- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Tamam.
henüz 3 yasında kız kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum.
Hakku bulut ....
Şarkı okudum geçti mi ?
Aramızda kalsın dediği konuyu binlerce kişinin olduğu/okuduğu platformda paylaşması peki?Aramızda nasıl kalacak buraya yazdıktan sonra?
Bu mantıklı bi beklenti değil
Gerçekçi zaten değil
Adam niye ailenizi sizden çok sevsin?
Siz de sevmeyin aynı şekilde onun ailesini mesela
Ne saçma bi istek
Adamın başını daha fazla yakmadan boşanın bence de
Er ya da geç arıza çıkaracaksınız belli ki
ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs.
Ailenin rızası olmayan evliliklerin yürüdüğü binde birdir. Yani ben çok rastlamadım. Mutlaka arkanda aile desteğini hissetmelisin eşinde bilmeliAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Valla bizim aramızda kaldı seni bilemem ağzın sıkı mı değik miAramızda kalsın dediği konuyu binlerce kişinin olduğu/okuduğu platformda paylaşması peki?
Konu sahibi boşanmalısın.
Benim ağzım sıkıdır, bi yakın arkadaşıma anlatırım bi de 82636363 kızın olduğu WhatsApp dedikodu grubuma, o kadar.Valla bizim aramızda kaldı seni bilemem ağzın sıkı mı değik mi
Bunu buradaki insanlarla değil, kocanla cozmelisin. Baştan bizim olduğumuz şehre gel diyecektin, kabul ederse evlenecektin. Ayrıca erkeğin ailesinin evinde yaşamak da hiiic normal değil. Buradaki öyle konuları ve yorumlarını oku istersen.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
sert ama çok doğru bi yorum.Bence de boşanın kadın olsun erkek olsun kaç yaşına gelmiş koca koca insanlar hala ailesiyle göbek bağınız kesilmediyse kimsenin başını yakmayın ya ne suçu var şimdi eşinizin ? Bunu yaşamak zorunda mı ?
Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
Tabiki canım tek sorunumuz bu değil elbetteBoşanmak mı? Ve söylediğiniz sebep yüzünden? Bence sizin başka sorunlarınız var o yüzden pişmansınız, ailenizi özlüyorsunuz ve boşanmak istemenizin sebebi de eşinizle olan sorun.
Bastan her sey belliyken evlenip simdi ayağım yer tuttu der gibi adami zorlayamazsin.Herkes herkesi sevmek zorunda degil.Saygisizlik ederse baska ama nasil ki gelinler kv yakininda kalmak,onları zoraki sevmek zorunda degillerse eşin de buna mecbur degil.Olani olduğu gibi ufak dokunuşlarla değiştirebilirsin suan ki isteklerin eşinin de yüreği ısınırsa mümkün.Aksi halde evliliğini felakete sürüklersinAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba