Kız İsteme ailem evlenmemi istemiyor.

canım bende senle aynı yaşta sayılırım. burda sana yorum yazan ablalarımız =) ben nasihattan nefret ederim ve burda yorum yapan hicbirine katıLmıorum... :S insan babasına neden bu kdr kötülesinki ? dmi yani. isyan çıkar evde ayrıca ailen çok baskıcı ve sanırm ileriye qitmiş qibi olmiim ama qeri kafalılar heralde.Benm kızm olsa sevqilisini ailemizle tanıstırmasını isterim. cnkü sevqilinle yapcağın şeyleri ailen izin vermese bile yaparsın :S Hc değilse tanısınlar öle değil mi ??? ben olsam hayatta dayanamam böle bi aileye bune .

bende çok derim canım cok gerikafalı düşünüyosunuz dıye.. bak aile dostlarımız bıle gırdı araya babamın arkadası bak oglanla tanış işte gizli saklı yapmasınlar göz onunde olsunlar falan fılan dıye adam yok anacım yok olmaz benım kızım bıtane modunda.. bende hep babamın yüzüne söylüyorum keşke benımle ılgılenseydın zamanında bırazcık anlayıslı olsaydın bende sana butun herseyımı anlatabılseydım dıye ama böle gelmişşşş böle gider bunlar yapabılcem hıc bısey yok zamana bırakmaktan başka... sankı ben kötü bişey yapıyorum hıc anlamıyorum nedennnnnnnnnnnnn aşk yasak!

canım ablacım oncelıkle teşekkr ederim böle bı konuya el koydugun için. şöle söliim canım 2 yıl afyonda üni okudu 2 yıl acıkogretımden devam edıyor. kendi işini yapmıyor avea bayiisinde çalısıyor bır ıkı aya kadar kendi dükkanını açıcak şöle kısa ve öz söliim eli ekmek tutabılcek tuttugunu koparabılcek kişi o.. ben kendım sevıyorum dıye demıyorum etrafımda onu tanıyan ablalarım abılerım tanıdıklarımda bunları sölüyor ve diyolarkı bu cocugun İÇKİSİ YOK KUMARI YOK İT afedersın ama it değil puşt değil. ailen neden istemiyo diyolar... işte aylardır bu konuyu çözmeye çalısıyoruz ama henuz bıyere varamadık. hani öle karıda kızda gözü yok sonra dedıgın gıbı nısanda atmamıs yuzukte atmamıs gündelik ilişkileri asla olmamıs.. din konusuna gelince elinden geldiği kadar namazını nıyazını kılan bırı annemde 2 kere ümreye gitti. hani bu konuda da kafaları uyusması lazım ama olmuyo işte. HERKES DİYO Kİ İLK ÖNCE BÖYLE OLUR DAMATLAR ISTENMEZLER DIYO SONRADA ANANIN BABANIN KENDİ OGLAN EVLATLARINDAN KIYMETLI OLUR DAMATLAR DİYO.. İnşallah öyle olur

Aileler seven insanlara neden karışırlar anlamış değilm.. peki sevgilinin kötü alışkanlıkları falan varmı ?? yada nasıl desem senin ailen sorunlu bncee :S

hayır canım hıc bı kötü alışkanlıgı yok aşagıda yazdıgım gibi.. içki kumar hiç bişey yok ama işte dik kafalılık yapıolar nolucak sonumuz bılmıyorum.

tşkr ederim canım. İnşallah dediğin gibi olur ama.. işte babam yaptıklarından hıc bızaman pişman olmadı olmuyo.

bak... Babamın bıze neler yaşattıgını bılmıyosun!!! Emin ol bilmiş olsaydın sen ne kadar berbat şeyler yaşatmış diyip sövüp sayardın emin ol!!! Bende istemem babama kötü şeyler söylemeyı ama hakedıyo ınan bana hakedıyo!!!

bende ailemin istemediği bi evlilik yaptım 6 ay oldu , ailem eşimin ailesi ve eşimle hiç tanısmadılar bizim sorunumuz din konusuydu, evde bir kaç kere gelmek istediklerini söyledim ailem kabul etmedi ayrıca eşimlede yaklasık 1 aydır tanısıyorduk iş ortamında tanısmıstık ailem geçici bişi oldugunu düsündü sanırım ,, eşim bana evlilik teklifini yaptı kabul ettim sonrasında nikah dairesinden gün aldık evimizi hazırladık davetiye bastırdık davetiyeyi aldıgım gün aileme götürdüm verdim tabi şok oldular blöf oldugunu düsündüler yani öylesine bastırılmıs bi davetiye sandılar,, kılık kıyafetimi alıp cıkabilirmiyim dedim babamda sen bilirsin gidersen gelemezsin dedi,,, sonra nikaha geldiler ama takı takıp gittiler , 6ay bitiyor hala eşim ailemle görüsmedi ben arada gidiyorum cok sıcak ilişkiler içinde değiliz bu beni rahatsız ediyor ama cok deil...bizim için din konusu problemdi .. ama eşimin aileside bnm ile ilgili sorun yapacağı durum vardı eşimin ilk bnm ikinci evliliğimdi bugune kadar daha bana bu konuyla ilgili hiç yorum yapmadılar bile bu nedenle önce kayınvalidemi ve kaynımı cok takdir ediyorum ....

gerçekten sevdiğinize ve anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız evlenin derim ,,, evlilikte en önemlisi aynı bakış acısına sahip olmak oldugunu düsünüyorum diğer konular hepsi aşılıyor....

Ooff nedir bizim çektğimiz ya.Aynısını yaşıyorum 3 yıldır birlikteyiz.Üstelik benim sevgilime iftiralar atıldı.Bende çook dayak yedim.Milletin yüzünden milletin attığı o iftiralar yüzünden yedim dayakları.Sevgilim hakkında çok kötü şeyler söylendi.Görüşemedik bir kaç gün.O gün boyunca ne yemek ne bir şey.Sonra ulaştım ona bir şekilde.Bana bir şey yaptıklarını düşünmüş o da intihar edecekmiş.Allahım çok zor günlerdi.Ki hala zor.Babam onu kesinlikle istemiyor.Şu an askerde.Zar zor telefonla görüşebiliyoruz.Çarşıya çıktığında da internetten.Onunda aynı şekilde sülalesi biliyor beni ve ciddi olduğumuzu.Askerden gelince istemeye geleceğim diyor ama o gün bizim evde kıyametler kopar kesinlikle.Neyse canım ya inş. ayrılmazsınız Allah gönlüne göre versin.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım her şey yoluna girer.Birbirinize destek çıkın.Kaçmayıda kesinlikle düşünmeyin.Her şey daha kötü olabilir.

canım çok çok teşekkür ederim yazdıgın için bana çok güzel akıllar verdin.. Bu ayın sonunda 3. Yılımıza giriyoruz ve benim ailem yüzünden ne nişan var ne söz bizimde canımıza tak etti artık hayır kötü bi insan olsa anlıcam sesimi cıkarmıcam haklılardır dicem vazgeçicem ama değil herşeyleri tamam ama işte birazcıkta babamın burnu havada oldugu için yatı katı oldugu için küçük görüyo ınsanları... çok şükür ki babama çekmemişim...

canım teşekkür ederim öncelikle yazdıgın için.. Allah sizide ömür boyu ayırmasın inşallah.. Imtihan sanırım bunlar biz büyük sınavlardan geçiyoruz sanırım.. Ama yoruldum artık pek gücüm kalmadı :'( çok bişey istemiyorum ben sadece onunla huzurlu mutlu bi evlilik... Başıma neler geldi neler ama direndim yeri geldi susup yuttum yeri geldi sonuna kadar konuştum.......... Ama!!! Babam anlamış vazgeçmicemi!! Aarkadaslarıyla konusurken bizim kız illa o oğlanı istiyorum diyo dilek demiş :)) yumuşamalar var ama daha tam değil.. Ilerleyen günlerde neler olup bittiğini anlatırım ve inşallah gün gelir düğün davetiyemi buraya koyarım :))

Ben 23 yasındayım babam gecen gün konustugum oldugunu duymusta yıkılmıs!
Kardesimi sıkıstırmıs valla kalbi tutacak sanmıslar ben arkadasımdaydım.
Tabiki inkar ettim ne yapayım ki?:26:
Ondan bir iki gün önce de evlilikten konusuyorlar amcamın cocukları icin.
Babam amcama bizi gösterip bunlar mantık evliligi yapacak dedi.
Kaldık öyle ne yapalım??
Ben zaten suan babam dese bile evlenmem daha erken cünkü hazırda degiliz.
Ama bazen keske arada söz, nisan falan olsaydı en azından rahatca gezerdik diyordum.
Baba böyle olunca dısarda görünmemek lazım.
Suan 5. yıla girmek üzereyiz ne taklalar attık biri görmesin diye !

Son düzenleme:
Bencede bu tepkileri yasindan dolayi veriyorlardir. Cünkü 18 yasinda genelde tam olarak olgun düsünemiyorsun ben 23 yasindayim hala bazi seylerde bazi durumlarda neyi yapacagim neyi yapmayacagimi bilmiyorum. Benimde sorunum müstakbel kaynanamla oda beni begenmedi direk olarak söyleyemiyor ogluna ama dolandirarak söylüyo kücük boyluyum diye! Dert bitmiyor. ALLAH hakkinizda hayirlsiini versin simdi ne desem bos olur ANNE BABA ne derse onlara uy bence simdilik sabret. Anne baba rizasiyla olmadan evlenenlerin evligi hic iyi gitmiyor ALLAH yardimciniz olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…