Kız İsteme ailem evlenmemi istemiyor.

her aile kizlarinin sevgilisi oldugunda biraz zorluk cikartiyor. Benim babamda cikardi ama su an hersey yolunda nisanliyiz ve martta dugunumuz var. Yalniz sana tek tavsiyem, babana ailene karsi gelerek degil onlara daha cok susarak, saygi gostererek baslayabilirsin bu mucadelene. Boyle yaptigin surece baban da ters tepki gosterecek. Yasin daha kucuk evet ama bu soz yapilmaz anlaminda degil, sadece onlara karsi cikarak degil onlari yanina almayi dene. Hic bir baba kizinin uzuldugunu gormesine dayanamaz. Simdiden sabir diliyorum canim, bu gunler inan geciyor. Babalar birazda kendilerine yediremiyor kizlari evden gidecek diye... Allah kavustursun tatlim.

çok teşekkür ederim canım

Babana kızıyorsun ama en zor günlerinde hep ailen yanında olacak ister evli ol ister bekar birde baban acaba sevgilin hakkında olumsuz şeyler mi duydu? Birde yaşın daha çok küçük evliliğin yükü ağır evlenipte 1 yıl sonra ayrılmanı istemem

canım durumun zor Allah kolaylık versin sabret canım herşey düzelir sevginize sahip çıkın ama sakın kaçma yaşın daha çok küçük bekle sabrın sonu selamet Allah yardımcın olsun yanındayız bunu unutma yalnız değilsin

Arkadaşım merhaba.

Seni çok iyi anlıyorum. Babalar kız çocukarı için çok önemlidir. Evdeki huzur veya huzursuzluk kız çocuklarının gelecekteki kişiliğini belirler. Huzurlu ve mutlu bir ailede büyüyen çocuklarla tam tersi sürekli aşağılayan, kızan, bağıran, küfür eden bir ailenin büyüttüğü çocuklar arasında uçurumlar kadar fark var.

Senin yaşın çok küçük. Elbetteki en çok da sen etkilenirsin bu durumdan. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsan hata edersin. Sen baba sevgisi yaşamadın. Sevgilinin sana gösterdiği yakınlıkta da küçüklükten beri bilinç altın yerleşmiş baba sevgisizliğini gidermeye çalışıyorsun. Eminim sevgilin iyi bir insandır. Ancak onu kaçış olarak görürsen hayal kırıklığına uğrarsın. Çünkü hiç bir erkek kolay değildir. İleri de en ufak sorunda sen de babam gibisin diyip uzaklaşacaksın ondan.

Senin yapman gereken tek şey şu: Önce kendi ayakların üzerinde durmak için mücadele et. Ekonomik kazanç elde etmeye bak. İmkanın varsa eğitimini tamamla. Emin ol 23 yaşına geldiğinde hayatı dha farklı göreceksin. Eğer sevginiz gelip geçici değilse o zaman daha sağlam temellere oturtarak yaparsınız evliliğinizi. Şimdi evliliğinize izin vermeyen aileni bırakıp kaçmak yerine o zaman kendi kararını kendin verebilirsin. Her anlamda güçlü olursun.

Bence biraz sakin ol. Acele karar verme. Kaçmayı asla düşünme. Kendini öyle geliştir öyle güçlü ol ki ileri de evlenmek için onlardan izin istemek zorunda kalma. Ben aklı başında bir insanım mantıklı davranıyorum ve evlenmek istiyorum dersin. Onlar da hayır diyemezler o zaman.

canım söylediğin bazı noktalarda seni anlayabiliyorum, hayatında yaşadığın bazı zorlukların maalesef sebebi babanın hatalı davranışları olmuş.. İnan senin yaşadıklarının çok benzerlerini bir çok insan yaşıyor tecrübelerle sabittir. En yakın örnek ben de yaşadım. Ancak ne olursa olsun, ne kadar kızarsan kız babana bu kadar sert tavırlar içerisine girme. Hayatımın aşkı dediğin insan sadece bir cümleye seni yüzüstü bırakabilir. Bunları yazacağım aklıma bile gelmezdi ama hayat insanlara bazı şeyleri acı şekilde öğretiyor.
Vazgeçme tabiki eğer kararının doğruluğundan eminsen. Ama babanın hatalarını bir kenara bırakıp onu baban olarak görmeye çalış. Bu hayatında bir şey değiştirmese bile senin sağlığın açısından önemli bence. Hırsla karar almamaya çalış, çok düşün bir şeyi yapmadan önce.
Sevdiğin insan belki de dünyanın en iyi insanıdır, o zaman mutlaka senin yanında olur, sana destek verir, bekler. Senin için savaşır. Ailen de bunun farkına vardığında yaptığı hatasını anlar ve size destek olur emin ol.
Şu anki durumunu çok iyi anlıyorum, hepsini yaşadım. Zaman fikirleri ve insanları çok değiştiriyor unutma, ne kararı alırsan al senin kararındır. Ailen de belli bir noktadan sonra saygı duymak zorunda kalır. Ancak sakin bir şekilde, aklını kullanarak kararlar almalısın ki gelcekte oh çekebilesin..

sabretmen lazım en başta anneni ikna et babanı annene bırak annene sevdigin kişiy anlat kendini sevdirsin annene gerisi kendiliginden gelir zatenyerimsenibenama sakın kaçmaya kalkma aklındanda geçirme

Arkadaşım merhaba.

Seni çok iyi anlıyorum. Babalar kız çocukarı için çok önemlidir. Evdeki huzur veya huzursuzluk kız çocuklarının gelecekteki kişiliğini belirler. Huzurlu ve mutlu bir ailede büyüyen çocuklarla tam tersi sürekli aşağılayan, kızan, bağıran, küfür eden bir ailenin büyüttüğü çocuklar arasında uçurumlar kadar fark var.

Senin yaşın çok küçük. Elbetteki en çok da sen etkilenirsin bu durumdan. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsan hata edersin. Sen baba sevgisi yaşamadın. Sevgilinin sana gösterdiği yakınlıkta da küçüklükten beri bilinç altın yerleşmiş baba sevgisizliğini gidermeye çalışıyorsun. Eminim sevgilin iyi bir insandır. Ancak onu kaçış olarak görürsen hayal kırıklığına uğrarsın. Çünkü hiç bir erkek kolay değildir. İleri de en ufak sorunda sen de babam gibisin diyip uzaklaşacaksın ondan.

Senin yapman gereken tek şey şu: Önce kendi ayakların üzerinde durmak için mücadele et. Ekonomik kazanç elde etmeye bak. İmkanın varsa eğitimini tamamla. Emin ol 23 yaşına geldiğinde hayatı dha farklı göreceksin. Eğer sevginiz gelip geçici değilse o zaman daha sağlam temellere oturtarak yaparsınız evliliğinizi. Şimdi evliliğinize izin vermeyen aileni bırakıp kaçmak yerine o zaman kendi kararını kendin verebilirsin. Her anlamda güçlü olursun.

Bence biraz sakin ol. Acele karar verme. Kaçmayı asla düşünme. Kendini öyle geliştir öyle güçlü ol ki ileri de evlenmek için onlardan izin istemek zorunda kalma. Ben aklı başında bir insanım mantıklı davranıyorum ve evlenmek istiyorum dersin. Onlar da hayır diyemezler o zaman.

arkadaşa aynen katılıyorum içindeki baba sewgisi eksikliğini sewgilinde tamamlamaya çalışıyor olabilirsin daha yaşında küçük.sewgilinle flört etmeye dewam et bunda bi sakınca yok taby ki de zamana bıark herşei böle durumlarda aile baskı yaptıkça insan sewgilisine daha da bağlanıo çünkü yasaklar güzel gelioo bence şimdi yapman gereken ilk şey eğitimini tamamla bu süreç içerisinde ailenle zıtlaşma alttan al bi yandan da sewgilinle flört etmeye dewam et 3-4 yıl sonra yaşın büyür olgunlaşırsın eğitimini tamamlarsın hala eğer sewgilinle evlenmek düşüncen de deişmezse kimse sana karşı da çıkmaz.... nie mi?
çünkü 3-4 yıl sonra eğitimini bitirmiş,yeteri kadar fikir olarak olgunlaşmış olucaksın kimse o zaman kalkpta sana ses çıkaramıycak hem bu süreç içerisinde sewgilini de iice tanıma fırsatı bulacaksın

Bencede..18 yaş daha genç bi yaş.O yaşlarda olaylara bakış açın sadece bi 3,4 sene sonraki bakış açınla o kadar farklıki.Bunu 22,23 yaşına geldiğinde anlayacaksın.'ya ben ne yapmışım?' diyeceksin kendi kendine,başından geçenlere gülüp geçeceksin,hatta aklına bile gelmeyecek yaşadıkların.Şimdi sana doğru gelen düşündüklerin,o zaman belki yanlış gelecek.Banada söylüyorlardı bunları ben 18,19 yaşındayken.Herkese asilik yapıyordum,ters cevap veriyordum,size neki,bu benim hayatım gibisinden.Ama öyle değil işte,değilmiş.Yaşadıkça anlıyorsun durumu.Benden sana abla tavsiyesi,oku.ne olursa olsun oku.Bi işte çalış,kendi harçlığını kendin çıkar,ama yinede oku.kendini annenin ya da babanın karakteriyle kıyaslama,tartma. söz konusu sensin.sen şimdi,bugünlerde kendin için her ne yaparsan yap,ileride onlar yanına kar kalacak.unutma.
Aşk öyle bişeyki bazen insanın gözünü kör ediyo,gözünün önüne perde çekiyo ve başka hiçbişeyi göremiyorsun.Bi taraftanda yasaklar bu ilişkiyi doğruda olsa yanlışta olsa senin için daha cazip hale getiriyo.Belkide ailen seni serbest bıraksa birlikte olduğun kişi yanlış kişiyse sen kendiliğinden vazgeçeceksin ondan bi müddet sonra.Ben bu cümleyide duydum bi zamanlar.'yok vazgeçmem!' diyodum.ağlıyodum bağırıyodum,evdekilerle kavga ediyodum,kendimi paralıyodum,hırpalıyodum.kendi adıma konuşayım,çok aptalmışım.
Annen baban,her durumda senin annen baban,bunu sakın unutma.Sen ne yaşarsan yaşa,başkalarına kötüleme onları.Üstelik hep kızardım ama,anne baba birini kararlı bi biçimde istemiyo,karşı geliyorsa vardır elbet bi bildiği,bi gördüğü.Bu insanlar sadist,deli falan değiller ya seni durup dururken eve kapasınlar,telefonunu alsınlar.Hiçbir anne baba çocuğuna eziyet etmez çünkü.
Bence yol yakınken sen bi düşün,kafanı toparla.Bide unutma canım,ileride,belkide bundan bikaç yıl sonra sende anne olacaksın.Kendi kızın olduğunu düşününce herşey öyle değişiyorki..Yazdıklarım tecrübeyle sabit.Hava civa değil yani.

Son düzenleme:
bencede..18 yaş daha genç bi yaş.o yaşlarda olaylara bakış açın sadece bi 3,4 sene sonraki bakış açınla o kadar farklıki.bunu 22,23 yaşına geldiğinde anlayacaksın.'ya ben ne yapmışım?' diyeceksin kendi kendine,başından geçenlere gülüp geçeceksin,hatta aklına bile gelmeyecek yaşadıkların.şimdi sana doğru gelen düşündüklerin,o zaman belki yanlış gelecek.banada söylüyorlardı bunları ben 18,19 yaşındayken.herkese asilik yapıyordum,ters cevap veriyordum,size neki,bu benim hayatım gibisinden.ama öyle değil işte,değilmiş.yaşadıkça anlıyorsun durumu.benden sana abla tavsiyesi,oku.ne olursa olsun oku.bi işte çalış,kendi harçlığını kendin çıkar,ama yinede oku.kendini annenin ya da babanın karakteriyle kıyaslama,tartma. Söz konusu sensin.sen şimdi,bugünlerde kendin için her ne yaparsan yap,ileride onlar yanına kar kalacak.unutma.
Aşk öyle bişeyki bazen insanın gözünü kör ediyo,gözünün önüne perde çekiyo ve başka hiçbişeyi göremiyorsun.bi taraftanda yasaklar bu ilişkiyi doğruda olsa yanlışta olsa senin için daha cazip hale getiriyo.belkide ailen seni serbest bıraksa birlikte olduğun kişi yanlış kişiyse sen kendiliğinden vazgeçeceksin ondan bi müddet sonra.ben bu cümleyide duydum bi zamanlar.'yok vazgeçmem!' diyodum.ağlıyodum bağırıyodum,evdekilerle kavga ediyodum,kendimi paralıyodum,hırpalıyodum.kendi adıma konuşayım,çok aptalmışım.
Annen baban,her durumda senin annen baban,bunu sakın unutma.sen ne yaşarsan yaşa,başkalarına kötüleme onları.üstelik hep kızardım ama,anne baba birini kararlı bi biçimde istemiyo,karşı geliyorsa vardır elbet bi bildiği,bi gördüğü.bu insanlar sadist,deli falan değiller ya seni durup dururken eve kapasınlar,telefonunu alsınlar.hiçbir anne baba çocuğuna eziyet etmez çünkü.
Bence yol yakınken sen bi düşün,kafanı toparla.bide unutma canım,ileride,belkide bundan bikaç yıl sonra sende anne olacaksın.kendi kızın olduğunu düşününce herşey öyle değişiyorki..yazdıklarım tecrübeyle sabit.hava civa değil yani.

öncelikle tşkr ederim canım bunlara gerçekten ihtiyacım vardı ve sanırım herkes buna benzer bişeyler yaşamış. Pişman olmak bende istemiyorum ve hemende evlenicem demiyorum benım ailemden istediğim birazcık anlayıs ve bıraz sevdiğim insanı tanımaları, bi yanlısını gostersınler yada göreyim ben zaten onlar bişey demeden yoluma bakarım. Allahım herkesın hakkında hayırlısını yazsın tekrar tşkr ederim yazdıkların için..

canım durumun zor Allah kolaylık versin sabret canım herşey düzelir sevginize sahip çıkın ama sakın kaçma yaşın daha çok küçük bekle sabrın sonu selamet Allah yardımcın olsun yanındayız bunu unutma yalnız değilsin

allah razı olsun canım:) okadar zor ki 2 arada kalmak. ama en dogrusu zamana bırakmak bakalım zaman neler göstericek :))

Arkadaşım merhaba.

canım cok tşkr ederim dediklerin çok dogru ama işte benim istediğim sadece ailemden birazcık anlayıs yarın evlenıcem seneye evlenıcem demiyorum dememde zaten çünkü kendi ailemden biliyorum EVLİLİK ÇOK ZOR... şu konuda cok haklısın babandan sevgı gormemıssın sevgilinden gordugun ilgi ii geliyo demişsin bu gercekten cok dogru.. keşke babam gerçek bi baba gibi olsaydıda ben kimseye muhtac kalmasaydım. şunuda cok iii biliyorum ama sevdiğim erkek asla pişman olucagım biri değil. Rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın. tşkr ederim herşey için canım.

canım söylediğin bazı noktalarda seni anlayabiliyorum, hayatında yaşadığın bazı zorlukların maalesef sebebi babanın hatalı davranışları olmuş.. İnan senin yaşadıklarının çok benzerlerini bir çok insan yaşıyor tecrübelerle sabittir. En yakın örnek ben de yaşadım. Ancak ne olursa olsun, ne kadar kızarsan kız babana bu kadar sert tavırlar içerisine girme. Hayatımın aşkı dediğin insan sadece bir cümleye seni yüzüstü bırakabilir. Bunları yazacağım aklıma bile gelmezdi ama hayat insanlara bazı şeyleri acı şekilde öğretiyor.
Vazgeçme tabiki eğer kararının doğruluğundan eminsen. Ama babanın hatalarını bir kenara bırakıp onu baban olarak görmeye çalış. Bu hayatında bir şey değiştirmese bile senin sağlığın açısından önemli bence. Hırsla karar almamaya çalış, çok düşün bir şeyi yapmadan önce.
Sevdiğin insan belki de dünyanın en iyi insanıdır, o zaman mutlaka senin yanında olur, sana destek verir, bekler. Senin için savaşır. Ailen de bunun farkına vardığında yaptığı hatasını anlar ve size destek olur emin ol.
Şu anki durumunu çok iyi anlıyorum, hepsini yaşadım. Zaman fikirleri ve insanları çok değiştiriyor unutma, ne kararı alırsan al senin kararındır. Ailen de belli bir noktadan sonra saygı duymak zorunda kalır. Ancak sakin bir şekilde, aklını kullanarak kararlar almalısın ki gelcekte oh çekebilesin..

canım çok çok teşekkür ederim çok dogru konuşmuşsun Sabır ediyoruz bakalım. Ercanda sabrediyor saolasun hep destek oluyor benim tükendiğim yerde o sırtımdan iktiriyor.. Babamın yuzunden aılecek cok sey yasadık gördük ama hep sabrettık, birazcık herşeye deger bı ınsan olsa hiç sesimi cıkarmıcam ama işte okadar cok yasanan sey var kı anlatırken ben bıle utanc duyuyorum. herşey nasip canım herkes için ne iii olucaksa o olur.

arkadaşa aynen katılıyorum içindeki baba sewgisi eksikliğini sewgilinde tamamlamaya çalışıyor olabilirsin daha yaşında küçük.sewgilinle flört etmeye dewam et bunda bi sakınca yok taby ki de zamana bıark herşei böle durumlarda aile baskı yaptıkça insan sewgilisine daha da bağlanıo çünkü yasaklar güzel gelioo bence şimdi yapman gereken ilk şey eğitimini tamamla bu süreç içerisinde ailenle zıtlaşma alttan al bi yandan da sewgilinle flört etmeye dewam et 3-4 yıl sonra yaşın büyür olgunlaşırsın eğitimini tamamlarsın hala eğer sewgilinle evlenmek düşüncen de deişmezse kimse sana karşı da çıkmaz.... nie mi?
çünkü 3-4 yıl sonra eğitimini bitirmiş,yeteri kadar fikir olarak olgunlaşmış olucaksın kimse o zaman kalkpta sana ses çıkaramıycak hem bu süreç içerisinde sewgilini de iice tanıma fırsatı bulacaksın

tşkr ederim canım haklısın son derece...

cnm tüm yazdıklarını okudum da,sana birkaç şey sormak istiyorum.
Sözlenmek demek evliliğe bir adım atmak demektir. Yani ailen bunu onaylıyor,siz bu ilişkiyi devam ettirirseniz evleneceksiniz demektir.
Bu birlikte olduğun insanın bunu karşılayabilecek durumu var mı? Yani bir mesleği var mı? Sen üni. okuyorsan o da okumuş mu? Tabi okumak da meslek sahibi olmak için yetmiyor,konsept olsun die deil gerçekten eli ekmek tutacak bir işi var mı? Ailesi bu evlilik için size makul imkanlar sağlayabilecek mi ya da?
Aşırı alkol yada uyuşturucu vs kullanıyor mu?
Ne bileyim ailen dindardır adam ateisttir,olmaz mesela...
Siz çok zenginsinizdir,adamın durumu çok kötüdür,ailen istemez,yada adamın mesleği vardır ama barmendir,mankendir vs misal,ailen bunu kaldıramayabilir.
Daha önce evlenmiş mi yada nişan söz atmış mı? Yada senden üç gün öncesine kadar gündelik ilişkilerin adamıdır,baban bunu duymuştur,adam geleceği okumuştur bir anda anlatabiliyor muyum?
Sormak istediğim çöpsüz üzüm gibi bir adam bulmana rağmen mi ailen rıza göstermiyor yoksa sana anlamsız gelse bile takıldıkları bir sıkıntı mı var?

arkadaşlar öyle karışık durumlarki nerden başlıcamı bilemiyorum!! benim bi sevdiğim var 2 yıldır beraberız. onun ailesi sülalesi beni biliyor ve ciddi düşündüğümüzüde biliyorlar onlarda ciddi anlamda bişiler olsun istiyolar. gel görelim aileme bunu anlattıgımda kıyametler koptu, dışarı cıkmama karşı geliyolar, telefonumu elimden aldılar falan. ama biz pes etmedik hava savaşıyoruz bişeyler için. babam beni çok inciltti kötü bişey yapmadıgım halde yüzüme tükürdü sırf sadece birini sevdim aşık oldum diye. ama bizim pedere baksak pisliğin önde gideni (karı kız) işlerinde... ben sevince şerefsiz oldum.. evlenicek oldugum adam babamı arıyo ve babam telefonu açmıyo işte bukadar karaktersiz bi insan.. bende açık saçık herkese söledim ben bu adamı seviyorum diye, illa ki bugun evlendirin demiyoruz adı konsun istiyoruz ama siz illa ki evlenin biz öle gezip tozmanızı istemiyoruz derseniz onada eyvallah dedim. ama anlamıyolar işte ne annem ne babam... napmam gerekiyo kimseyi kırmadan nasıl bu savaşı kazanabilirim nasıl ailemi ikna edebilirim.. sevgilimin yaşı 23 benim 18... belki karşı cıkmalarnın sebebi yaşım ama diyorum ya çok seviyorum ve sadece söze bile razıyım sonra gerekırse 30 yıl bekleriz.. nolursunuz arkadaslar çok acı cekıyorum sırf birini sevdim diye dayak bile yedim eziyet ettiler çok.. kaçmayı bile düşündük ama kimseyi arkamı dönmek istemiyorum.. olmazsada son çare çekip gitmek... ŞİMDİDEN CEVAPLAR İÇİN TŞKRLER mirmirmirmir

Aileler seven insanlara neden karışırlar anlamış değilm.. peki sevgilinin kötü alışkanlıkları falan varmı ?? yada nasıl desem senin ailen sorunlu bncee :S

Öncelikle yaşın bence evlilik için çok genç belki ailen daha bu yaşta bu kadar ciddi birşey için adım atmanı istemiyordur ama anladığım kadarıyla ailen biraz tutucuyani neden bu olmayabilir. Okuyor musun bilmiyorum ama öncelikle kendi ayakların üzerinde durabilecek konuma gelmeye bak. Zaten belli bir yaşa geldiğinde sana, yere sağlam basabildiğini gördüklerinde saygı duymaktan başka yapabilecekleri birşey kalmayacak.vereliniortak

canım çok çok teşekkür ederim çok dogru konuşmuşsun Sabır ediyoruz bakalım. Ercanda sabrediyor saolasun hep destek oluyor benim tükendiğim yerde o sırtımdan iktiriyor.. Babamın yuzunden aılecek cok sey yasadık gördük ama hep sabrettık, birazcık herşeye deger bı ınsan olsa hiç sesimi cıkarmıcam ama işte okadar cok yasanan sey var kı anlatırken ben bıle utanc duyuyorum. herşey nasip canım herkes için ne iii olucaksa o olur.

Canım yaşananlar çok acıdır mutlaka. Hepsi geçiyor, fakat izlerini ömür boyu taşıyoruz maalesef..Baban herkes gibi zamanı geldiğinde yanlışlarını görecek ve pişman olacak, önemli olan ona ne olursa olsun incitecek bir şeyler söylememiş olman ve onarılacak bazı şeyleri telafi etmesinde yanında olman.. Özellikle erkekler hayatlarında bazı adımları atarken 20 sene sonrasında yaşayabilecekleri pişmanlıkları göremeyebiliyorlar. Umarım daha fazla üzmez sizleri. Sen de yaşadığın haksızlıklara rağmen 20 sene sonrasında affedilmeyi bekleyen değil de, bağışlayan ol..Ben bunun sabrını gösteriyorum. sana da bunu tavsiye ederim. Hayırlısı olsun..

canımmmm herşey için tşkr ederim şimdiye kadar bitek sen anladın beni.. Aynı baba bende de var dışarda gösteriş evde suratsızın teki.. Karıya kıza gelince kakara kikiri eve gelince küfürlermi dersin hakaretlermi dersin.. Anlamıyorum neden mutsuz olmamı saglıyolar, kötü bi durumda olsam neyse ama seviyorum işte napim elimdemi sanki!!! Baba denen illet 2. 3. Karıyı alırken şerefsiz olmadı ben adam gibi seviyorum diyince şerefsiz oldum suratıma tükürüldüm... çok koyuyo bunlar insana, çok şükür ki seviyorum dediğim adam hep yanımda hep arkamda destek. Allahım babama akıl ihsan eylesin :( artık mutlu olmak istiyorum hem evde hem işte babamın suratını çekmekten bıktım huzur ıstıyorum sadece en ufak seye mutlu olan ben artık hıc bıseye mutlu olamıyorum bu olaylar yuzunden... Destegın ıcın allah senden bir değil bin kere razı olsun gülüm allah herseyı gönlüne göre versin.

canım demekki baban herkesi kendi gibi sanıyo boşver.son durum ne merak ettim cidden kuzum.

Baban hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun.
Ne kadar kötü olursa olsun baban o senin ve üzerinde kesinlikle söz hakkına sahip.

Ailen yaşı problem ettiği için mi böyle istemiyor?
Eğer öyleyse bekleyiverin siz de canım....

Back