- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
eşinle konuşmak yerine kvdenle konuş annem rahatsız zaten bende ona bakmak için geldim misafir ağırlayacak durumda değiller başka bir zaman ziyarete gelin lütfen beni anlayın gibi cümleler kurarak orta yol bulmaya çalışınMerhaba kizlar...
Sirf ben bu ara kendi ailemde kaliyorum diye esim is nedeniyle sehir disinda... kendi ailemde türkiyenin diger ucunda...degisiklik olsun diye kendi ailemin yanina geldim...annem depresyon hastasi hep uyuyor babamda ona bakmak zorunda kaldigi icin calismiyor kardesim her sabah okula gidiyor... evde 2 arti 1... ve kayinvalidem anneme babama sormadan aramadan buraya gelmeye kalkti bana bile demedi esimle plan yapiyor....hala dusunceside var... gelip ben ne zaman donersem oda o zaman donecekmis...kafayi yemek uzereyim....esim isden izin alip yanima gelmeyi dusunuyor degisiklik olur baska sehir tatil gibi olur dedi... hem annenlerle vakit geciririz felan bide kv cikti basima....???? Esime diyorum annem rahatsiz.misafir agirlamak zordur felan...anlatirsin ailene diyor neyi anlatayim ben....??? Yanlis anlasinda istemiyorum beni ama sogudum kvden ya patavatsiz saygisiz...ne yapayim ben?
ne kadar düşüncesiz insanlar var .Merhaba kizlar...
Sirf ben bu ara kendi ailemde kaliyorum diye esim is nedeniyle sehir disinda... kendi ailemde türkiyenin diger ucunda...degisiklik olsun diye kendi ailemin yanina geldim...annem depresyon hastasi hep uyuyor babamda ona bakmak zorunda kaldigi icin calismiyor kardesim her sabah okula gidiyor... evde 2 arti 1... ve kayinvalidem anneme babama sormadan aramadan buraya gelmeye kalkti bana bile demedi esimle plan yapiyor....hala dusunceside var... gelip ben ne zaman donersem oda o zaman donecekmis...kafayi yemek uzereyim....esim isden izin alip yanima gelmeyi dusunuyor degisiklik olur baska sehir tatil gibi olur dedi... hem annenlerle vakit geciririz felan bide kv cikti basima....???? Esime diyorum annem rahatsiz.misafir agirlamak zordur felan...anlatirsin ailene diyor neyi anlatayim ben....??? Yanlis anlasinda istemiyorum beni ama sogudum kvden ya patavatsiz saygisiz...ne yapayim ben?
Nasil ima edeyim...Bencede konusman en mantiklisi. Direk konusamiyorsan laf arasinda ima edebilirsin. Bu arada gecmis olsun
Anne yanlış anlama ama annemin durumunu biliyosun, rahatsızlığı var ve sürekli uyuyor, babam da onunla ilgileniyor, kardeşimin de sınavları var. Ev de kücücük. Daha müsait bir zamanda doya doya gezelim seninle olur mu?Kizlar kvye ne diyebilirim.. bide telefonda bunu aciklamam lazim...kirmadan etmeden ne demeliyim... cevaplar icin tesekkürler...
İma falan yapma, o zaman ayıp olur. Direk söyle. Acık olmakta fayda var.Nasil ima edeyim...
Ev kücük ya o yüzden cekiniyor sanırım konu sahibi.Şimdi taşlanıcam ama;
Kayınvalide ya adı kötü işte. Ne yapsa bi art niyet aranıyor. Art niyeti vardır ya da yoktur, ben olayın ön yargı kısmına takılıyorum. Belki annenize de iyi gelecek, siz de kendi evinizde ağırlıyor gibi ağırlayabilirsiniz pekala anneniz yapmak zorunda değil. Bu bahane değil yani.
Şimdi taşlanıcam ama;
Kayınvalide ya adı kötü işte. Ne yapsa bi art niyet aranıyor. Art niyeti vardır ya da yoktur, ben olayın ön yargı kısmına takılıyorum. Belki annenize de iyi gelecek, siz de kendi evinizde ağırlıyor gibi ağırlayabilirsiniz pekala anneniz yapmak zorunda değil. Bu bahane değil yani.
Ev kücük ya o yüzden cekiniyor sanırım konu sahibi.
Kime ne iyi gelir tabiki bilinmez...ama madem ki gelmek istiyorsun bi aramaz mi insan...beni bile aramadi... annemi babami aramadi....carsiya gelir gibi gelmeye düsünüyor... annemin rahatsizligindan haberi var... aramadi hic nasilsin ne var ne yok hic sormadi...
Ya hem öyle hem güne kadar hep hersey onun istedigi gibi oldu kendisini diktatör ilan etmis sanki... söz onun istedigi zaman oldu nisanda... hep onun fikirleri önemli... bir gecede tüm aileyi basima topladi habersiz geldiler... patavatsiz...
Merhaba kizlar...
o yıne kırılır emın ol bır kulp takar benı msafır mı goruorsunuz ben annen ıcın geliyorum falan a cevırıp eşine duygu sömürüsü yapacaktır bence gel de zaten bende babamla tekım en azndan ev ıslerıne yemeklerle ılgılenebılırsın de hatta emrıvakı yap annecım ben de yorgunum gel beraber temızlk yapalm yemek memek utu yapalım de yaptır o zman kbarca o anlar ıste o zman çok da üstüne düşme dier türlü oralıgı karıştırıp huzursuzluk yapacaktır çünkü gardını al !Kizlar kvye ne diyebilirim.. bide telefonda bunu aciklamam lazim...kirmadan etmeden ne demeliyim... cevaplar icin tesekkürler...
Nasil ima edeyim...