine de saygılı olacaklardı
En çok senin ailen işin içinde, eşin yine senin hatrına gitmiş gelmiş
Bak onun annesi bi olayda başlayınca siz nasıl işi yaygaraya vurmuşsunuz
Adamdaki peygamber sabrıda nafile gelmemiş, ebn olsam bende görüşmem senin ailenle
senin önerinin dikkate alıyorum ve konuyu açıyorum.yorumlarını orda da yaparsan sevinirim

valla mis gibi olmuş
sen onun ailesiyle görüşme
o da seninkilerle görüşmesin
biz de öyle yapıyoruz
kafamız o kadar rahatladı ki
neden illa görüşmek istiyorsun?
kv sana haksızlık ediyormuş
annen de eşini sevmiyor
bence zorlamanın alemi yok

Ben de anne ya da baba olsam öyle damada güvenmezdim. Hatta ben onların yerinde olsam bu evliliğe izin vermezdim.
2 kadın da mı kötüydü
2 si de mi düzgün çıkmadı da ikisi de boşanmayla sonuçlandı.
Tamam alınyazısı kader inanıyoruz bunlara ancak üstünde çok düşünmek gereken bir durummuş ki ne yazık ki düşünülmemiş.
Yanlış kurulan hayaller yanlış yönlendirilen hayatlara sebep oluyor.
Şu an eşiniz düzelmiş inşallah hep öyle gider ancak ben düzeleni değişeni ya da bunu hep sürdüreni hiç görmedim.

Back