- Konu Sahibi kalbimdurur
Korktuğun şey mutlaka yaşanacak bir durum malesef.
Ne yaparsan yap bu gerçeği değiştiremezsin,size zarar veren insanlar dışardan değil.
Malesef eşinin ailesi.Önemli olan eşinin artık ailesinden etkilenip etkilenmemesi.
Bu nokta da evliliğiniz bir sınavdan geçicek işte.
Bence şimdi bunları düşünme,''ya olursa,ya barışırlarsa,ya etki altında kalırsa''
Zamana bırak,ihtimalleri düşünerek yaşayamayız ki.
Eşin hakkında ailen haklı sen yanılıyorsan da bunu yine zaman göstericek.
Yanılırsan vazgeçersin,yok eşin şu an ki gibi evliliğini sahipleniyorsa da birlikte yürümeye devam edersiniz.
Akışına bırak yani.Ama şu an için eşinle mutluysan da ailenle dengeleri kurman lazım.
Araların da bir köprü olup iki tarafı da ezmeden,incitmeden bir orta yol bulman lazım.
Dilerim göze aldığın herşeye değen,emeklerinin boşa çıkmayacağı bir evliliğin olur.
çok teşekkür ederim okadar güzel anlatıyorsun ki biraz da olsa rahatlattın beni ben bekliyorum beklerimde çünkü çok acılardan geçtim yaşım çok büyük değil ama yaşadıklarımla olgunlaştım....sabretmeye gücüm tükeniyor çünkü öncelikle zaman geçtikçe ailemi daha fazla kaybetmek istemiyorum daha fazla üzülsünler istemiyorum çok fazla özledimmm...öyle bişey ki bu ne olacaksa olsun artık diyorum eşime defalarca söyledim beni sevmiyorsan oyalıyorsan aynı şeyleri yaşatacaksan benim gücüm yok dedim beni oyalama dedim bırak bende kendi hayatıma bakayım mesleğimi kurayım ailemi kazanayım...ama hep hayır seni bırakmam seviyorum dedi ve şans verdim ailemi haklı oldukları halde karşıma aldım inşl.sonucunda daha fazla üzülmem kendimi geçtim ailem üzülmesin...