- 16 Mart 2021
- 34
- -65
- 29
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Bence de boşanın kadın olsun erkek olsun kaç yaşına gelmiş koca koca insanlar hala ailesiyle göbek bağınız kesilmediyse kimsenin başını yakmayın ya ne suçu var şimdi eşinizin ? Bunu yaşamak zorunda mı ?Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Aramızda nasıl kalacak buraya yazdıktan sonra?aramızda kalsın
Bu mantıklı bi beklenti değilben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin
(aramızda kalsın)
Cidden bu nasıl bir düşünce ya.Benden çok ailemi mi sevsin?
Düşünüyorum kocam dese ki benden çok ailemi sev diye.
Haaa s...... ! derim.
Manyak herhalde diye düşünürüm :)
Mecazi anlamda yani onlara karşı saygısını sevgisini arttırsın ki b3nimde ona karşı sevgim artsın bunu görünceBenden çok ailemi mi sevsin?
Ama n'apayım yani :)Yapma bunu doktor sjdks